İsler bitti ama çok yoruldum
Exra merdivenleri de süpürdüm burda herkes kapısının önünü yapıyor

Çayımı yaptım yemek dışarıdan olsun dedik.

Bir günüm böyle geçiyor ama hafta içi daha rahat oluyor toplayıp üstten süpürüyorum sadece.

Bir makine daha camasir yıkanıyor. Sepette inatla dolu olmaya devam ediyor 😅

Market kasap işlerini yaptım
Yerleştirdim bir kısmını dinleneyim biraz.

Teşekkür ederim canım çok duygulandım mesajını okuyunca😍. Aynen devamlı toplu durması imkansız evin zaten de bizim ev de ekstra daha fazla dağılıyor ben de üst üste biriktirince işin içinden çıkması zor oluyor 😅. Sen hiç görmediğin için tam olarak gözünde canlanmaya bilir 😅😅 Eşim de yok şimdi benim. Tek yetişkin 4 çocuk. Sağlıklı beslenme konusunda da kendime ayrı yemek yapıyorum 30 eylülden beri. Yapamadığım günler ya bulgur pilavı ya da yeşil mercimek haşlıyorum. Yine de bozmuyorum istediğim kiloya kadar böyle devam İnşallah.

Benim istediğim böyle canlı ışıl ışıl bir insan olmak. Kendime bakıyorum hep yorgunum, hep halsizim, hep işler birikmiş. Asıl istediğim bu halden kurtulmak. Hayırlısı bakalım. 🥰🥰

Sen nasılsın uzun zamandır görmüyordum seni de yazman iyi oldu:KK36:

Gerçekten içimden gelerek yazdım, inanılmaz takdir ediyorum seni.
Allah gazanı mübarek eylesin.

Biraz vitaminlerini de kontrol et. Belki magnezyuma C vitaminine, D vitaminine ihtiyacın vardır.

Ben iyiyim. Kızla "ödev yap" kavgalarimiz eksik olmuyor. Babayı atıyorum ortaya. Onunla hallediyorum. 😁

Temizlik konusunda hafta sonlarim genelde rutinde.
Boş odaları toplayıp robota süpürtüp sildiriyorum.
Geri kalanı da ben hallediyorum
Mutfak toplama, oturma odasi örtüleri, nevresim değişme vs.

Ayrıca ctesi full çamaşır yıkayıp kurutuyorum. Ctesi akşam ya da pazar günü katliyorum.
Kızı okula hazırlıyorum.

Böyle geçiyor günler 🥰

Slmlar 🌺

Bugün boş günüm olduğu için evi baya bi toparladık annemle.
Oğlum okuldan geldi ödev telaşı başlar birazdan.
plan program yapıcam dedim de hala ataleti atamadım üstümden, spontane yaşamaya devam 😅
Kitap okumaya ara verdim onu bir toparlamam lazım, çok şey yapmak istiyorum aynı zamanda hiç bir şey yapmak istemiyorum 🤦‍♀️

Şöyle hızlıca plan yaptım.
Birkaç ekleme daha yaparım.

Eklentiler

• 20231127_141303.webp
    20231127_141303.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 64
Slmlar 🌺

Bugün boş günüm olduğu için evi baya bi toparladık annemle.
Oğlum okuldan geldi ödev telaşı başlar birazdan.
plan program yapıcam dedim de hala ataleti atamadım üstümden, spontane yaşamaya devam 😅
Kitap okumaya ara verdim onu bir toparlamam lazım, çok şey yapmak istiyorum aynı zamanda hiç bir şey yapmak istemiyorum 🤦‍♀️

Kolay gelsin
Hızlıca Planlama yap kafandaki seslerde gider 😊

Kızlar o kadar bunaldım ki anlatamam kendi evimde istediğim şeyleri yapamıyorum herseyime yorum eleştiri alıyorum 30 yaşıma gircem ama hala çocuk olarak görüyorlar beni sanırım zaman geçsin lütfen 🥴 oğlum kendini odasına kapatmaya başladı huzurlu bi yer arıyorum diyo aynı şekilde ona da eleştiriler 🥴 güya çocuğu seviyorlar göbeğe bak şişko biraz az ye odasına giriyorlar pasaklisin şöyle böyle uyarıyorum ama anlamiyolarda. Zihin olarak çok yoruldum 🥺 bdv gibi oldu 😄

Dolaptan kemik çıkarmıştım. Birkaç soğuk su değişimi sonrası, bir taşım kaynatıp suyunu değiştirdim.
İçine sarımsak, top kekik, tuz koyup düdüklüde 1 saat kaynattım. Kendi kendine soğuyacak şekilde bıraktım.
Soğuyunca kemiklerdeki etleri sıyırıp düğün çorbası yaptım.
Kalan suyu da porsiyonlayıp, buzluğa attım.

Benim abur cubur bağımlılığım var biliyorsunuz. Bugün kendime detoks suyu hazırladım. Akşama kadar onu içeceğim ve akşam karbonhidratsız bir yemek yiyerek günü sonlandıracağım.

Şu basit şekerden bir kurtulsam 🤦🏼‍♀️

Kızlar o kadar bunaldım ki anlatamam kendi evimde istediğim şeyleri yapamıyorum herseyime yorum eleştiri alıyorum 30 yaşıma gircem ama hala çocuk olarak görüyorlar beni sanırım zaman geçsin lütfen 🥴 oğlum kendini odasına kapatmaya başladı huzurlu bi yer arıyorum diyo aynı şekilde ona da eleştiriler 🥴 güya çocuğu seviyorlar göbeğe bak şişko biraz az ye odasına giriyorlar pasaklisin şöyle böyle uyarıyorum ama anlamiyolarda. Zihin olarak çok yoruldum 🥺 bdv gibi oldu 😄
Bu hafta son dimi
Herkesin kendine ait duzeni var saygı duyulsa keşke

Back
X