İlk iki kitabı okudum.Bir çift yürek te hala aklımda kalan çarpıcı şeyler var. Güzel kitaplardıEzilenler ve oblomov okumadım listeye ekliyorum hemen
Artık hiçbir yer ev değil (çizgili pijamalı çocuk’un devamı) duygusal ve akıcı olsun derseniz tavsiye ederim
Bir çift yürek, yıllardır görürüm okudum mu diye şüpheye düşmüştüm okumamışım, akıcı ve farklıydı beğendim tavsiye ederim
Şimdi Sinan Canan ifa var ama akmıyor biraz bilimsel
Aynen yapsan fiziksel yorgunluk ,yapmasan mental olarak yorgunluk oluyor...Kesinlikle yorucu ve yapmayınca da oluşan suçluluk duygusu da yorucu
BezdikBıktııhk ya
Bezdik
Ara vermek iyi geliyorValla bugün o kadar yorgun hissettim ki kendimi hiç bişey yapmadan yatağa girip yattım 1 saat uzandım tavanı seyrettim . Sonra kalkıp spor yaptım yemek yaptım. İyi geldi uzanmak dinlenmiş hissettim kendimi
Geçmiş olsunOkullar tatil oldu ben hasta oldum
Çok kötü boğazım
İnşallah yarına daha da kötü olmam
Geçmiş olsunOkullar tatil oldu ben hasta oldum
Çok kötü boğazım
Geçmiş olsunGeçmiş olsun
Benim de boğazım çok ağrıyo halsizlik var dünden anlamıştım kendimi iyi hissetmiyodum
İlaç felan var mi ılık şeyler iç elma çayı yap
Sağol canımGeçmiş olsun
Sana da geçmiş olsun canımGeçmiş olsun
Benim de boğazım çok ağrıyo halsizlik var dünden anlamıştım kendimi iyi hissetmiyodum
Çantasına asılan cüzdan gibi bişeyin içine koyarsanız Ordan çıkarmadan okutabilir miGünaydın
Anaokuluna girişte kart sistemi getirdiler bu dönem. Sabah kartı Bulamadık, oğlum ağlamaya başladıof dedim senlik bir durum yok dedim. Akşam ararız buluruz dedim. Ama morali bozulunca benim de moralim bozuldu Valla güvenlik için iyi bir şey evet ama bir sorumluluk daha kaldıramıyorum ya
Sağol canımGeçmiş olsun
Biz veliler okutuyoruz çocukta durmuyor küçükler ya, bazen ben alıyorum bazen babası. Karışıklık ordan çıktı yoksa hep çantamda duruyordu. Dün eşim aldı oğlum getirdi bana verdi kartı. Vestiyere çantamın yanına koydum. Kendi geri aldı muhtemelen sonra nereye bıraktı hiç bilmiyorumÇantasına asılan cüzdan gibi bişeyin içine koyarsanız Ordan çıkarmadan okutabilir mi
Hem kaybolmaz hem unutmaz
Gerçekten güvenlik için iyi
Benim oğlanın okulda var girişi çıkışı mesaj atıyolar
Gecmis olsunOkullar tatil oldu ben hasta oldum
Çok kötü boğazım
Geçmiş olsunGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?