• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar, bu aralar motivasyonun çok düşük, motive olmak için Ayça karaman ajandası aldım, bu sene ona yazicam inşallah, ilk defa ajanda kullanicak bu arada hep defter giderdim. Yeni yıla adapte olmak açısından bu aydan başlamak istiyorum gün içinde aylık sayfalarını paylasirim

Merhaba kızlar, bu aralar motivasyonun çok düşük, motive olmak için Ayça karaman ajandası aldım, bu sene ona yazicam inşallah, ilk defa ajanda kullanicak bu arada hep defter giderdim. Yeni yıla adapte olmak açısından bu aydan başlamak istiyorum gün içinde aylık sayfalarını paylasirim
Güle güle kullan hayata başlamak için hergun başlangıç 😊
Paylaşımlarını bekliyorum 🙏

Selamlar
Bugün genel temizlik günüm
Evin bir kısmını toparladım temizlik kısmına geçeceğim birazdan mola verdim.
2 saate biter diye tahmin ediyorum.
Sonra yemek listesi ve önümüzdeki haftanın planını yaparım.
kıyafetlerini çok beğendim, hepsi o zaman sade ve klasik ki, benim gardolabım çingene gibi geldi :D
kullanmadığım ve kıyamadığım çok ürün var, bazılarını dolap uygulamasına koydum ama satamadım, verecek biri de yok öylece duruyor dolapta

Slmlar 🫶🏻
Haftasonu ev işleri ile dolu dizgin başladı🙈
Sabah doktor randevum vardı. Gitmeden makineyi çalıştırdım. Dönünce önce kahvaltı sonra çamaşırları serdim. Oğlanların nevresimlerini makineye attım. 1 mak çamaşır serdim.
Sarma sardık annemle.
Kızımın bebek arabasını balkonda foşur foşur yıkadım çok iyi geldi 😂
Duş aldım kahve içiyorum şu an ☕
Oğlanların resim kursu vardı.
Bugün itibari ile yüzme kursuna başladılar. Sabah çok mutludular 🥰
Bugün biraz hedefler üzerine düşüneceğim bakalım 🤔

kıyafetlerini çok beğendim, hepsi o zaman sade ve klasik ki, benim gardolabım çingene gibi geldi :D
kullanmadığım ve kıyamadığım çok ürün var, bazılarını dolap uygulamasına koydum ama satamadım, verecek biri de yok öylece duruyor dolapta
Teşekkürler 😊
Elediklerini çevrene sor mutlaka çıkıyor onların tanıdığı kisiler oluyor.

Bazı kişilere renkli canlı kiyafetler güzel oluyor aura ya bağlı
Birde zamanla tarzda değişiyor
Eskiden gömlek ve kumaş pantolonu asla giymezdim şimdi çok seviyorum mesela

Evdeki kiyafetleri giyip deneyip test et kendini sonraki alışverişlerde fikir olur.

Slmlar 🫶🏻
Haftasonu ev işleri ile dolu dizgin başladı🙈
Sabah doktor randevum vardı. Gitmeden makineyi çalıştırdım. Dönünce önce kahvaltı sonra çamaşırları serdim. Oğlanların nevresimlerini makineye attım. 1 mak çamaşır serdim.
Sarma sardık annemle.
Kızımın bebek arabasını balkonda foşur foşur yıkadım çok iyi geldi 😂
Duş aldım kahve içiyorum şu an ☕
Oğlanların resim kursu vardı.
Bugün itibari ile yüzme kursuna başladılar. Sabah çok mutludular 🥰
Bugün biraz hedefler üzerine düşüneceğim bakalım 🤔
Ooo elinize sağlık baya iş yapılmış 😊

Temizlik bitti
Camasir makinesi çalışıyor nevresimler yıkanıyor.
Birazdan Eylül banyo yapar ödeve geçer.
Bir kahve daha içeyim

Yeni baharatliklar aldım çekmecede farklı farklıydı hepsi bütün dolaplari elden geçiririm ev o kadar kontrolumden çıktı ki acınacak halde 😂 neyse az kaldı . Halıları yıkamaya gönderirim koltukları silerim

Dış giyim

Eklentiler

• 20231204_104325.webp
    20231204_104325.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 77
  • 20231204_103923.webp
    20231204_103923.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 74
  • 20231204_103627.webp
    20231204_103627.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 73
  • 20231204_103241.webp
    20231204_103241.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 68
Giyim olarak son paylaşımımı yaptım.
Bizim burası soğuk olduğu için ve mont kaban kıyafeti tamamlayıcı olarak gördüğümden en sevdiğim kısım olabilir.
Güle güle giyin canım hepsi çok güzel tam benim tarzım tek renk ve sade benim dolabım da öyle desenli şeyler giymeyi pek sevmiyorum. Dolapları her yerleri bosalticam bende bu hafta 😂

Back
X