Günaydın
Bugün arkadaşım kahvaltıya davet etti. Oğlumun öğretmeni eğitimde olacakmış 2 gün okula gitmeyecek. Kahvaltıdan sonra dolaşmaya çıkarız hava çok güzeldi dün bugün daha sıcak olacakmış ama battaniyeler temmuza kadar duracak ne olur ne olmaz

Afiyet olsun
Vallahi ben de battaniyeye sarıldım yatıyorum şuan
Tam dalacaktım çamaşır makinesi dedi bitirdim yıkamayı
İn çık yapınca uykum açıldı
Uyumasam iyi aslında dün uyumadım gece deliksiz uyumuşum
Uyuyunca gece çok uyanıyor olabilirim

Biz de erkenden uyandık. Kızım okula gideceklerden erken uyanıyor sağ olsun

Sabah sabah yatakta tutabilmek için bi kaç tane kitap okudum gözüm yarı açık halde
Sonra kalktık oğlanları kaldırdım. Küçük oğlumla kısa kol uzun kol tişört tartışması yaşadık önce büyük oğlum da montunun bütün ceketlerinin fermuarını bozmuş, sağlam bir şey bulmak için uğraştım, suluk krizi yaşandı ortalıkta yok yani günlük gerilim dozumu saat 8 olmadan aştım diyebilirim

Günaydın kızlar Sabah erkenden evi toplama işini bitirdim süpürme kaldı. İyi oldu.
Hint filmlerini severim dizileri komik oluyor video şeklinde karşıma çıkıyor bazen

Sinemwoodcraft stil danışmanı kendisini uzun süredir takip ediyorum tarzını seviyorum hafta sonu dolap ve kombinleme ile ilgili bir 2 günlük seansa katıldım.
Hazır alışveriş detoksu yapıyorum. Bu konuda daha bilinçli ilerlemek için faydalı olur diye düşünüyorum.
35. Gün bu arada

seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki, gülücük bile koyamadım mesaja bu kısa kol uzun kol kavgası kar yağarken bile devam ediyor bizde düşün, hele o suluk işi, hazır su alıp kurtulsam diyorum bazen, mikroplastik işi yüzünden ona da giremiyorum.

Sorma yaşarken de komik değildi inan ki , tişört kavgası ayrı şort kavgası ayrı bizde de
Büyük oğlan servisle gidiyor okula ama çarşambaları babası bırakıyor, onu da geciktirdim hırka suluk ararken onun da gerginliği oldu

Okul kıyafeti serbest mi sizde.
Öyle olunca zor oluyordur ama sadece mevsimlik kiyafetler olsa dolapta onlardan giyerler yazlıkları gördükçe giymek isteyebilirler. Üst taraflara falan koysanız.

Merhaba seanslarla ilgili tecrübeni paylaşır mısın? Benim gardolabım da aşırı dolu, bundan sonra seçici davranmaya karar verdim, ama dolaptan hiçbir şeyi atamıyorum

Beslenme, suluk, çanta, kıyafet işini akşamdan hazırlamaya çalışıyorum ben.
Sabaha kalınca 2 okula giden çocuk, kendiniz de hazırlanıyorsunuz zor olur. Allah kolaylık versin.

Öyle olunca zor oluyordur ama sadece mevsimlik kiyafetler olsa dolapta onlardan giyerler yazlıkları gördükçe giymek isteyebilirler. Üst taraflara falan koysanız.
Bizim okul tişörtü sabit, alt serbest
Cuma günleri serbest kıyafet günü yapıldı kısa süre önce.
Sizin nasıl?

Bizim okul tişörtü sabit, alt serbest
Cuma günleri serbest kıyafet günü yapıldı kısa süre önce.
Sizin nasıl?
Bizde üst alt okul kıyafeti sabit.
Çok benzer olduğu sürece başka kıyafet giyebilirler dediler.
Serbest kıyafet sadece okullar kapanmasına 1 hafta kala giyiyorlar.

Küçük anaokulunda ondan sıkıntı oluyor, yazlıkları erken çıkarınca sıkıntı oldu tabi kısa kollu giyecek kadar sıcak günler de oldu çocukların kafası karıştı

Beslenme, suluk, çanta, kıyafet işini akşamdan hazırlamaya çalışıyorum ben.
Sabaha kalınca 2 okula giden çocuk, kendiniz de hazırlanıyorsunuz zor olur. Allah kolaylık versin.
Akşamdan hazırlamam lazım evet bazen öyle yapıyorum bazen sabaha kalıyor. Bazen doldurduğum suluğu alıp evde kullanıyor mesela ara dur sonra akşamdan yapmam lazım ama haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…