Dün gelmeyeceğini hissettim çünkü sınıfın yarısı gelmemiş 4-5 kişi varmış.Kar yağmasına şaşırdım, öğretmenin olmamasına şaşırmıyoruz artık
Sağol canımGözün aydınafiyet olsun
Ben sabah 15 dakika araba camlarındaki buz çözülsün diye bekledimAaa kar miiiiiburası da soğuuuuk iyi ki battaniyeleri kaldirmamisim
Dün gelmeyeceğini hissettim çünkü sınıfın yarısı gelmemiş 4-5 kişi varmış.birde çok ödev verdi
Evet okula gidince şaşırıyoruzKar yağmasına şaşırdım, öğretmenin olmamasına şaşırmıyoruz artık
Ben çocuğu çok haklı buluyorumYaa daha yeni tatil bitti. Oğlumda bugün okul olmasa olmaz mı diyo öğretmenlere ilk yardım eğitimi verilecekmis bugün verseler keşke diyo
Ona kalsa okul gereksizBen çocuğu çok haklı buluyorum
Erken kalmak ve çok ödev de bana göre gereksizOna kalsa okul gereksiz
Erken kalkma gerekli hayatı kaciramazmis yapacak çok işi varmış sabah 7 de uyandıErken kalmak ve çok ödev de bana göre gereksiz
Artık çözmüşsün kadınıDün gelmeyeceğini hissettim çünkü sınıfın yarısı gelmemiş 4-5 kişi varmış.birde çok ödev verdi
Ne gibi işlerErken kalkma gerekli hayatı kaciramazmis yapacak çok işi varmış sabah 7 de uyandı
Sende kaçırma diyordurHayır benim öyle bı derdim yok beni ellemesee olmuyo ben niye uyanıyorum
Oyun oynamak gibiNe gibi işler
Valla bende bilmiyorum o işleriNe gibi işler
Bı kaç gün kacirsam bişey olmazSende kaçırma diyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?