• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defne sabunu kullanıyoruz biz
Ben bir çılgınlık yapıp zeytinyağlı sabunla saçımı yıkamaya başladım. Kimyasal kaygımdan...Şimdilik iyi gidiyor. Buradaki zeytinyağı fabrikasında yağımızı sıktırıyorduk. Oradan vermişler. Böyle giderse devam ederim inşaallah.
Meşe külünden sabun satıldığını duydum pazarda. Hiç de pazara gitmiyorum. Aklıma gelip üşenmezsem alıp ondan denemeyi düşünüyorum. Kostiksiz oluyor.
Hatta meşe, zeytin ağacı külünden deterjan yapıldığını okudum. Deneyebilirim. Denersem burada paylaşırım.
Sabun cevizi de var aklımda. Onu da henüz denemedim. Tabii bugün bulaşık makinesi tableti alıp da bunları yazıyor olmak da ayrı ironi.🥴🤷‍♀️
Tavsiye edeceğiniz temiz içerikli deterjan öneriniz var mı?

Bugün annemi eski komşumuz aramış. Ona "ne kadar fedakar, cefakar, özverili bir anne olduğunu" söylemiş. Ben aradığımda ağlamaya başladı. Yüreğimden birşeyler koptu. Çocuklara hazırlanın gidiyoruz dedim ve ani bir kararla anneme gittik. Şok oldu. Beklemiyordu. Çok mutlu oldu. Döndük geldik.
Bu sefer de bizim başka ilçeye gittiğimizi duyan eşim şok oldu. Telefonu bozuk. Haberleşememiştik.
Eve gelince de masanın üzerinde eşimin aldığı pastayı gördüm.
Bugün şokla beraber mutlu olma günü.😁

Bugün annemi eski komşumuz aramış. Ona "ne kadar fedakar, cefakar, özverili bir anne olduğunu" söylemiş. Ben aradığımda ağlamaya başladı. Yüreğimden birşeyler koptu. Çocuklara hazırlanın gidiyoruz dedim ve ani bir kararla anneme gittik. Şok oldu. Beklemiyordu. Çok mutlu oldu. Döndük geldik.
Bu sefer de bizim başka ilçeye gittiğimizi duyan eşim şok oldu. Telefonu bozuk. Haberleşememiştik.
Eve gelince de masanın üzerinde eşimin aldığı pastayı gördüm.
Bugün şokla beraber mutlu olma günü.😁
Ne güzel 😊

Dyson döner başlık olduğu için yapışmıyor
Ama ince halılarda takiliyor o başlık o yüzden ileri ileri süpürmek yerine geri geri süpürmek gerekiyor
Tabiki de önce dyson alınmalı
Robot da iyi olsada dyson kadar farklı kullanım alanı yok
Duvar baza cekmece koltuk ne istersen her yeri dysonla supururum kablo derdi yok
Süpürgeyi çekip durmak yok
Bel ağrısı bile yok
Sonsuz tavsiyem önerim dyson olurdu.

Aramıza her zaman katılabilirsiniz bu arada
Sosyallik ve fikir görüşleri için buradayız😊
Çok teşekkür ederim detaylı bir şekilde açıklamışsın önce dyson alacağım inşallah tuşu basılı tutmak zorluyor mu peki

Bende arada gelir, Gışgamış Destanı yazar giderim.☺ Ama ne varsa okurum.😅
Ben robot alana dik süpürge bedava kampanyası bekliyorum. Ha aldım ha alacağım derken, alacağımı bile alamaz olunca, kablolu dysonumla aşk yaşamaya başladım. 🤭
Ne demişler, daldaki kuştansa eldeki kuş. 🙈
Ayyy keşke öyle bir kampanya olsa robotsuz dysonsuz kadın kalmasın her eve lazım . Bekledikçe fiyatlar uçuyor alabildiğimiz kâr şuanda

Merhaba. Anca yazabildim. Diş bakımı tamam bugün de. Mia- Mia-
Akşamüstü kızımla yarım saat yürüyüş yaptık. Çok iyi geldi. Keşke düzenli yapabilsem. Akşama kadar yoruluyorum 6-7 gibi dışarı hiç çıkmak istemiyor sonra canım.

Selamlar
Bugün 1 makine camasirim var sonra birkaç gün rahatım sepetin dolmasını beklerim.
Etrafı toplayıp supururum
Sonrasında dizi kitap ve Eylül için diş randevusu alacağım kahvaltı yaparken

Eylülün odasını düzenlemek istiyorum dolaplar yine karışmış dün etrafı topladi yinede.
Baya elenecek atılacak şey çıkar gibi

Markete uğrayıp diş macunu alacağım
Eylülü de alıp eve gelirim

Güç bizimle olsun 💪

Back
X