İlk iki kitabı okudum.Bir çift yürek te hala aklımda kalan çarpıcı şeyler var. Güzel kitaplardı

Günaydın

Anaokuluna girişte kart sistemi getirdiler bu dönem. Sabah kartı Bulamadık, oğlum ağlamaya başladı of dedim senlik bir durum yok dedim. Akşam ararız buluruz dedim. Ama morali bozulunca benim de moralim bozuldu Valla güvenlik için iyi bir şey evet ama bir sorumluluk daha kaldıramıyorum ya

Çantasına asılan cüzdan gibi bişeyin içine koyarsanız Ordan çıkarmadan okutabilir mi
Hem kaybolmaz hem unutmaz

Gerçekten güvenlik için iyi
Benim oğlanın okulda var girişi çıkışı mesaj atıyolar

Biz veliler okutuyoruz çocukta durmuyor küçükler ya, bazen ben alıyorum bazen babası. Karışıklık ordan çıktı yoksa hep çantamda duruyordu. Dün eşim aldı oğlum getirdi bana verdi kartı. Vestiyere çantamın yanına koydum. Kendi geri aldı muhtemelen sonra nereye bıraktı hiç bilmiyorum eve gidince arayacağım artık bulunur inşallah akşam oğlum soracak çünkü

Günaydın kızlar bizim buraya kar yağmadı hayret birşey İç anadolusun sen kendine gel
Sizin kar soğuğu bize gelir işte takılırız öyle.
Evden çıkmadıkça sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…