• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylülün halisini makineye atmıştım
Şimdi kilimle paspaslari yikayacagim
Camasir işi azalsın bir yandan
Ama yerleştirme işi yapamıyorum toz olur diye
Kapalı odada duruyorlar

Halı yıkamayı aradım bugün gelirler umarım.

bir tadilat da benden gelsin o zaman :/
havalar tam soğumadan salonun duvar kağıdı işini bitirelim dedik, ama usta bir dahaki perşembeye gün verdi, perdeler yıkanacak onu bekliyor, halı yollanacak, koltukları ortaya çekip çok is pis olmadan kurtarabilmeyi hayal ediyorum :dua:

bir tadilat da benden gelsin o zaman :/
havalar tam soğumadan salonun duvar kağıdı işini bitirelim dedik, ama usta bir dahaki perşembeye gün verdi, perdeler yıkanacak onu bekliyor, halı yollanacak, koltukları ortaya çekip çok is pis olmadan kurtarabilmeyi hayal ediyorum :dua:
Kolaylıklar diliyorum 🙏

Günaydın 💐

Dün oğlumu uyuttuktan sonra bulaşık makinesini boşaltırken dolapları kontrol edeyim dedim 🙈

Ufak tefek kullanmadığım minik sos kasesi
1 yağdanlık
1 peçetelik
1 sütlük (kahvaltı takımından çıkan)
1 detox şişesi
1 limon sıkacağı
Kurabiye kalıpları
Sıkma pompası, uçları
Kapaklı borcam (diğerlerinden sıra gelmiyor)
2 mum altlığı

Gibi 35 parça elendi 🎉 okulda mutfak kuruldu uygulama öğrencileri için orada işe yararsa alsınlar değilse bakıcaz

Kitaplıktan da oğlumun kitapları vardı, 15 tane ayırdım kalın olanlar artık ona küçük geliyor ilk kitaplarındandı 2 de kutu oyunu puzzle ayırdım arkadaşlarımıza hediye ettik 📚

Kısa günün karı hızlı ama verimli bir tur oldu, evde kullanmadığım hiçbir şey olsun istemiyorum günlük geziyorum ne bulabilirim diye, hepinizi öpüyorum ❣️

Günaydın 💐

Dün oğlumu uyuttuktan sonra bulaşık makinesini boşaltırken dolapları kontrol edeyim dedim 🙈

1 yağdanlık
1 peçetelik
1 detox şişesi
1 limon sıkacağı
Kurabiye kalıpları
Sıkma pompası, uçları
2 mum altlığı

Gibi 35 parça elendi 🎉 okulda mutfak kuruldu uygulama öğrencileri için orada işe yararsa alsınlar değilse bakıcaz

Kitaplıktan da oğlumun kitapları vardı, 15 tane ayırdım kalın olanlar artık ona küçük geliyor ilk kitaplarındandı 2 de kutu oyunu puzzle ayırdım arkadaşlarımıza hediye ettik 📚

Kısa günün karı hızlı ama verimli bir tur oldu, evde kullanmadığım hiçbir şey olsun istemiyorum günlük geziyorum ne bulabilirim diye, hepinizi öpüyorum ❣️
Harika bir eleme olmuş
Eline sağlık

Günaydın herkese😊

Günaydın 💐

1 yağdanlık
1 peçetelik
1 detox şişesi
1 limon sıkacağı
Kurabiye kalıpları
Sıkma pompası, uçları
2 mum altlığı

Ne çok eleme yapmışsın eline sağlık 😍

Günaydın 💐

1 yağdanlık
1 peçetelik
1 detox şişesi
1 limon sıkacağı
Kurabiye kalıpları
Sıkma pompası, uçları
2 mum altlığı

Bu akşam biz de kızın odasını toplarlayacağız.
Kitap oyuncak her şey kaldırılacak.
Ders çalışması için yalnızca düz beyaz bir duvar önerildi. masada hiçbir şey olmayacak. Odası boş olacak vs.

Selam kızlar ev baya perişan halde elimden de birsey gelmiyor idare etmeye çalışıyorum
Cidden dağınık ev hem motivasyonu hemde enerjiyi acayip etkiliyor
Tek yaptığım camasir yıkamak mutfağı toplu tutmak

Annemler geldi ama köyde kaldılar

Bugün etrafı toparlayıp annemde kalacağız
Sabah İstanbul'a gezmeye gideceğiz arkadaşlarla.

Pazartesi usta gelir isler biterse temizliğe başlarım bir yerlerden
Önümüzdeki hafta ancak ev duzeni ile geçer

merhabalar :KK24: 7 seneyi aşkın bir süredir minimalizm ve sadeleşme konularıyla ilgileniyorum.hayatımın her alanında uygulamaya çalıştığım bir prensip. konu ilgimi çekti, tam olarak paylaşımlarınız nedir? aranıza birini daha alır mısınız? sadeleşme hiç bitmeyen bir yolculuk ve serüven çünkü :)

Back
X