- 23 Ekim 2018
- 15.679
- 35.919
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Behaviorali ben de severek takip ediyorumbelleza minimalizmle ilgili malum sayfalara takıldım bi süre. Ama sevmediğim şu nokta var çoğu bir yerden sonra temizlik sayfasına dönmüş. O moda girdiler mi çıkıyorum takipten. ozvesade bu aralar takip ediyorum çocukgelişimdünyası, pedagojik eğitim, çocukpsikolojisiveaile, behavioral.scientist - pedagoji, aile hayatı ile ilgili güzel paylaşımlar var. Funda uçuker yazılarını seviyorum. Çocuk etkinlikleri arıyorsan cinta&co diye bi sayfa var çok renkli.
Evet sevdiğim sayfalarda kapanıyorBaşta çok güzel başlıyorlAr ama sonra içerik üretemeyince yok mop önerisi yok deterjan önerisi yok bilmem mikrofiber bez önerisine dönünce iş benim canım sıkılıyor. Öyle minimalizmle de çelişiyor iş, sonuçta eşyaya hizmet etmeyelim diye bu yola başkoydukişin derin felsefi yönünü es geçip yüzeysele takılıyorlar
![]()
14 yıl çalışmış biri olarak ev hayatı benim için çok özel bir yaşam
Kendin için yaşıyorsun dahası varmı
Hâlâ sıkılmadım ve sonraki günler için heyecanliyim :)
Bazı hedeflerim için çalışmak zorundaydım ama bir noktada sona yaklaştığını anlıyorsun ve o gün işi bırakmasaydım bir çok şeyin farkına varamayacaktım
Mesela bir hayalimde dükkan açmak artik hayal kalmayacağını da biliyorum![]()
minimal_ev :) ama paylaşım az tabiki :) sadevebasityaşam, derlitopluhayat,yasemoz88 (komik) drgokcenerdogan (kadın doğumcu), morkomedyen (burçlar komedisi), biyonikdeli (komik), selenbaranoglu, iremyasar, sadehayatim, annenin.içsesi vs .Kızlar instagramda severek takip ettiğiniz sizi her anlamda motive eden hesapları paylaşır mısınız? Sorum genel oldu gerçi herkes hobilerine göre farklı şeyleri takip etmekten hoşlanır ama olsun yazın yine de.
İnşallah çarçabuk bütün isteklerin hedeflerin gerçekleşir. Bence tam senlik bir iş olur :)Kozmetik son kullanma tar falan uğraşmak zor birde burda pek tutulmaz gibi
Giyimde düşündüm ama internetten alıyor artik çoğu kişi:)
Hobi dükkânı açsam da burda 2 dükkan var
Kitapçılarda tutulmuyor genç kesim az
Ben mesela çöp kovasi alacaktım bulamadım
Her şeyi internetten almak artik tuhaf gelmeye başladı
Mutfağımda az eşya olsada seviyorum düzenleme işlerini
Hatta takıntı düzeyinde olduğunu düşünen tanıdıklarım varbende bu özelliğimi ticarete dökeceğim
Sonra bir bolum çiçekler için olmasını istiyorum
Yanı dükkan işi tutsun veya tutmasın önemli değil denemek istiyorum
Işte su ara bekliyorum hayatımız normallessin birde güzel bir dükkan bulmak şart
Işler yolunda giderse yine sonsuza kadar işletmeyeceğim bazı hedeflerim var onlara ulaşsam yeter![]()
Minimal ev paylasim yapmak konusunda kararsızminimal_ev :) ama paylaşım az tabiki :) sadevebasityaşam, derlitopluhayat,yasemoz88 (komik) drgokcenerdogan (kadın doğumcu), morkomedyen (burçlar komedisi), biyonikdeli (komik), selenbaranoglu, iremyasar, sadehayatim, annenin.içsesi vs .
Sağol canım inşallah :)İnşallah çarçabuk bütün isteklerin hedeflerin gerçekleşir. Bence tam senlik bir iş olur :)
Buralardayım canımGitme artık, pire için yorgan yakma![]()
Sadevebasityaşam ve derlitopluhayatı ben de takip ediyorum :)minimal_ev :) ama paylaşım az tabiki :) sadevebasityaşam, derlitopluhayat,yasemoz88 (komik) drgokcenerdogan (kadın doğumcu), morkomedyen (burçlar komedisi), biyonikdeli (komik), selenbaranoglu, iremyasar, sadehayatim, annenin.içsesi vs .
Kutugibiev vardı baya beğeniyordum yok şimdiEvet sevdiğim sayfalarda kapanıyor
Aslında şimdi evdeyken biraz daha geliştirebilirsinMinimal ev paylasim yapmak konusunda kararsızöyle takılıyor
Aynen ama kendimi orda rahat hissetmiyorumAslında şimdi evdeyken biraz daha geliştirebilirsin
Minimalistya da vardı anka tavsiye etmiştiKutugibiev vardı baya beğeniyordum yok şimdi
Nedennn?Aynen ama kendimi orda rahat hissetmiyorum![]()
Nedennn?
Bir de oyunrutini var ne güzel paylaşımlar yapıyor öyle 3 yaş civarı çocuğu olan bizler için harika :)
Welcome backBuralardayım canım
Nasılsınız herkes iyidir inşallah
Uzaktan okudum arada sizi
Sadece burayı okudum yanlış anlaşılmasın![]()
O kızın farkındalığı yaşına göre olgunluğunu seviyordum niye silmiş kiMinimalistya da vardı anka tavsiye etmişti
Baya her yazdığını okuyordum ama silmiş herşeyi
Aaa evet onu ben de takip ediyordumKutugibiev vardı baya beğeniyordum yok şimdi