Ayy evet izlemiştim . Bizim Türk dizilerini de izledim onlardan kalır yanı yoktu gerçekten saçmalık konusunda kapisirizGünaydın
Murat Soner’in güzel videoları var Hint dizileri ile ilgili baya komik
KesinlikleAyy evet izlemiştim . Bizim Türk dizilerini de izledim onlardan kalır yanı yoktu gerçekten saçmalık konusunda kapisiriz
Afiyet olsunGünaydın
Bugün arkadaşım kahvaltıya davet etti. Oğlumun öğretmeni eğitimde olacakmış 2 gün okula gitmeyecek. Kahvaltıdan sonra dolaşmaya çıkarız hava çok güzeldi dün bugün daha sıcak olacakmış ama battaniyeler temmuza kadar duracak ne olur ne olmaz
seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki, gülücük bile koyamadım mesajaBiz de erkenden uyandık. Kızım okula gideceklerden erken uyanıyor sağ olsun
Sabah sabah yatakta tutabilmek için bi kaç tane kitap okudum gözüm yarı açık halde
Sonra kalktık oğlanları kaldırdım. Küçük oğlumla kısa kol uzun kol tişört tartışması yaşadık öncebüyük oğlum da montunun bütün ceketlerinin fermuarını bozmuş, sağlam bir şey bulmak için uğraştım, suluk krizi yaşandı ortalıkta yok yani günlük gerilim dozumu saat 8 olmadan aştım diyebilirim
Sorma yaşarken de komik değildi inan ki , tişört kavgası ayrı şort kavgası ayrı bizde deseni o kadar iyi anlayabiliyorum ki, gülücük bile koyamadım mesajabu kısa kol uzun kol kavgası kar yağarken bile devam ediyor bizde düşün, hele o suluk işi, hazır su alıp kurtulsam diyorum bazen, mikroplastik işi yüzünden ona da giremiyorum.
Merhaba seanslarla ilgili tecrübeni paylaşır mısın? Benim gardolabım da aşırı dolu, bundan sonra seçici davranmaya karar verdim, ama dolaptan hiçbir şeyi atamıyorumGünaydın kızlar Sabah erkenden evi toplama işini bitirdim süpürme kaldı. İyi oldu.
Hint filmlerini severim dizileri komik oluyor video şeklinde karşıma çıkıyor bazen
Sinemwoodcraft stil danışmanı kendisini uzun süredir takip ediyorum tarzını seviyorum hafta sonu dolap ve kombinleme ile ilgili bir 2 günlük seansa katıldım.
Hazır alışveriş detoksu yapıyorum. Bu konuda daha bilinçli ilerlemek için faydalı olur diye düşünüyorum.
35. Gün bu arada
Beslenme, suluk, çanta, kıyafet işini akşamdan hazırlamaya çalışıyorum ben.Sorma yaşarken de komik değildi inan ki , tişört kavgası ayrı şort kavgası ayrı bizde de
Büyük oğlan servisle gidiyor okula ama çarşambaları babası bırakıyor, onu da geciktirdim hırka suluk ararken onun da gerginliği oldu
Bizim okul tişörtü sabit, alt serbestOkul kıyafeti serbest mi sizde.
Öyle olunca zor oluyordur ama sadece mevsimlik kiyafetler olsa dolapta onlardan giyerler yazlıkları gördükçe giymek isteyebilirler. Üst taraflara falan koysanız.
Hafta sonu başlayacakMerhaba seanslarla ilgili tecrübeni paylaşır mısın? Benim gardolabım da aşırı dolu, bundan sonra seçici davranmaya karar verdim, ama dolaptan hiçbir şeyi atamıyorum
Bizde üst alt okul kıyafeti sabit.Bizim okul tişörtü sabit, alt serbest
Cuma günleri serbest kıyafet günü yapıldı kısa süre önce.
Sizin nasıl?
Küçük anaokulunda ondan sıkıntı oluyor, yazlıkları erken çıkarınca sıkıntı olduOkul kıyafeti serbest mi sizde.
Öyle olunca zor oluyordur ama sadece mevsimlik kiyafetler olsa dolapta onlardan giyerler yazlıkları gördükçe giymek isteyebilirler. Üst taraflara falan koysanız.
Akşamdan hazırlamam lazım evet bazen öyle yapıyorum bazen sabaha kalıyor. Bazen doldurduğum suluğu alıp evde kullanıyor mesela ara dur sonraBeslenme, suluk, çanta, kıyafet işini akşamdan hazırlamaya çalışıyorum ben.
Sabaha kalınca 2 okula giden çocuk, kendiniz de hazırlanıyorsunuz zor olur. Allah kolaylık versin.
Bizim de öyleBizde üst alt okul kıyafeti sabit.
Çok benzer olduğu sürece başka kıyafet giyebilirler dediler.
Serbest kıyafet sadece okullar kapanmasına 1 hafta kala giyiyorlar.
Beslenmeyi akşamdan hazirlamak iyi fikirmiş bende öyle yapayımBeslenme, suluk, çanta, kıyafet işini akşamdan hazırlamaya çalışıyorum ben.
Sabaha kalınca 2 okula giden çocuk, kendiniz de hazırlanıyorsunuz zor olur. Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?