Psidan Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2015 1.153 2.987 133 Dün 22:22 Konu Sahibi Konu Sahibi Mia- #60.781 sarahconnor .!.: Akşam akşam dolaptan sevdiğim borcam ve uzun peynir tabağımı düşürdüm Heryer cam ve porselen oldu O kadar kırılmış ki her yere sıçramış Hem iş çıktı hem çok üzüldüm Eşim süpürdü yardım etti ama çok canım sıkıldı yaa Genişletmek için tıkla... Canın sıkılmış hep kullandığın şeylerse alırsın tekrar ama ben kırılınca oh eşya elendi diyorum artık
sarahconnor .!.: Akşam akşam dolaptan sevdiğim borcam ve uzun peynir tabağımı düşürdüm Heryer cam ve porselen oldu O kadar kırılmış ki her yere sıçramış Hem iş çıktı hem çok üzüldüm Eşim süpürdü yardım etti ama çok canım sıkıldı yaa Genişletmek için tıkla... Canın sıkılmış hep kullandığın şeylerse alırsın tekrar ama ben kırılınca oh eşya elendi diyorum artık
S sarahconnor Popüler Üye Pro Üye 19 Şubat 2021 5.572 14.635 198 38 Dün 22:23 Konu Sahibi Konu Sahibi Mia- #60.782 Psidan .!.: Canın sıkılmış hep kullandığın şeylerse alırsın tekrar ama ben kırılınca oh eşya elendi diyorum artık Genişletmek için tıkla... Seviyordum evet sevmediklerimden olaydı keşke
Psidan .!.: Canın sıkılmış hep kullandığın şeylerse alırsın tekrar ama ben kırılınca oh eşya elendi diyorum artık Genişletmek için tıkla... Seviyordum evet sevmediklerimden olaydı keşke
Scss94 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Şubat 2016 7.103 16.145 248 30 Manisa Dün 23:47 Konu Sahibi Konu Sahibi Mia- #60.783 sarahconnor .!.: Akşam akşam dolaptan sevdiğim borcam ve uzun peynir tabağımı düşürdüm Heryer cam ve porselen oldu O kadar kırılmış ki her yere sıçramış Hem iş çıktı hem çok üzüldüm Eşim süpürdü yardım etti ama çok canım sıkıldı yaa Genişletmek için tıkla... Yaa çok geçmiş olsun canım
sarahconnor .!.: Akşam akşam dolaptan sevdiğim borcam ve uzun peynir tabağımı düşürdüm Heryer cam ve porselen oldu O kadar kırılmış ki her yere sıçramış Hem iş çıktı hem çok üzüldüm Eşim süpürdü yardım etti ama çok canım sıkıldı yaa Genişletmek için tıkla... Yaa çok geçmiş olsun canım