- 23 Eylül 2013
- 24.986
- 51.563
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 müGünaydin benim ev ise kaos içinde şuan olsun ama napalim sağlık olsun daha bi 14 gün böyle![]()
Ohh ne güzel canım kolay gelsinKalan işleri bitirince baya bir zaman kalacak.
Akşam da pide istedi ev halki yani yemek yapma işim de olmayacak
Kitap okuyup sonra dizi izlerim takılırım öyle![]()
Sağol canimOhh ne güzel canım kolay gelsin![]()
Hayırlısı olsunEvet 14 müş![]()
![]()
Aynen bende Amazon prime üye olmuştum ama hiç izleyesim gelmedi benim deAşkı memnu filmi çıkmış ama izlemeyi düşünmüyorum zaten başarı yakalamış ve beğenilen yapımların başka versiyonları ilgimi çekmiyor.
Aynı şekilde La casa de papel diğer versiyonunu da izlemedim.
Ben daha üye olmadım ama izlemek istediğim diziler var yakında inşallahAynen bende Amazon prime üye olmuştum ama hiç izleyesim gelmedi benim de![]()
Oradan alınca vergisi ne kadar oluyor meselaBende kargo parası olmasın diye olmuştum dizi felan izleyemedim daha hiç bişey![]()
Canım ben hep Amazondan alıyorum çok uygun diğer sitelerle karşılaştırıp alıyorum hep en uygunu orda hem tek parça bi ürün aldığım zaman bile kargo ücreti odemiyorum prime üyesi olduğum için ertesi günde teslim ediliyo reklam gibi olduOradan alınca vergisi ne kadar oluyor mesela
Hiç alışveriş yapmadım amazondan
Kindle kitap var mesela o ilgimi çekiyor.
Canım ben hep Amazondan alıyorum çok uygun diğer sitelerle karşılaştırıp alıyorum hep en uygunu orda hem tek parça bi ürün aldığım zaman bile kargo ücreti odemiyorum prime üyesi olduğum için ertesi günde teslim ediliyo reklam gibi oldu![]()
Misafirler gelip gittimiGünaydin benim ev ise kaos içinde şuan olsun ama napalim sağlık olsun daha bi 14 gün böyle![]()