- 23 Eylül 2013
- 24.986
- 51.563
- 798
İyi tatillerSelam
Ben annemdeyim kızımla. Köy evindeyiz. Tatili burda geçiriyoruz. Ödevleri yaptık, bolca kitap okutuyorum. Metropolün yoğunluğundan uzak, sessiz sakin günler geçiriyoruz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi tatillerSelam
Ben annemdeyim kızımla. Köy evindeyiz. Tatili burda geçiriyoruz. Ödevleri yaptık, bolca kitap okutuyorum. Metropolün yoğunluğundan uzak, sessiz sakin günler geçiriyoruz.
Teşekkürlerİyi tatiller![]()
Mikancım geçmiş olsun canımSlm kızlar herkese iyi haftalar
Dün misafirimizi yolcu ettik. Sınavım da dündü o da geçti çok şükür
Göz çevremde uçuk çıktı göz altım şiş şu an. Modumu düşürüyor bu durum. Biraz plan program yapmak istiyorum bugün. Ama gözüm ağrıyor bi oturamadım masanın başına. Etkili insanların 7 akışkanlığı kitabını almak isterken Etkili ilişkilerin 7alışkanlığı kitabını almışımgözüm iyileşince onu okuyacağım. Annem yanımda biraz daha rahat bir döneme geçiş yaptım şükürler olsun
![]()
Canım sana da çok geçmiş olsunMikancım geçmiş olsun canım
Bu sıralar bulaşıcı mı bilmiyorum inan benim ağzım diş etlerim de öyle
Sağ tarafımda ağzımın şiş olmayan diş etim yok
Acısı kulağıma vuruyor
Az önce de başım ağrımaya başladı
Kış hiç sevmiyorum hastalıklar bitmiyor
Ben de boğulmamak için adlı kitabı okuyorum güzel sevdim tavsiye ederim
Geçmiş olsun kısa zamanda geçer inşallahSlm kızlar herkese iyi haftalar
Dün misafirimizi yolcu ettik. Sınavım da dündü o da geçti çok şükür![]()
Göz çevremde uçuk çıktı göz altım şiş şu an. Modumu düşürüyor bu durum. Biraz plan program yapmak istiyorum bugün. Ama gözüm ağrıyor bi oturamadım masanın başına. Etkili insanların 7 akışkanlığı kitabını almak isterken Etkili ilişkilerin 7alışkanlığı kitabını almışımgözüm iyileşince onu okuyacağım. Annem yanımda biraz daha rahat bir döneme geçiş yaptım şükürler olsun
![]()
Mikancım geçmiş olsun canım
Bu sıralar bulaşıcı mı bilmiyorum inan benim ağzım diş etlerim de öyle
Sağ tarafımda ağzımın şiş olmayan diş etim yok
Acısı kulağıma vuruyor
Az önce de başım ağrımaya başladı
Kış hiç sevmiyorum hastalıklar bitmiyor
Ben de boğulmamak için adlı kitabı okuyorum güzel sevdim tavsiye ederim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun kısa zamanda geçer inşallah
Alışkanlık kitabını bende alıyım
Dinlenirken kitap okudum
Elektrikler gidince hava aydinlikken ödeve geçti Eylül arada kontrol ettim o sırada yemek yaptım.
Yarının planını olustururum yemek sonrası artık.
Sarah jio çok severimGeçmiş olsun kızlar bende iki kitap okuyorum bı tanesi Sarah jio nun bi kitabı çok severim romanlarınıbirisi de bütün beyinli çocuk keşke önceden okusaymisim dedim kitaba başlayınca ama geç kalmış sayılmam sanırım
Tesekkür ederim mikancımCanım sana da çok geçmiş olsun
Cumadan beri merhem sürüyorum yok yine de iyileşme süreci uzadı
Not aldım kitabı teşekkür ederim![]()
Ben de değiştireyim belki dediğiniz gibidirGeçmiş olsun eşimin de diş etleri ağrıyordu diş macunu değiştirdik geçti.
Soğukta etkiliyor tabi.
Ben de Böğürtlen Kışı nı okumuştum çok beğendimGeçmiş olsun kızlar bende iki kitap okuyorum bı tanesi Sarah jio nun bi kitabı çok severim romanlarınıbirisi de bütün beyinli çocuk keşke önceden okusaymisim dedim kitaba başlayınca ama geç kalmış sayılmam sanırım
Hassasiyet önleyici olanından alın disle et arasındaki havayı kesiyor sonra geçiyor.Ben de değiştireyim belki dediğiniz gibidir
başım çok ağrıdı bir iki gün önce geçsin diye ağır ağrı kesiciler içtim
O da sebep olabılır diye düşündüm
Birde soğuklarda çok bağışıklığım düşük oluyor belki onda da sebeptir dedim
Çok teşekkür ederim![]()
Böğürtlen kışıni okuduğumda ne çok ağlamıştım yengeç burcu olmak bunu gerektirirBen de Böğürtlen Kışı nı okumuştum çok beğendim
Bütün beyinli çocuk not aldım bende okuyayım