34. GündeyizGünaydın kaçıncı gündeyizMia-
Bu ara kitap okumaya çalışıyorum biraz yavaşladım gibi
Müthiş psikoloji- sevme kusurlarını okudum
Güzel ve basitti bazı hatalarımı fark ettirdi
Arkadaşımda diğer kitabı hayır diyebilme sanatı varmış onu getirdi bugün
Listemde ifa-Sinan Canan var ama ders kitabı gibi hiç gitmiyor onu okumam da lazım
Dün akşam var bunlar diye bir dizi varmış komedi birkaç bölüm ondan izledim 20 dakika falan, sever misiniz bilemedim ama kısa olunca çerezlik
Afiyet olsunBenimde temizlik yapmam lazım ama hergün üşeniyorum
Günlük rutinleri yapıyorum ayrıntı kalıyor
Küçükk kızın bugün gezisi var gitti
Yemeğimi erken yaptım
Şimdi kahvemi içiyorum
Ohh afiyet olsunSelamlarevi süpürdüm çamaşırlar vardi onları hallettim
Annemle kısır yapcaz birazdan
Kitap okuyamiyorum bu aralar çok az okuyabildim neyse devam ederim sonra. Heros çok fena ya annem çok korkuyo herostan o da inat etti kendini sevdirecek bana göstermediği sevgiyi ona gösteriyo önünde yatiyo bi cilveler annem dokunamiyo yazıkdün ikisi oturup Hint dizisi izliyolardi
Kısırimi yiyip sporumu yaparım annem azarliyo beni spor yaptığım için olsun yılmak yok
Afiyet olsunSelamlarevi süpürdüm çamaşırlar vardi onları hallettim
Kitap okuyamiyorum bu aralar çok az okuyabildim neyse devam ederim sonra. Heros çok fena ya annem çok korkuyo herostan o da inat etti kendini sevdirecek bana göstermediği sevgiyi ona gösteriyo önünde yatiyo bi cilveler annem dokunamiyo yazıkdün ikisi oturup Hint dizisi izliyolardi
Kısırimi yiyip sporumu yaparım annem azarliyo beni spor yaptığım için olsun yılmak yok
Sağol canımAfiyet olsun
Bu benEşim silmese geleceğim nokta
Ben de Ülker Abla’yı bitirdim. Sonu merak ettiğim gibi bitmedi. Eşinden veya oğlundan bir haber alırız sandım olmadı ama yine de güzeldiGünaydın kaçıncı gündeyizMia-
Bu ara kitap okumaya çalışıyorum biraz yavaşladım gibi
Müthiş psikoloji- sevme kusurlarını okudum
Güzel ve basitti bazı hatalarımı fark ettirdi
Arkadaşımda diğer kitabı hayır diyebilme sanatı varmış onu getirdi bugün
Listemde ifa-Sinan Canan var ama ders kitabı gibi hiç gitmiyor onu okumam da lazım
Dün akşam var bunlar diye bir dizi varmış komedi birkaç bölüm ondan izledim 20 dakika falan, sever misiniz bilemedim ama kısa olunca çerezlik
O Hint dizileri insanı içine çekiyor resmenSelamlarevi süpürdüm çamaşırlar vardi onları hallettim
evet çok ilgi çekici gerçekten. Ama aç kalirim orda o yüzden gidememO Hint dizileri insanı içine çekiyor resmendurup bekliyorlar dakikalarca sen de ne olacak şimdi diye bekliyorsun
Şaka bir yana evleri, giyimleri, örf adetleri ilgimi çekiyor benim.
Ben gidelim dediğimde eşim mikrop kaparız demiştievet çok ilgi çekici gerçekten. Ama aç kalirim orda o yüzden gidemem
İzlerken bile kapma ihtimaliniz varBen gidelim dediğimde eşim mikrop kaparız demişti
Birinde diyordu izlemiştimevet çok ilgi çekici gerçekten. Ama aç kalirim orda o yüzden gidemem
Aamir Khan, Shahrukh Khan filmlerini çok seviyorum amaİzlerken bile kapma ihtimaliniz var
Ben hiç merak etmiyorum açıkcası
Evrimleri tam tamamlanacakmış da yarıda kalmışlar o zaman dansss diyerek hayatlarına devam etmişler gibi
Birinde diyordu izlemiştim
Oğlanın sevdiği kızı istemiyor annesi
“Hem fakir hem de et yiyor” diyor
Tanrımızı yiyor diye kızı beğenmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?