Popüler Konu Minimal Yaşam

Günaydın kızlar.
Gece 1.30 a kadar ev topladım. Sabah 6 dan beri de utu yaptım. Bütün utuleri bitirdim. Kuruyan çamaşırları katlayacağım şimdi. Sonra tekrar makineye çamaşır atacağım. Sonra bulaşık makinesi boşaltacağım. Bakalım başka neler yaparım açılmışken evi bitireyim :KK70:

Maşallah tam açıldın :)
senin o saydıkların benim 2 günlük işim :KK70:

Dün kalan işlerimi tabiki yapamadım.
eşime bot aldık
kesinlikle su geçirmez dediler baya para verdik
inş dedikleri gibidir.
her yıl bot arayışı son bulsun artık.

bana ay sonu alıcaz
tabi uygun fiyatlı denk getirmeye çalışıcam.

Markete ugradık mango aldım çok severim.
Çok güzel fincanlar gördüm almadım.
kıyafet baktım almadım.
böyle iste.

günaydın kızlar.. Mia- Mia- benim de bi kısa kahverengi bi de siyah orta boy botum var.. ama kışlık ayakkabı almam gerek, bot değil. düb ayakkabılar arasında çok eskimiş bir botu daha eledim.. ayaklarım küçük, 35 aslında ama botlarda 36 oluyor ( kalın çorap giyince).. kaliteli birşey almak istiyorum , önerin var mı acaba??

günaydın kızlar.. Mia- Mia- benim de bi kısa kahverengi bi de siyah orta boy botum var.. ama kışlık ayakkabı almam gerek, bot değil. düb ayakkabılar arasında çok eskimiş bir botu daha eledim.. ayaklarım küçük, 35 aslında ama botlarda 36 oluyor ( kalın çorap giyince).. kaliteli birşey almak istiyorum , önerin var mı acaba??

Dün ayakkabı dünyasını gezdik flo ya baktık cat greyder
En son greyder den aldık bot.
ayakkabılara göz gezdirdim güzel seyler var model atarım buraya.
şimdi zarif ayakkabılar moda. uzun yıllar giyilecek tarzlar var.

benim kışın odam iş yerinde çok soğuk oluyordu.
sabah 9 dereceler
öglene kadar anca ısınıyordu.
odamı taşıyacağım bi ablanın yanına
iyimi oldu kötümü bilmiyorum. :)
en azından üşümem kat kat giyinmek zorunda kalmam
5 ay idare edilir.

Ben de 35 giriyorum. 3 sene önce tergan dan alıştım bu sene diktirdim . Hep eskiyeni atardım bu sene tamir ettirdim çok güzel oldu. Tergana bak güzel modeller var ben çok seviyorum

1 eskimiş çorabımı daha evde son kez giydim, giyince delindi, attım

Bugün eşimle dışarı çıkabilirsek konmariye uygun sepetler almak istiyorum

meyve sebze lazım

dün akşam banyoya el attım yine
inanır mısınız 1 şampuanımız 2 saç kremimiz ve sabunumuz var başka bir şey yok:)

şampuan dibinde kalmış, bugün almayı düşünüyorum

pedleri de sonuna dek kullandım önce stok yapıyodum ne kadar kalabalık oluyomuş şimdi herşey kararında

ohh beeee

1 eskimiş çorabımı daha evde son kez giydim, giyince delindi, attım

Bugün eşimle dışarı çıkabilirsek konmariye uygun sepetler almak istiyorum

meyve sebze lazım

dün akşam banyoya el attım yine
inanır mısınız 1 şampuanımız 2 saç kremimiz ve sabunumuz var başka bir şey yok:)

şampuan dibinde kalmış, bugün almayı düşünüyorum

pedleri de sonuna dek kullandım önce stok yapıyodum ne kadar kalabalık oluyomuş şimdi herşey kararında

ohh beeee

konmari bende deniyeyim
çok içim ısınmadı o katlama işine ama belki güzel olur.

Sağolun ya çok mutlu oluyorum
bende kendimi bişey sanıcam az kaldı :KK70::KK59:
temizlik düzen için kendimi motive edecek sayfalar arıyordum senin topiği de gördüm neden aktif değil :KK43:
şöyle planlı programlı bol destekli veeee minimal yaşamı destekleyen bir topic mi açsak bu işerin düzeni için yada senin topiği mi canlandırsak

temizlik düzen için kendimi motive edecek sayfalar arıyordum senin topiği de gördüm neden aktif değil :KK43:
şöyle planlı programlı bol destekli veeee minimal yaşamı destekleyen bir topic mi açsak bu işerin düzeni için yada senin topiği mi canlandırsak
Hepsine yetişemiyorum azalttım topiklerimi.
bir kaç konuya bakıyorum geziniyorum burda.
sen aç istersen destekleriz seni. :KK66:

Canım ya
Asıl ben teşekkür ederim bana çok sey kattın
bakım konusunda özellikle

birbirimize destek oluyoruz.
yeni fikirler ögreniyoruz.

Mükemmelin anlamı bitmiş,tam olmak demekmiş
herşeyim tam olsa istemezdim sanırım.
Mükemmel olmak bana itici geliyor.
Daha ögreneceğim çok sey var.
Haklısın canım :KK200::KK200:

Valla çok faydalı oluyoruz çok mutluyum buna herşey daha güzel olacak inşallah. Her şeyin güzelini hakediyoruz :KK200:

Haklısın itici :super:

Hepsine yetişemiyorum azalttım topiklerimi.
bir kaç konuya bakıyorum geziniyorum burda.
sen aç istersen destekleriz seni. :KK66:
ben deneyimsizim yaa önce biraz da olsa iş yapmaya başlamam lazım. kimseye hayrım dokunmaz. konu sahibi aktif olmalı ki konu ilerlesin ben de o yetenek yok :KK43:

Günaydınlar
Dün işleri ağırdan aldım.
yemediğimiz yiyecekleri boşalttım dün.
baya bulaşık oldu birazını yıkadım.
kızımı yıkadık
biraz huysuz du.
işler kaldı.

bugün durumu kurtarmaya çalışıcam.

Günaydın
Hastayım ama evde işler birikmeden de ufaktan birşeyler yapmalıyım

Bugün yemeğim yok çorba yapmayı düşünüyorum yanına ne yapsam?

X