• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gün iyi canım çok şükür bakalım çıkmaz inşallah ama başım dönüyor hala nedense
Benim oğlanın b12 ve d vitamini düşünce baş ağrısı ya da dönmesi olmuştu.Simdi emin olamadım.

Ama senin durum da birden çok etken var.

O yüzden yanlış yönlendirmek istemem.

Merhaba hanımlar sizi okumaktan büyük keyif alıyorum aranızdaki enerjiniz çok güzel bazen bende katılmak istiyorum ama devamlı olamam diye korkuyorum. Sizlere bir sorum olacaktı dyson şarjlı almak istiyorum aranızda kullananlarınız var gerçekten anlatıldığı gibi hayat mı kurtarıyor . Robot al diyen arkadaşlarım da var ama ben önce dyson mı almalıyım diye düşünüyorum. Bi arkadaşım dyson da çekim gücünü ayarlayamıyorsun halılar yapışıyor işkence oldu süpürmek diyor hepsi için mi bu böyle belki belli modellerde böyledir diyorum ama sizin fikirleriniz benim için çok değerli olumlu ve olumsuz yanlarını sizden duymak istedim yardımcı olursanız çok mutlu olurum:KK200:
Bende arada gelir, Gışgamış Destanı yazar giderim.☺ Ama ne varsa okurum.😅
Ben robot alana dik süpürge bedava kampanyası bekliyorum. Ha aldım ha alacağım derken, alacağımı bile alamaz olunca, kablolu dysonumla aşk yaşamaya başladım. 🤭
Ne demişler, daldaki kuştansa eldeki kuş. 🙈

Back
X