Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba aynı tarz üretim yapıyorlarCrocsun sadece terlikleri mi var. Sketcherstan beğendim bi model ama ay sonu alabilirim belki ya da gelecek ay![]()
Daha ne olsun dinlen tabiSporumu da yaptım . Yoruldum beeeaaaaaaakşam 10 da uyumayayim da ne yapayım yani sabahtan bu saate kadar yeni oturdum birazdan kalkıp yemeği yaparım
![]()
Hatırlarsan yazGaliba aynı tarz üretim yapıyorlar
Bir marka daha vardı da adını unuttum onuda beğenen çok
Alınca uzun süre giyersin fiyatını çok şey yapma![]()
Kurabiye çok güzel olduDaha ne olsun dinlen tabi![]()
Birkenstock?Galiba aynı tarz üretim yapıyorlar
Bir marka daha vardı da adını unuttum onuda beğenen çok
Alınca uzun süre giyersin fiyatını çok şey yapma![]()
Evet bu markaydıBirkenstock?
Afiyet olsunKurabiye çok güzel oldu
Dinlenemedim ki kalktım yemeğe başladım
Asansör bozuk ya kargolar geldi bı sürü içimdeki insan sevgisi yüzünden girişe bırakın dedim in çık in çık dün ki şekerlerden eser kalmamıştır diye düşünüyorum![]()
Benim var Guess çok şık olduğu için giyemiyom teyzem getirmişti onu daSandalette şık olsun derseniz de Guess güzeldir
Sandaletle aram yok hiç ama takip ediyorum
Benimde topuklu ayakkabıya ihtiyacım var.
Kitap aldım ekmek sepeti aldım göz altı serumu bide tonik aldımAfiyet olsunneler aldın yine
Ablam geç geldi gitti acele yemek yaptım yetiştirdim sofrayı birlikte topladik çay içiyorum sonunda dinleniyorum şükürler olsun![]()
Maşallah nasıl bir teyzeBenim var Guess çok şık olduğu için giyemiyom teyzem getirmişti onu da![]()
Güle güle kullanKitap aldım ekmek sepeti aldım göz altı serumu bide tonik aldım![]()
Ay sağolsun teyzem beni çok severMaşallah nasıl bir teyze
Giysene kız nasil birsey kac numara![]()