- 6 Şubat 2022
- 1.815
- 3.693
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzelHaziran annelerine takılıyorum ya doğum yaklaştıkça heyecan artıyorsürekli gozum doğum yapan gruplarda vs
Evet evet böylesi çok iyi sağol beni unutmadigin için![]()
Yaparsin sen miam. Ben yarin iş var diye motoru taktim gene.Eline sağlık o işleri benimde yapmam lazım![]()
Resmen şafak sayıyorum ben de geçmiyor hakikatenNe güzel
Son 1 ay hiç geçmiyor zaten
Aynen sağlıkla gelsin inşallahResmen şafak sayıyorum ben de geçmiyor hakikaten
Olsun sağlıkla gelsin de![]()
Hiç yapasım yokYaparsin sen miam. Ben yarin iş var diye motoru taktim gene.
Geçmiş olsunAfiyet olsun,benim de ağrılarım var biraz yemek yapamadm maalesef
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Aman son ay hasta olma![]()
Hadi hayırlısı, normal doğum mu bekliyorsun? Son tarih ne zamanÇok teşekkür ederim,yok aslında grip gibi değil de yalancı sancı gibi veya gaz sancısı bilmiyorum dün geceden beri beni yoklayan birşeyler var
Yok yok haziranın ilk haftası sezeryan olacak beklesin birazHadi hayırlısı, normal doğum mu bekliyorsun? Son tarih ne zaman![]()
Sağlıkla kucaklarsın inşallah çok az kalmışYok yok haziranın ilk haftası sezeryan olacak beklesin biraz![]()
Amin inşallah sen de sağlıkla kucaklaSağlıkla kucaklarsın inşallah çok az kalmış![]()
Bu gün iyi canım çok şükür bakalım çıkmaz inşallah ama başım dönüyor hala nedenseÇok sevindim.
Tansiyonun nasıl ?
İyi olacaksın inşallah![]()
Benim oğlanın b12 ve d vitamini düşünce baş ağrısı ya da dönmesi olmuştu.Simdi emin olamadım.Bu gün iyi canım çok şükür bakalım çıkmaz inşallah ama başım dönüyor hala nedense
Benim ikisi hep düşük aslında. İlaçlara başladık yine bakalım toparlanır inşallahBenim oğlanın b12 ve d vitamini düşünce baş ağrısı ya da dönmesi olmuştu.Simdi emin olamadım.
Ama senin durum da birden çok etken var.
O yüzden yanlış yönlendirmek istemem.
Bende arada gelir, Gışgamış Destanı yazar giderim.☺ Ama ne varsa okurum.Merhaba hanımlar sizi okumaktan büyük keyif alıyorum aranızdaki enerjiniz çok güzel bazen bende katılmak istiyorum ama devamlı olamam diye korkuyorum. Sizlere bir sorum olacaktı dyson şarjlı almak istiyorum aranızda kullananlarınız var gerçekten anlatıldığı gibi hayat mı kurtarıyor . Robot al diyen arkadaşlarım da var ama ben önce dyson mı almalıyım diye düşünüyorum. Bi arkadaşım dyson da çekim gücünü ayarlayamıyorsun halılar yapışıyor işkence oldu süpürmek diyor hepsi için mi bu böyle belki belli modellerde böyledir diyorum ama sizin fikirleriniz benim için çok değerli olumlu ve olumsuz yanlarını sizden duymak istedim yardımcı olursanız çok mutlu olurum![]()