• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ard arda okuyunca bunları nerde bırakacak acaba diye heycanla okudum
Sonu düşündüğüm gibi olmadı🙈
Onlar evde güvende 😁😁
Yanıma alırsam her yerde olabilirler 😅
Aklıma geldi şimdi bı kere de evin orda markette scooteri bırakmışım baya sonra gittim baktım orda bizim scooter ben yine şok 😁 unuttuğumu bile unutuyorum

Hani dedim ya üst rafta bir yer belirlemiştim diye oraya koymamış diye eşime kızdım 😂 kart ordaymış baktım ama göremedim elimle yoklamam gerekiyormuş 🤦‍♀️ hangimiz oraya bıraktık hiç bilmiyorum 🤷‍♀️ çocuğumun boşuna sıkıldı canı 😥

Merhaba Saç toniği iki şişesi 180 liraydı biberiye suyu 200 liradan 150 ye düşmüştü. Ben ilk başta egzamam için almıştım oğluma da kendime de kullanıyorum . Ben kendim de yapıyorum biberiye suyunu demleyip egzamaya iyi geliyo. Ama dökülmeye de çok iyi geldi bebek saçlarım çıktı baya ,
Bide daha dolgun görünüyo saçlarım her sabah masaj taragiyla biberiye suyunu yapıyorum toniği ilk defa deniycem onu dökülme için aldım yorumları da güzeldi
biberiye suyu saçtaki beyazları artırıyomuş diye yorum yazmışlar, doğru mudur sence?
Hani dedim ya üst rafta bir yer belirlemiştim diye oraya koymamış diye eşime kızdım 😂 kart ordaymış baktım ama göremedim elimle yoklamam gerekiyormuş 🤦‍♀️ hangimiz oraya bıraktık hiç bilmiyorum 🤷‍♀️ çocuğumun boşuna sıkıldı canı 😥
sonu da benimki gibi olmuş, oluyor öyle napalım.

Hani dedim ya üst rafta bir yer belirlemiştim diye oraya koymamış diye eşime kızdım 😂 kart ordaymış baktım ama göremedim elimle yoklamam gerekiyormuş 🤦‍♀️ hangimiz oraya bıraktık hiç bilmiyorum 🤷‍♀️ çocuğumun boş
biberiye suyu saçtaki beyazları artırıyomuş diye yorum yazmışlar, doğru mudur sence?

sonu da benimki gibi olmuş, oluyor öyle napalım.
Beyazlarim hep aynı bölgede yoğun bı sekilde 25 yaşımdan beri aynı yerde çıkıyorlar bende gördüm o yorumları ben artış görmedim var olanlar duruyo aynı şekilde 😅 bebek saçlarım beyaz cikmiyo normal renginde cikiyo bide kayın ağacı toniği varmış onu duydum geçen gün biberiye suyuyla aynı etkileri varmış onu da denerim bunlar bitince 😁

Saç tonigini ben sevemedim
Biberiye suyunuda sevmedim.

Yıllardır tecrübe ettiğim tek ürün oldu zeytinyağı sabunu acayip fark edilir bir Saç çıkarmıştı.
Ama saçlar çok kabarıyor doğal ürün bulursam alacağım.

Saç tonigini ben sevemedim
Biberiye suyunuda sevmedim.

Yıllardır tecrübe ettiğim tek ürün oldu zeytinyağı sabunu acayip fark edilir bir Saç çıkarmıştı.
Ama saçlar çok kabarıyor doğal ürün bulursam alacağım.
Saç toniğinin içeriği neydi canım benim egzamam var çok onun için de sabun felan kullanamıyorum 😬
Bıberiyeyi ne kadar süre kullandın

Saç toniğinin içeriği neydi canım benim egzamam var çok onun için de sabun felan kullanamıyorum 😬
Bıberiyeyi ne kadar süre kullandın
Yıllar önce almıştım çok önerilen bir markaydi o zamanlar kullandım fark edilir bir yararını görmedim.
Biberiye suyu saçları kurutuyor gibi hoşuma gitmedi.
Faydasını gören olmuştur belkide saç tipime uymadı.

Yıllar önce almıştım çok önerilen bir markaydi o zamanlar kullandım fark edilir bir yararını görmedim.
Biberiye suyu saçları kurutuyor gibi hoşuma gitmedi.
Faydasını gören olmuştur belkide saç tipime uymadı.
Ya ben hiç uçlarına yapmadım iyi ki yapmadım çok kuru saçlarım zaten.
Belki de canım yağ felan yapiyosun onlarin baya faydası oluyodur zaten

Herosun ajanda aşkı 😸

Eklentiler

• IMG_20250220_174049.jpg
    IMG_20250220_174049.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 15
Back