- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Ben hem topluyorum hem temizliyorum öyle her yeri topla temizlik yap bizde geçerli değil. Ben toplayıp temizliyorum onlar arkadan dağıtıyorMaşallah eline sağlık
Ben daha toparlama aşamasındayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hem topluyorum hem temizliyorum öyle her yeri topla temizlik yap bizde geçerli değil. Ben toplayıp temizliyorum onlar arkadan dağıtıyorMaşallah eline sağlık
Ben daha toparlama aşamasındayım![]()
Temizlik olsun da yeter kiBen hem topluyorum hem temizliyorum öyle her yeri topla temizlik yap bizde geçerli değil. Ben toplayıp temizliyorum onlar arkadan dağıtıyor![]()
Teşekkür ederim canım çok duygulandım mesajını okuyunca. Aynen devamlı toplu durması imkansız evin zaten de bizim ev de ekstra daha fazla dağılıyor ben de üst üste biriktirince işin içinden çıkması zor oluyor
. Sen hiç görmediğin için tam olarak gözünde canlanmaya bilir
Eşim de yok şimdi benim. Tek yetişkin 4 çocuk. Sağlıklı beslenme konusunda da kendime ayrı yemek yapıyorum 30 eylülden beri. Yapamadığım günler ya bulgur pilavı ya da yeşil mercimek haşlıyorum. Yine de bozmuyorum istediğim kiloya kadar böyle devam İnşallah.
Benim istediğim böyle canlı ışıl ışıl bir insan olmak. Kendime bakıyorum hep yorgunum, hep halsizim, hep işler birikmiş. Asıl istediğim bu halden kurtulmak. Hayırlısı bakalım.
Sen nasılsın uzun zamandır görmüyordum seni de yazman iyi oldu![]()
Allah gönlüne göre versin canım heyecanlandım ben deBu ara tatlı bir telaşımız var. İyi niyetli dualarınızı bekliyorum. Netleşince sizinle de paylaşacağım![]()
Slmlar
Bugün boş günüm olduğu için evi baya bi toparladık annemle.
Oğlum okuldan geldi ödev telaşı başlar birazdan.
plan program yapıcam dedim de hala ataleti atamadım üstümden, spontane yaşamaya devam
Kitap okumaya ara verdim onu bir toparlamam lazım, çok şey yapmak istiyorum aynı zamanda hiç bir şey yapmak istemiyorum![]()
Allah gönlüne göre versin ckBu ara tatlı bir telaşımız var. İyi niyetli dualarınızı bekliyorum. Netleşince sizinle de paylaşacağım![]()
İnşallah Allah gönlünüze göre versinBu ara tatlı bir telaşımız var. İyi niyetli dualarınızı bekliyorum. Netleşince sizinle de paylaşacağım![]()
Bu hafta son dimiKızlar o kadar bunaldım ki anlatamam kendi evimde istediğim şeyleri yapamıyorum herseyime yorum eleştiri alıyorum 30 yaşıma gircem ama hala çocuk olarak görüyorlar beni sanırım zaman geçsin lütfenoğlum kendini odasına kapatmaya başladı huzurlu bi yer arıyorum diyo aynı şekilde ona da eleştiriler
güya çocuğu seviyorlar göbeğe bak şişko biraz az ye odasına giriyorlar pasaklisin şöyle böyle uyarıyorum ama anlamiyolarda. Zihin olarak çok yoruldum
bdv gibi oldu
![]()