Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolaylıklar diliyorumbir tadilat da benden gelsin o zaman :/
havalar tam soğumadan salonun duvar kağıdı işini bitirelim dedik, ama usta bir dahaki perşembeye gün verdi, perdeler yıkanacak onu bekliyor, halı yollanacak, koltukları ortaya çekip çok is pis olmadan kurtarabilmeyi hayal ediyorum![]()
Gözün aydınGünaydııınBeklenen yağmur yağıyor şuan
![]()
Bugün biz de dışardan yedikHalılar yıkamaya gitti
Eylülle önce oturma odasını topladik sonra odasını topladi
Supurdum sildim
Yemekleri de dışarıdan söyledik.
Aşkı memnu yu hep unutuyorum izlemeyiBugün biz de dışardan yedik
Oğlumla biraz okuma yaptık
Bugün bir kitap bitirdim
Aşkı memnu biterse mutfağa el atacağım![]()
Finale az kaldıAşkı memnu yu hep unutuyorum izlemeyi![]()
Yaa internetten izliyordum müzik telif hakkından dolayı bazı yerlerde ses kapanıyor hiç keyif vermiyor.Finale az kaldı![]()
Ekranda da bazı sahneler sansürlü olduğu için keyif vermiyor diyormuşumYaa internetten izliyordum müzik telif hakkından dolayı bazı yerlerde ses kapanıyor hiç keyif vermiyor.
Gelecek yaza artıkNeyse yeniden baslarsa izlerim artık![]()
NasipGelecek yaza artık![]()
Harika bir eleme olmuşGünaydın
Dün oğlumu uyuttuktan sonra bulaşık makinesini boşaltırken dolapları kontrol edeyim dedim
Ufak tefek kullanmadığım minik sos kasesi
1 yağdanlık
1 peçetelik
1 sütlük (kahvaltı takımından çıkan)
1 detox şişesi
1 limon sıkacağı
Kurabiye kalıpları
Sıkma pompası, uçları
Kapaklı borcam (diğerlerinden sıra gelmiyor)
2 mum altlığı
Gibi 35 parça elendiokulda mutfak kuruldu uygulama öğrencileri için orada işe yararsa alsınlar değilse bakıcaz
Kitaplıktan da oğlumun kitapları vardı, 15 tane ayırdım kalın olanlar artık ona küçük geliyor ilk kitaplarındandı 2 de kutu oyunu puzzle ayırdım arkadaşlarımıza hediye ettik
Kısa günün karı hızlı ama verimli bir tur oldu, evde kullanmadığım hiçbir şey olsun istemiyorum günlük geziyorum ne bulabilirim diye, hepinizi öpüyorum![]()
Ne çok eleme yapmışsın eline sağlıkGünaydın
Dün oğlumu uyuttuktan sonra bulaşık makinesini boşaltırken dolapları kontrol edeyim dedim
1 yağdanlık
1 peçetelik
1 detox şişesi
1 limon sıkacağı
Kurabiye kalıpları
Sıkma pompası, uçları
2 mum altlığı
Gibi 35 parça elendiokulda mutfak kuruldu uygulama öğrencileri için orada işe yararsa alsınlar değilse bakıcaz
Kitaplıktan da oğlumun kitapları vardı, 15 tane ayırdım kalın olanlar artık ona küçük geliyor ilk kitaplarındandı 2 de kutu oyunu puzzle ayırdım arkadaşlarımıza hediye ettik
Kısa günün karı hızlı ama verimli bir tur oldu, evde kullanmadığım hiçbir şey olsun istemiyorum günlük geziyorum ne bulabilirim diye, hepinizi öpüyorum![]()
Bu akşam biz de kızın odasını toplarlayacağız.Günaydın
1 yağdanlık
1 peçetelik
1 detox şişesi
1 limon sıkacağı
Kurabiye kalıpları
Sıkma pompası, uçları
2 mum altlığı