• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ay çok seviyor çocuklar onları aslında niyetleniyorm ama toplamayacaklarına ve evin her yerine dağılacağına o kadar eminim ki, bulaşmadım şimdilik.
Bence de bulaşma canım canım gerçekten çok göz tırmalıyor ve sürrkli ayak altına geliyor👍👍👍

Günaydın kızlar, bugün benim doğum günüm, yaş 35 yolun yarısı mı bilmem büyüyen ailemle giriyoruz bakalım :KK200:

ev bu ara düzenli şükür, sadece kızımın küçülenleri çoğaldı ama havalar dengesiz gidince ne verebildim ne dursun diyebildim, önümüzdeki aya çıkarırım elden inşallah.
Mutlu sağlıklı huzurlu yaşların olsun canım❤️❤️🥰🥰🥰😘😘😘

Selam kızlar:KK36:
Kinetik kumu ben büyük çarşaf seriyorum. Üzerine kendi masalarını koyuyorum. Onun üzerinde oynuyorlar. En son çarşafa dökülenleri topluyorum. Çarşafı silkeleyip makineye atıyorum hiç sorun olmuyor. Baya 1 saat falan oynuyorlar iyi oluyor.
Benim küçük oynamayı bırak yer valla :confused: :confused:

Günaydın kızlar, bugün benim doğum günüm, yaş 35 yolun yarısı mı bilmem büyüyen ailemle giriyoruz bakalım :KK200:

ev bu ara düzenli şükür, sadece kızımın küçülenleri çoğaldı ama havalar dengesiz gidince ne verebildim ne dursun diyebildim, önümüzdeki aya çıkarırım elden inşallah.
Doğum günün kutlu olsun canım iyiki doğdun veee iyiki seni tanıdım 😊

Ailenizle ve sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu nice yıllarınız olsun ❣️

canım doğum günün kutlu olsuun 💓💓 eskidendi o artik yolun yarısı 55 felan olabilir 🤣

wendy wendy mutlu yaşlar 🌻

Yatak odası takımını değiştirmeye karar verdik. Araştırmadayım var mı önerisi olan 🙈

Yatak altı kolay silinen model seçmelisin
Birde çok parçalı takımlar odayı boğuyor.
Renk model sana kalmış tercih tabiki
Birde yatak başı düz renk olmalı nevresimle beraber karışık görünüm oluyor
Yaptığım hatalardan ders 😂

Yatak odası bitti markete gittim
Su ve kahvaltık şeyler aldim

Yemek kolay birşey yapacağım bugün o yüzden rahatım 😅

Şimdi rutin işleri yapacağım
Sonra portmanto düzenlenecek 👍

Yatak altı kolay silinen model seçmelisin
Birde çok parçalı takımlar odayı boğuyor.
Renk model sana kalmış tercih tabiki
Birde yatak başı düz renk olmalı nevresimle beraber karışık görünüm oluyor
Yaptığım hatalardan ders 😂
Sadece yatak ve dolap almayı düşünüyorum bir ihtimal 5li şifonyer olabilir. Baza değil karyola olacak. Sanırım mobilyacıya yaptıracağız. Çünkü mağazalarda istediğim gibi yok. Kelebek te beğendim bir model. Ama o da odaya göre ölçü almıyorlarmış. Eledim o yüzden. Sonuç istediğim gibi olursa atarım burdan 😊

Sadece yatak ve dolap almayı düşünüyorum bir ihtimal 5li şifonyer olabilir. Baza değil karyola olacak. Sanırım mobilyacıya yaptıracağız. Çünkü mağazalarda istediğim gibi yok. Kelebek te beğendim bir model. Ama o da odaya göre ölçü almıyorlarmış. Eledim o yüzden. Sonuç istediğim gibi olursa atarım burdan 😊
Bazanın görüntüsünü ben de sevmiyorum ama içine topladığı eşyaları düşününce vazgeçemiyorum.

Portmanto düzenlendi
4 parca eşya ayıkladım
Bugünlük 2 yer tamam 👍

Yarında çocuk odası dolapları ve lavabo dolaplarını yapacağım
En son banyo ve büyük oda kalıyor

Sonraki aşama temizlik zaten düzenlerken bazı yerler temizlendi

Bazanın görüntüsünü ben de sevmiyorum ama içine topladığı eşyaları düşününce vazgeçemiyorum.
Ben de çok düşündüm altındakileri ne yapacağım diye. Sonra şu anki gardrobu( 5 yıllık) ilerde çalışma odası olarak düzenleyeceğimiz odaya koyalım dedik. Oradaki eşyaları da oraya alacağız inşallah

Ben de çok düşündüm altındakileri ne yapacağım diye. Sonra şu anki gardrobu( 5 yıllık) ilerde çalışma odası olarak düzenleyeceğimiz odaya koyalım dedik. Oradaki eşyaları da oraya alacağız inşallah
Bazalı karyolalar var artik eskisi gibi ayrı alınmıyor
Böylece düz sade görüntü oluyor
Ayaklı veya tam yere yapışık modelleri var

Back
X