oo güzel menü, afiyet olsun
iyi yolculuklar canım
annen gidiyo artık dimi
oo gezmeler gezmeler, bizde bayramda antalyada olacağız inşallah, sonra da benim kongrem var, kıbrısa gideceğim, oradan dönüşüm adana, portakal çiçeği festivaline yetişiyormuşuz, çok sevindim, bende bi güneyleri dolanır gelirim
Çok rüzgarlı oluyor
Biz yurttan çıkardık süslü püslü
Okula vardığımızda yıldız tilbe gibi oluyorduk
Hele etek filan giydiysek kafamıza geçme ihtimali oluyordu
Sahilde balık yemiştik babam ziyaretime gelmişti
Arabayla gidecekseniz kışlıkta alın yanınıza bol bol
Üşürseniz giyersiniz
Şehitlikleri mutlaka gezin
Orda insanın bir ağlayası geliyor
Çok güzel canım ayvalık . Ben çok sevdim gezmeyi denize girmeyi sevmiyorum denize girmemiştim ben daha çok izlemeyi seviyorumAyvalık Balıkesir tarafına hiç gitmedim .
Otel olarak az seçenek olunca
Ohh süper bol eğlenceli geçer inşallahoo güzel menü, afiyet olsun
iyi yolculuklar canım
annen gidiyo artık dimi
oo gezmeler gezmeler, bizde bayramda antalyada olacağız inşallah, sonra da benim kongrem var, kıbrısa gideceğim, oradan dönüşüm adana, portakal çiçeği festivaline yetişiyormuşuz, çok sevindim, bende bi güneyleri dolanır gelirim
Biz seviyoruzÇok güzel canım ayvalık . Ben çok sevdim gezmeyi denize girmeyi sevmiyorum denize girmemiştim ben daha çok izlemeyi seviyorum
Evet canım biz arabayı park edip baya dolaştık çok güzel evler vardıBiz seviyoruzkızıma havuzlu bir yer bulsak
Bir tane de plaj varmış çok güzelmiş birde oraya gideriz her yer zaten yürüme mesafesiymis dimi.
Aydın'da polis Moral merkezinde kalmıştık orayı da çok sevmiştim. Deniz olan her yer çok güzelBiz seviyoruzkızıma havuzlu bir yer bulsak
Bir tane de plaj varmış çok güzelmiş birde oraya gideriz her yer zaten yürüme mesafesiymis dimi.
Su çok güzel geliyor enerji atıyorsun iyi geliyor.Evet canım biz arabayı park edip baya dolaştık çok güzel evler vardı
Biz dolaşmaya gitmiştik sadece denize girmek için hazirligimiz yoktu oğluma engel olamamıştık ama donuyla girdi çocuğumo kadar seviyo ki denizi şimdiden anlaşma yapiyo her hafta sonu İzmir'e gidelim diye
Çok beklentim olmuyor benim otelden temiz olsun yeter.Aydın'da polis Moral merkezinde kalmıştık orayı da çok sevmiştim. Deniz olan her yer çok güzel
Eylül küçük olunca mecbur hersey dahil olana gidiyorduk büyüdü artık gezer bizimle.Aynen sadece yatmak için kullanıyoruz
Vayy küçük bir tur gezi planıoo güzel menü, afiyet olsun
iyi yolculuklar canım
annen gidiyo artık dimi
Cunda da çok güzel2 kez gittim çok güzel yerler
Bu yıl Cunda adasına gitmek istiyoruz nasıl bir yer gittiniz mi ?
Ne güzel planlaroo güzel menü, afiyet olsun
iyi yolculuklar canım
annen gidiyo artık dimi
Yaaa çocuklar gerçekten öyle oluyor ama büyüdükçe değişiyorEvet canım biz arabayı park edip baya dolaştık çok güzel evler vardı
Biz dolaşmaya gitmiştik sadece denize girmek için hazirligimiz yoktu oğluma engel olamamıştık ama donuyla girdi çocuğumo kadar seviyo ki denizi şimdiden anlaşma yapiyo her hafta sonu İzmir'e gidelim diye
Ağustosta gideceğiz yinede soğuk olur mu çok mu soğukCunda da çok güzel
Sezon başı ve bayramlarda kalabalık oluyor
Yemekleri çok güzel fener balığı ahtapot seversen onlaro deneyebilirsin
Ayvalık yakın gitmişken orayada girebilirsin
Deniz soğuk
Akdeniz en güzeli
Kazdağları filan da gezebilirsiniz
Çok güzel rota olur
Ağustos güzel girilir benceAğustosta gideceğiz yinede soğuk olur mu çok mu soğukgitmişken gezeriz her yeri
Hobi odası mıBen de odanın birinin camlarını sildim
Yerde kalan boya izlerini çıkardım
Parkelerini sildim baya uğraştıcı
Kapısını sildim
Eşim orayı hobi odası yapacakmış
Oğlumun kitaplığını şimdilik oraya yerleştireceğim
Oğlum gelince en üst kattaki kitap kolilerini oraya indiririm
Bugün kurulup yerleştirmek zor pazartesiye kalacak muhtemelen
Başıma ağrı girdi deterjan koklamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?