• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makineye camasir attım sonunda

Havalar soğuyunca retinole başlamayı düşünüyorum.
Elimdeki serumlarda bitmek üzere.

Makineye camasir attım sonunda

Havalar soğuyunca retinole başlamayı düşünüyorum.
Elimdeki serumlarda bitmek üzere.
Ben de peeling serumla arbutin serum aldım retinol eksik benim de. Ama kaban alcam triko elbise alcam daha eksikler çok diğer ay alırım onu 😄

Kahve yapıp geliyorum
Ben de az önce içtim kahvemi.

Yukarıdaki mesajı yazıp uyuyakalmışım 🤦‍♀️
Nasıl iyi gelmiş uyumak bölük pörçük de olsa. Ev aldı başını gitti. İpin ucu kaçınca toparlamak zor oluyor. Günlerimi belli bir rutine sokamıyorum. Her gün okuldan çıkış saatim bile değişiyor. Defne’min gündüz uykuları da karıştı onun da etkisi var. O uyanıkken yalnızsak asla yapamayacağım şeyler var öyle olunca da işler birikiyor karışıyor. Var mı bana öneriniz 🙈 motivasyona ihtiyacım var 😁

Nasıl iyi gelmiş uyumak bölük pörçük de olsa. Ev aldı başını gitti. İpin ucu kaçınca toparlamak zor oluyor. Günlerimi belli bir rutine sokamıyorum. Her gün okuldan çıkış saatim bile değişiyor. Defne’min gündüz uykuları da karıştı onun da etkisi var. O uyanıkken yalnızsak asla yapamayacağım şeyler var öyle olunca da işler birikiyor karışıyor. Var mı bana öneriniz 🙈 motivasyona ihtiyacım var 😁
Zamanla her şey olur boşver 🤪 Defne çok küçük ev yaşanabilir düzeyde olsun yeter. Ben evdeyim işler ucu ucuna yetişiyo sen okula git gel 3 tane çocuk düşünme bile olduğu kadar

Zamanla her şey olur boşver 🤪 Defne çok küçük ev yaşanabilir düzeyde olsun yeter. Ben evdeyim işler ucu ucuna yetişiyo sen okula git gel 3 tane çocuk düşünme bile olduğu kadar
Doğru diyorsun ama dağınıklık sinirlerimi bozuyor 😝

Doğru diyorsun ama dağınıklık sinirlerimi bozuyor 😝
Akşam yatmadan birlikte toparlayın sabah yine aynı dağınıklik oluyo 😅😅 öğlen gelip yine toparliyorum ben akşam yine aynı yaşanan ev sonuçta napalim çok şükür büyüdüklerinde ev toplu olacak zaten zaman su gibi akıyo

Yatağı bile toplamadim arada gidip yatıyorum 😅
Ne yemek yapsak 😅

Akşam yatmadan birlikte toparlayın sabah yine aynı dağınıklik oluyo 😅😅 öğlen gelip yine toparliyorum ben akşam yine aynı yaşanan ev sonuçta napalim çok şükür büyüdüklerinde ev toplu olacak zaten zaman su gibi akıyo
O da doğru, aradığım motivasyon bu değildi ama dağınıklık must go on 🙈😂

Yatağı bile toplamadim arada gidip yatıyorum 😅
Ne yemek yapsak 😅
Patates haşladım tepside kumpir yapcam şimdi . Geçen gün mikanin söylediği taco tarifini denedim oğlum bayıldı bize kalmadı lavaşlari daire kesmeye usendigim için az yapmıştım 😆4 lavasla yapcam bu hafta

Back
X