Popüler Konu Minimal Yaşam

10 dk yatak odasi toplandi
Banyo temiz toplu
Sira mutfakta hadi bakalim

Verimli rutin topiğinin linkini atarmisiniz

selam kızlar. dün akşam halılarım geldi, ama geç saat getirdikleri için seremedim. çünkü yerler baya kirlendi. süpürüp silmem gerekli diye bu akşama bıraktım.. çok yorgundum.. mutfak dolap içlerine ekstradan raf yaptırdım, mobilyacı onu da getirip takacak bu akşam olmazsa yarın akşam.. o zaman mutfak düzenim daha iyi oturacak inşallah..

selam kızlar :)
bugün çok mutluyum şuan evimde temizlik var :)
bana sadece dolap içleri kalacak ve bugünden itibaren sabah 6 da kalkmaya özen göstericem :)
kurutmadan çamaşırları topladığım an ütü yaptım mı ütümde birikmez
banyo halısı her cumartesi rutin şekilde yıkayacağım ve her cumartesi banyoyu foşur foşur yıkayacağım
her akşam yatmadan önce her yeri süpürüp 2 günde 1 de silip toz alıcam
kendime sözüm olsun
bilin buralara uğramazsam evde yan gel yat şeklinde devam ediyorumdur :))

bence cok yüklenme kendine :)

bence cok yüklenme kendine :)
yaaa ben niye böyleyim acaba hemencik gaza geliyorum :)
tamam tamam dolap içlerine sonra girerim o zaman :)
birde ben şuan işteyim 1 ayda 2 ayda bir bi ablamız var onu eve yardıma çağırıyorum sağolsun geliyor ve işini temiz yapıyor

1-2 günlük işin kalmış. kolaylamışsın

mesela 2 günde 1 süpür
3 günde 1 toz al
çamaşır duruma göre yıka
ütü günün olsun yada 20 dk da ütüle çıkan kıyafetleri gibi.
bulaşık hep yıkanmalı
banyo haftada 1 detaylı temizlenmeli gibi
çok yormadan kendini

ben hergün süpürsem evi temizlik yapsam
düşünemiyorum kendimi. :)

halılar bugün yıkamaya gitti. salı günü halılar gelecek o gün temizlik için kadınlarda gelecek.

dün akşam o kasa kasa meyveleri güzel tepsi ve kaselere dekoratif şekilde dizdim ve mutfak masasının üzerine yerleştirdim (mamasandalyesi ile mutfak masasına sığamıyoruz onun için salondaki masada yemek yiyoruz ) en azından yerden kalktı temizlik yaparken engel olmayacaklar.

yemekten sonra bulaşıklar hemen makineya yerleştirildi. kalan yemekler dolaba kaldırıldı. çocuk uyuyunca oyuncaklar toplandı öyle yatıldı.

şok markette çocuklar için kitap gelmiş arkadaşım arayıp haber verdi bahaneyle birazda dolaşalım diye çıktık 4. şok ta bulabildik kitapları ama ben ilk 3 markettende bişeyler aldım mesela çocuğa oyuncak, tepsi, çorap gibi evde olduğu halde beğendiğim için aldım ihtiyaç yoktu

sağolsun oğlum yemeğe çok düşkün
ağzı hiç boş kalmayacak ya kraker ya kuruyemiş yada meyve odasına götürüyor tabağını salona taşıyor bazen dinazorlarına yedirdiğini sanıyor vs bu konuda oğluma bir türlü öğretemedim oturduğu yerde yemesi gerektiğini yada böyle daha da rahatıma geldi bilemiyorum ....
müstakil ev ve süpürgemin az sesle çalışmasından dolayı hep elimin altında evde olduğum zamanlarda bile 3 defa muhakak süpürüyorumdur. aslında temizliğe önem veren biriyim ama koruma kısmında sınıfta kaldığım kesin...
misafiri çay kahve keyfi yapmayı çok seviyoruz ailecek...
ya haftanın 3 4 günü birileri gelicek yada biz gideceğiz..
iş konusunda çok şükür ki çokça şanslıyım çalışma saatlerim memurlardan daha da az olduğu söylenilebilir...
sadece sabahtan en geç 9 da yerimde olmak zorundayım babamın bu konudaki kuralı katı :)
oğlum wc eğitimini tamamladıktan sonra aşırı dercede banyo temizliği yapar oldum neredeyse tuvalete birisi girsin hemen dezenfekte etme gereği duyuyorum. Ama dağıklık konusunda da bir numarayımdır eşim 2 hafta önce düğüne gitti hala takım elbisesi dilsiz uşakta o derece batmıyor üzerine de eşyalar eklendikçe durum vahimleşiyor ...
çok karışık döktüm içimdekileri umarım ev düzenimi anlayabilmişsinizdir :))

Hımm anladım :)
bende dagınığımdır ya
çözüm ne düşündün peki :)

Vay eşinde şaşırmıştır :)
baya değişim oldu sende.
yardımcı alman çok büyük kolaylık
bende hep alma isteği var geri yerine koyuyorum.
ama 1 kazak var çok sevdim.
kapıda ödeme alabilirim.

Az önce eşimle görüştüm
banyo giderinde problem varmış aşağı kata akıyormuş
yine kazılıp dökülecek biryerler.

Bugün 2 komşumla beraber bebeği olan komşuma bebek görmeye gittik.

Aayy kızlar gerçekten az görüşmek en iyisi. Bi tanesi fena dedikoducu, gıybet havada uçuştu, tatlı dille uyardım, yanlış anladı.

İlişkilerde de sadeliğin gözünü seveyim. Az insan, az eşya, çok şükür.

Yok o onu demiş, bu bunu demiş, şu olmuş bu olmuş, yönetici, apartman temizliği, aidat vb. başım ağrıdı. Şu yalan dünyada küçücük sitede ne sorun olabilir ki... cıkss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…