34. Gündeyiz

Benimde temizlik yapmam lazım ama hergün üşeniyorum
Günlük rutinleri yapıyorum ayrıntı kalıyor

Küçükk kızın bugün gezisi var gitti

Yemeğimi erken yaptım
Şimdi kahvemi içiyorum

Selamlar evi süpürdüm çamaşırlar vardi onları hallettim
Annemle kısır yapcaz birazdan
Kitap okuyamiyorum bu aralar çok az okuyabildim neyse devam ederim sonra. Heros çok fena ya annem çok korkuyo herostan o da inat etti kendini sevdirecek bana göstermediği sevgiyi ona gösteriyo önünde yatiyo bi cilveler annem dokunamiyo yazık dün ikisi oturup Hint dizisi izliyolardi
Kısırimi yiyip sporumu yaparım annem azarliyo beni spor yaptığım için olsun yılmak yok

Ohh afiyet olsun

Afiyet olsun

Kartımı ödedim.
Nisan-Mayıs gelir gider planlamasını yaptım.
%10 birikim
%90 giderler olarak planladım.
Kalem kalem yazdım giderleri ,exra haftalik ve alışveriş butcesi ayırdım kitap veya acil ihtiyaçlar için. Borç ve kıyafet alışverişi olmayınca güzel bir bütçe kaldı.
Sonraki ay durum güncellemesi yaparım.

Ben de Ülker Abla’yı bitirdim. Sonu merak ettiğim gibi bitmedi. Eşinden veya oğlundan bir haber alırız sandım olmadı ama yine de güzeldi
Sonra Şermin Yaşar Söyleme Bilmesinler’i okudum. Yazarın akıcı ve yalın bir dili var, kurgusu da güzeldi kitabın.
Bugün Beyhan Budak Hayat Acemileri İçin Yaşam Rehberi’ne başladım. Biraz da psikoloji okuyayım dedim

O Hint dizileri insanı içine çekiyor resmen durup bekliyorlar dakikalarca sen de ne olacak şimdi diye bekliyorsun
Şaka bir yana evleri, giyimleri, örf adetleri ilgimi çekiyor benim.

İzlerken bile kapma ihtimaliniz var

Ben hiç merak etmiyorum açıkcası
Evrimleri tam tamamlanacakmış da yarıda kalmışlar o zaman dansss diyerek hayatlarına devam etmişler gibi
Aamir Khan, Shahrukh Khan filmlerini çok seviyorum ama

Not: böyle mi yazılıyor tam bilmiyorum

Birinde diyordu izlemiştim
Oğlanın sevdiği kızı istemiyor annesi

“Hem fakir hem de et yiyor” diyor

Tanrımızı yiyor diye kızı beğenmiyordu
Benim izlediğim bölümde de devasa avizeyi kesip baglamislardi tuzak kurdular yarım saat kız avizenin altında kafasına düşmesini beklemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…