Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DeneyeyimOperadan girin kızlar süper kolay giriliyor reklam sıfır
Bir yıldan fazladır öyle giriyorum müthiş rahatlık✌Deneyeyim![]()
Yükledim, güzelmiş teşekkürlerBir yıldan fazladır öyle giriyorum müthiş rahatlık✌
Evet canım aynen öyle harcamalar asla bitmiyo ben markete girmemeye çalışıyorum haftalık alışverişi yaptıktan sonra çünkü hiç bişey almayacak olsam da alıyorumDün biraz alışveriş yaptım
Eylül'e beslenme çantası sipariş verdim. Kullandığı çanta baya eskidi geçen yıldan beri kullanıyor.
mutfak bezi aldım
birde küçük cep ajandası aldım not defteri gibi olduğundan kullanışlı olacak gibi.
Öncesinde okul için üst almıştım kızıma
öğretmen uçurtma ödevi vermişti uçurtma aldık
her ay böyle minik minik bir sürü harcama çıkıyor.
Kolay gelsin süreçte pek detaylara takılma :)Yarın ilk part misafir gidiyo ruhum daraldı ev çok kötü durumda şuan hafta sonu ikinci part yola cikiyormus hadi bakam![]()
Her girdiğimde min 500 tl gidiyorEvet canım aynen öyle harcamalar asla bitmiyo ben markete girmemeye çalışıyorum haftalık alışverişi yaptıktan sonra çünkü hiç bişey almayacak olsam da alıyorum![]()
Aynen öyle canım haftalik alışveriş yapıyoruz genelde aynı şeyleri alıyorum ama haftalık 500 dü 1000 lira oldu şimdi haftalık alışveris 2000 lira gidiyo Allah yardımcısı olsun herkesinHer girdiğimde min 500 tl gidiyor![]()
Ben de özledimÖzledik :)
benim hala hata veriyor bilgisayardan yazıyorum klavye açılmıyor bazen
AminAynen öyle canım haftalik alışveriş yapıyoruz genelde aynı şeyleri alıyorum ama haftalık 500 dü 1000 lira oldu şimdi haftalık alışveris 2000 lira gidiyo Allah yardımcısı olsun herkesin
Yok canım takilmamaya çalışıyorum zaman su gibi gelip geciyo diye kendimi teselli ediyorum geçecek![]()
Sağol canım eve döndük :)Ohh iyi eğlenceler canım![]()