• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba hanımlar sizi okumaktan büyük keyif alıyorum aranızdaki enerjiniz çok güzel bazen bende katılmak istiyorum ama devamlı olamam diye korkuyorum. Sizlere bir sorum olacaktı dyson şarjlı almak istiyorum aranızda kullananlarınız var gerçekten anlatıldığı gibi hayat mı kurtarıyor . Robot al diyen arkadaşlarım da var ama ben önce dyson mı almalıyım diye düşünüyorum. Bi arkadaşım dyson da çekim gücünü ayarlayamıyorsun halılar yapışıyor işkence oldu süpürmek diyor hepsi için mi bu böyle belki belli modellerde böyledir diyorum ama sizin fikirleriniz benim için çok değerli olumlu ve olumsuz yanlarını sizden duymak istedim yardımcı olursanız çok mutlu olurum:KK200:
Dyson döner başlık olduğu için yapışmıyor
Ama ince halılarda takiliyor o başlık o yüzden ileri ileri süpürmek yerine geri geri süpürmek gerekiyor
Tabiki de önce dyson alınmalı
Robot da iyi olsada dyson kadar farklı kullanım alanı yok
Duvar baza cekmece koltuk ne istersen her yeri dysonla supururum kablo derdi yok
Süpürgeyi çekip durmak yok
Bel ağrısı bile yok
Sonsuz tavsiyem önerim dyson olurdu.

Aramıza her zaman katılabilirsiniz bu arada
Sosyallik ve fikir görüşleri için buradayız😊

Selam kizlar. Doğurmuş dogurmamis her ne canliya olursa olsun annelik yapan annelerimizin günü kutlu olsunnn🥰🥰
Ben bi kahvaltıya tav oldum ucuza gittim bu anneler gününde 😂
Neyse napalim bu anneler günü de böyle olsun. Rabbime şükürler olsun bir evlat emanet gönderip beni anne yaptığı için 🙏
Bugun yarinin yemegini yapıp robot supurge çalıştırıp kızın çamaşırlarını atmam lazim.
Bu kitap konusuna el atmak istiyorum ama bi çözüm bulacağım inşallah.
Dus jeli yerine duş sabunu denemek istiyorum ayni etkiyi verir mi diye. Ama duj jeli zaten bizde kesinlikle cok uzun süre gidiyor. Bilemedim.

Dyson döner başlık olduğu için yapışmıyor
Ama ince halılarda takiliyor o başlık o yüzden ileri ileri süpürmek yerine geri geri süpürmek gerekiyor
Tabiki de önce dyson alınmalı
Robot da iyi olsada dyson kadar farklı kullanım alanı yok
Duvar baza cekmece koltuk ne istersen her yeri dysonla supururum kablo derdi yok
Süpürgeyi çekip durmak yok
Bel ağrısı bile yok
Sonsuz tavsiyem önerim dyson olurdu.

Aramıza her zaman katılabilirsiniz bu arada
Sosyallik ve fikir görüşleri için buradayız😊
İnce hali derken kilim tarzı şeylerde sadece

Selam kizlar. Doğurmuş dogurmamis her ne canliya olursa olsun annelik yapan annelerimizin günü kutlu olsunnn🥰🥰
Ben bi kahvaltıya tav oldum ucuza gittim bu anneler gününde 😂
Neyse napalim bu anneler günü de böyle olsun. Rabbime şükürler olsun bir evlat emanet gönderip beni anne yaptığı için 🙏
Bugun yarinin yemegini yapıp robot supurge çalıştırıp kızın çamaşırlarını atmam lazim.
Bu kitap konusuna el atmak istiyorum ama bi çözüm bulacağım inşallah.
Dus jeli yerine duş sabunu denemek istiyorum ayni etkiyi verir mi diye. Ama duj jeli zaten bizde kesinlikle cok uzun süre gidiyor. Bilemedim.
Kalip beyaz sabun dan mı diyorsun 🤔

slmlar
Ben bugün çocukların nevresimlerini yıkayıp serdim.
1 sepet çamaşır katladım.
Mutfak toplamaca
WC’leri ve lavaboları yıkadım.
Çocuklarla etkinlik boyama vs yaptık.
Öğlen için çorba yaptım.
15 dkyı geçtim yani bana bir artı😅
Çocuklar uyudu. Uyanınca kayınvalideme gideceğiz.

Yarın eşimin doğumgünü. Kayınvalidemleri ve kaynımgili çağıracağım. Çocuklarla 9 kişi.
Pasta siparişi verdim. Yanına tuzlu bir şey yaparım yeter ya🙈
Hediye de almadım daha yarın okul çıkışı bakayım diyorum 🤭

Yok mia duş sabunu var yani duru marka da gördüm arkadas ondan kullanıyormuş bi deneyesim var.
Sen söyleyince baktım güzel gibi olabilir
Elimdeki dus jeli bitince sabun kullanacağım eşim arada sabun alıp geliyor bende almıştım önceden onları bitirmek istiyorum.
Dus jeli kullanıp exra sabunda kullanıyorum bazen
Sabun daha iyi temizliyor sanki
Sonrasında nemlendirmek gerek cildi

Kek yaptım
Börek yarına kaldı artık akşam yemeği hazırlama saatim geliyor
Oncesinde eylülü yıkayıp sonra kendim bakım yapacagim
Annemleri bekledim bu saate kadar onlarda fazla durmadilar Köye bahce yapıyorlar yazları.

Sonra boşluk bulursam kitap okurum bulamazsam uyumadan önce okurum
Bir şekilde okunacak yani 😅

2 saate gelirim 🙋‍♀️

Sen söyleyince baktım güzel gibi olabilir
Elimdeki dus jeli bitince sabun kullanacağım eşim arada sabun alıp geliyor bende almıştım önceden onları bitirmek istiyorum.
Dus jeli kullanıp exra sabunda kullanıyorum bazen
Sabun daha iyi temizliyor sanki
Sonrasında nemlendirmek gerek cildi
Aynen nemlendirmek lazim. Bi denemek istiyorum bakalım.

Tamam 😊
Tek tek kontrolüm altındasınız 😂
Başka bir sayfaya yazmışsın cumadan beri sadece beğenip gittin 😅
Haziran annelerine takılıyorum ya doğum yaklaştıkça heyecan artıyor 😅sürekli gozum doğum yapan gruplarda vs

Evet evet böylesi çok iyi sağol beni unutmadigin için😘😘😘😘

Back
X