• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mia- Mia- giyim tarzına bayılıyordum zaten güzel günlerde giy hepsini 😊

Sabahtan annemle çarşıya çıktık işlerimiz vardı. Benim boş günüm ama okuldan toplantıya çağırdılar acele acele halledip okula geçtim 10 bin adımı geçmişim sabahtan evdeyim şimdi 1 mak çamaşır yıkadım yatakları topladım o kadar
Üst katı süpürecektim ama halim kalmadı
Arkadaşım aradı kahve içmeye geliyor
Hedef belirlemedim hala
Aklıma bir şey gelmiyor normal mi 😅😂

Mia- Mia- giyim tarzına bayılıyordum zaten güzel günlerde giy hepsini 😊

Sabahtan annemle çarşıya çıktık işlerimiz vardı. Benim boş günüm ama okuldan toplantıya çağırdılar acele acele halledip okula geçtim 10 bin adımı geçmişim sabahtan evdeyim şimdi 1 mak çamaşır yıkadım yatakları topladım o kadar
Üst katı süpürecektim ama halim kalmadı
Arkadaşım aradı kahve içmeye geliyor
Hedef belirlemedim hala
Aklıma bir şey gelmiyor normal mi 😅😂
Sağol canim

Bende markete gittim geldim yerleştirdim sonrası yok 😅

Yeni baharatliklar aldım çekmecede farklı farklıydı hepsi bütün dolaplari elden geçiririm ev o kadar kontrolumden çıktı ki acınacak halde 😂 neyse az kaldı . Halıları yıkamaya gönderirim koltukları silerim
Güle güle kullan. Nasıl bir şey aldın? Benim baharat çekmecesi de perşembe pazarı gibi😁Baktıkça daralıyorum🥲

Güle güle kullan. Nasıl bir şey aldın? Benim baharat çekmecesi de perşembe pazarı gibi😁Baktıkça daralıyorum🥲
Bunlardan ikişer takım aldım çekmece içine. Bende daraliyorum baktıkça hepsini atcam 😆

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-05-11-18-05-330_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-12-05-11-18-05-330_com.android.chrome.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2023-12-05-11-16-59-007_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-12-05-11-16-59-007_com.android.chrome.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 61
Bunlardan ikişer takım aldım çekmece içine. Bende daraliyorum baktıkça hepsini atcam 😆
Ay fiyatları da uygunmuş valla iyi yapmışsın, hepsi ayrı telden çalınca çok kötü gözüküyor. Bir de böyle bir şey buldum. Ama sanki basit olan daha kullanışlı olur de mi 😁

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-05-11-22-19-655_trendyol.com.webp
    Screenshot_2023-12-05-11-22-19-655_trendyol.com.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 64
Ay fiyatları da uygunmuş valla iyi yapmışsın, hepsi ayrı telden çalınca çok kötü gözüküyor. Bir de böyle bir şey buldum. Ama sanki basit olan daha kullanışlı olur de mi 😁
Aynen fiyatları çok uygundu. Bu güzel cekmecede kullanımı zor olur ama bence ayrı ayrı kaplar daha iyi olur sanki 😂

merhaba kızlar
bende planlı güzel bi hayat yaşamak istiyorum
9-6 çalışıyorum 2 oğlum var evim hep savaş alanı gibi :(
Merhaba
Günün nasıl geçiyor bir kagida bunu yazmalısın uyku saati ,yemek saati gibi hangi saatler ne yapılması gerekiyor hangi saatte boş vaktin kalıyor.
Ailenle toplantı yapıp iş bölümü yapabilirsiniz.
Ve bazı kuralları konuşabilirsiniz.

Geçenlerde para dersleri belgeselini izledim.
Bugün de bazı notlar aldım. Temel başlangıç için...

Para harcarken 2 önemli konu var
1- İhtiyaç ve sevmek
2- İstek

İhtiyaç ve sevmek seçeneği gıda faturalar ve gerçekten severek yapacağımız şeyler tatil veya yeni deneyimler = hayatı dolu dolu yaşamak için paranın olması
İstek anlık alınan ve geçici mutluluk = Daha sönük bir hayat ve onları ödemek için geçirdiğimiz zaman

İlk olarak gelir gider tablosu oluşturmak

Bütçeyi 5 ayrı kategoriye bölmek
1- Faturalar, aylık ödemeler
2- Ev giderleri
3-Kişisel harcama
4- Birikim
5- Acil durum birikimi

Merhaba
Günün nasıl geçiyor bir kagida bunu yazmalısın uyku saati ,yemek saati gibi hangi saatler ne yapılması gerekiyor hangi saatte boş vaktin kalıyor.
Ailenle toplantı yapıp iş bölümü yapabilirsiniz.
Ve bazı kuralları konuşabilirsiniz.

merhaba
eşim vardiyalı çalışıyor.Araç bende her sabah çocukları kreşe bırakıp,akşam çıkışta alıyorum.
eşim süpürme çamaşır serme vs. yapar balkon yıkar.
ben haftada 1-2 kez anneme gidiyorum.haftasonları genelde çamaşır ev işleriyle geçiyor.

merhaba
eşim vardiyalı çalışıyor.Araç bende her sabah çocukları kreşe bırakıp,akşam çıkışta alıyorum.
eşim süpürme çamaşır serme vs. yapar balkon yıkar.
ben haftada 1-2 kez anneme gidiyorum.haftasonları genelde çamaşır ev işleriyle geçiyor.
Evinizde savas alani olan neler peki bazı işleri hafta içi yapsanız annenize gitmeden 30 dk evde düzenleme yapsanız
Hafta sonu dinlenseniz size de iyi gelir.

😂 Hadi bismillah deyip başlarız
Yapılmış halini de paylaş bakalım kolay gelsin.
Geçenlerde para dersleri belgeselini izledim.
Bugün de bazı notlar aldım. Temel başlangıç için...

Para harcarken 2 önemli konu var
1- İhtiyaç ve sevmek
2- İstek

İhtiyaç ve sevmek seçeneği gıda faturalar ve gerçekten severek yapacağımız şeyler tatil veya yeni deneyimler = hayatı dolu dolu yaşamak için paranın olması
İstek anlık alınan ve geçici mutluluk = Daha sönük bir hayat ve onları ödemek için geçirdiğimiz zaman

İlk olarak gelir gider tablosu oluşturmak

Bütçeyi 5 ayrı kategoriye bölmek
1- Faturalar, aylık ödemeler
2- Ev giderleri
3-Kişisel harcama
4- Birikim
5- Acil durum birikimi
Mia ya ben ihtiyaç vs den ziyade indirim olunca bedava alıyor gibi hissediyorum indirimi kaçırmamak için alıyorum. Kendimi çok şanslı hissediyorum uyguna alınca zamlandığını da görünce vayy be iyi ki almışım bak ne kadar akıllı seçim yaptım oluyor 😂

Yapılmış halini de paylaş bakalım kolay gelsin.

Mia ya ben ihtiyaç vs den ziyade indirim olunca bedava alıyor gibi hissediyorum indirimi kaçırmamak için alıyorum. Kendimi çok şanslı hissediyorum uyguna alınca zamlandığını da görünce vayy be iyi ki almışım bak ne kadar akıllı seçim yaptım oluyor 😂
Atarım canım inşallah ☺️

Back
X