• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütüleri bitirdim
Bir yandan da telefonla konuştum
Aynı anda sosyalleşmek diyelim🤪
Şimdi biraz kitap okuyacağım🤓
Ben de 3. Kez elime alıp bıraktığım
İki şehrin hikayesini ni okumaya çalışıyorum
Bu sefer başaracağım

Rus edebiyatı seviyorum onu anladım🙈
Bir de kişisel gelişim😂

Ne okuyorsun

Ben de 3. Kez elime alıp bıraktığım
İki şehrin hikayesini ni okumaya çalışıyorum
Bu sefer başaracağım

Rus edebiyatı seviyorum onu anladım🙈
Bir de kişisel gelişim😂

Ne okuyorsun
Beyhan Budak - Hayat Acemileri İçin Yaşam Rehberi okuyorum.
15 gün oldu başlayalı aslında, fakat azar azar okuyorum. Kitap kendi içinde bölüm bölüm olunca, bölüm bitince insan es veriyor😊

İşlerin bir kısmını bitirdim koltukları kapıları sildim. Banyoyu temizledim yarın kalan işleri yaparım. Çamaşır katlarım birazdan. Yemeğe enginar yaptım oğluma mantı yaptım annem yapmıştı bizdeyken 🥰
Yerleri sildigim mopun kovası kırıldı vileda almak istiyodum iyi oldu hafta sonu alırım 😁
Elimle sildim yerleri çok yorgunum 🥲

İşlerin bir kısmını bitirdim koltukları kapıları sildim. Banyoyu temizledim yarın kalan işleri yaparım. Çamaşır katlarım birazdan. Yemeğe enginar yaptım oğluma mantı yaptım annem yapmıştı bizdeyken 🥰
Yerleri sildigim mopun kovası kırıldı vileda almak istiyodum iyi oldu hafta sonu alırım 😁
Ooo süpersin, dip köşe girmişsin iyice, elle silmek cidden çok zor.

ayadir elimle silmiyodum ellerimi her yere çarptım yara oldu dizlerim ağrıdı belim ağrıdı 😢
Kadir ezildiye üzüldüm yerleri silerken onu düşündüm 😁😁
hadi seninki mecburiyetten olmuş ama onlarınki kesinlikle okb yüzünden bence, hayat temizliği kafaya takacak kadar uzun değil ya, çok paralıyorlar kendilerini üzülme boşver.

Eline sağlık acele etmişsin daha havalar soğuk 😁

İyi akşamlar
Bugün öğlene kadar evdeydik oyun grubuna gittik dönüşte evın bahçesinde komşular cocuklar caylar ıcıldı eve hiç çıkmadık pazara gittim sadece taze sebze meyva aldım akşam yemeğide eşimin işi bitince dısarda yedık kızım uyudu yorulmuş ben akşam çayı ıcıyorum the end🌸

Yatak odasını topladım
Hazır toplamisken nevresimleri yıkadım. Süpürdüm sildim.
Yemek yaptım mutfağı topladim
Fırın baktım kirlenmiş bekletmeden temizledim
Şimdi çayımı içiyorum.

Back
X