• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crocsun sadece terlikleri mi var. Sketcherstan beğendim bi model ama ay sonu alabilirim belki ya da gelecek ay 🤔😅

Kurabiyeyi yaptım ama emin olamadim nasıl olacak bakalım aldığı kadar unu aldığı kadar yapmisimdir inşallah bakalım 😅

Sporumu da yaptım . Yoruldum beeeaaaaaa 😁😁 akşam 10 da uyumayayim da ne yapayım yani sabahtan bu saate kadar yeni oturdum birazdan kalkıp yemeği yaparım 🥺

Crocsun sadece terlikleri mi var. Sketcherstan beğendim bi model ama ay sonu alabilirim belki ya da gelecek ay 🤔😅
Galiba aynı tarz üretim yapıyorlar
Bir marka daha vardı da adını unuttum onuda beğenen çok
Alınca uzun süre giyersin fiyatını çok şey yapma 😅

Daha ne olsun dinlen tabi 😊
Kurabiye çok güzel oldu 😍
Dinlenemedim ki kalktım yemeğe başladım 😬
Asansör bozuk ya kargolar geldi bı sürü içimdeki insan sevgisi yüzünden girişe bırakın dedim in çık in çık dün ki şekerlerden eser kalmamıştır diye düşünüyorum 😅😅

Kurabiye çok güzel oldu 😍
Dinlenemedim ki kalktım yemeğe başladım 😬
Asansör bozuk ya kargolar geldi bı sürü içimdeki insan sevgisi yüzünden girişe bırakın dedim in çık in çık dün ki şekerlerden eser kalmamıştır diye düşünüyorum 😅😅
Afiyet olsun 😊 neler aldın yine 😅

Ablam geç geldi gitti acele yemek yaptım yetiştirdim sofrayı birlikte topladik çay içiyorum sonunda dinleniyorum şükürler olsun 🙏

Sandalette şık olsun derseniz de Guess güzeldir
Sandaletle aram yok hiç ama takip ediyorum 😂
Benimde topuklu ayakkabıya ihtiyacım var.

Kesin ayağına uymamistir ondan vermiş olabilir 😅
Yada cakmada olabilir fiyatlarına baktım da orjinalliginden şüphe ettim bak 😅😅

Buna çok benziyo ortada yazısı olanı

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-18-21-35-11-883_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2025-02-18-21-35-11-883_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 33
Back