Selamlar
Sabah güne enerjik başladım
Kahvaltıya patates yaptım
Temizleri yerleştir, ocak sil ,kirlileri yine makineye attım.
Beslenme çantasını hazırladım
Eylül de giyindi gittiler

Çayımı aldım dinleniyorum islerin yarısı da bitmiş oldu şimdiden

Kalan işleri bitirince baya bir zaman kalacak.
Akşam da pide istedi ev halki yani yemek yapma işim de olmayacak

Kitap okuyup sonra dizi izlerim takılırım öyle 😅

Günaydin benim ev ise kaos içinde şuan olsun ama napalim sağlık olsun daha bi 14 gün böyle 😂

Aşkı memnu filmi çıkmış ama izlemeyi düşünmüyorum zaten başarı yakalamış ve beğenilen yapımların başka versiyonları ilgimi çekmiyor.
Aynı şekilde La casa de papel diğer versiyonunu da izlemedim.

Aşkı memnu filmi çıkmış ama izlemeyi düşünmüyorum zaten başarı yakalamış ve beğenilen yapımların başka versiyonları ilgimi çekmiyor.
Aynı şekilde La casa de papel diğer versiyonunu da izlemedim.
Aynen bende Amazon prime üye olmuştum ama hiç izleyesim gelmedi benim de 😂

Oradan alınca vergisi ne kadar oluyor mesela
Hiç alışveriş yapmadım amazondan
Kindle kitap var mesela o ilgimi çekiyor.
Canım ben hep Amazondan alıyorum çok uygun diğer sitelerle karşılaştırıp alıyorum hep en uygunu orda hem tek parça bi ürün aldığım zaman bile kargo ücreti odemiyorum prime üyesi olduğum için ertesi günde teslim ediliyo reklam gibi oldu 😂

Canım ben hep Amazondan alıyorum çok uygun diğer sitelerle karşılaştırıp alıyorum hep en uygunu orda hem tek parça bi ürün aldığım zaman bile kargo ücreti odemiyorum prime üyesi olduğum için ertesi günde teslim ediliyo reklam gibi oldu 😂

Iyimis ya birsey alırken sana sorayım iyi oldu bak.
Öğrenmiş oldum 😊 sağol

Slmlar
Bu aralar evden poşet poşet kıyafet eledim çok iyi oldu. Aldığım şeyler de oldu ama gereksiz şeyler değildi. Ara tatil güzel geçti yengemi gezdirmek için çıktık biz de hergün. Yoksa çıkmazdım üşenirdim 😂 sağlık problemleri olmasa daha güzel olurdu ama Allah dermansız dert vermesin 🙏
Biraz plan program yapmak istiyorum. Annem yanımda olduğu için daha planlı ilerleyebilirim ev işi gibi konularda.

Back
X