selam hanımlar.. nasılsınız?? ben taşındım, taşınmak ne zormuş arkadaş yaa :) ne mi yaptık dün anlatim..
sabah erkenden ben ve kv yeni evimize geçtik temizlik şirketinden 3 kişi gelmişti onlar temizliğe başladılar ( normalde temizlik çarşamba olacaktı ama ufak bi yanlış anlama olmuş ). temizlik yapılırken diğer taraftanda eşim ve kayınım gözleminde kirada olduğumuz evden eşyalarımız yükleniyordu. neyseki temizlik biter bitmez eşyalar geldi.. ve kısa bi zamanda hem beyaz eşyalarım hem yatak odam kuruldu.. çalışanlar dağıldıktan sonra ben, kv dem, küçük görümcem mutfağa girdik.. küçük görümceme ( liseye gidiyo:) buzdolaı ve fırının içlerini temizlettim, kv ile eşyaları yerleştirmeye başladık.. eşim ve kayınım da ufak tefek beyaz eşya ayarları, bazı yerlerde tamirat işlerini falan düzene koyuyorlardı bi de ağır kolileri bize taşıdılar.. sonra dışardan yemek istedik yedik, akşam da büyük görümcem geldi o da maşşallah çok iyi anlar bu işlerden onun da el atmasıyla mutfağı dizme işini bitidik. oturma odasını da düzenledik bi de oturma odasının perdesini makinaya attım yıkandı sonra onu da astık.. bi baktım küçük görümcem yatatak odasının mobilyalarını ( dolap, yatak başlığı ve kenarları, tuvalet aynası çekmece içleri, komodinlerin) hepsini deterjanlı suyla silim temiz ıslak bezle de üstünden geçmiş. . yani bu sayede mutfak ve oturma odam bitti, yatak odamın örtüsünü serip, perdesini yıkayacam. bi de çocuk odasında fazla kalan eşyaları düzenlicem. salon zaten boş kalacak..