Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum canım şimdi de o okuyor daha gelmemiş orayaOkumuş muydun? Oğluna da okuttun mu? O ne düşündü?![]()
Çocuğa bir kavurma yapıverOkudum canım şimdi de o okuyor daha gelmemiş oraya
Ben de merak ediyorum ne diyecek
Şimdi yemek konusundan dertli
Kuru fasülye pilav yapmıştım pilava da tuz atmamışım
Gülüyorum ben hiç gülmüyorum hem kuru fasülye pilav yapmışsın pilavı da düzgün yapmamışsın
Çok açım et yeme hayaliyle geldim diyor
Dedim ette protein fasulye de
Fakirlik sağlıklı olmaktır dedim![]()
İki gün önce eşim et alayım diye gitmiş kalmamışÇocuğa bir kavurma yapıver
Okuduktan sonra yorumlarını bizimle de paylaşır mısın merak ettim![]()
Camasir katlamak kolayda her şeyi yerine götürme aşamasıni düşünmek ertelemeye sebep2-3 gündür katlanmayı bekleyen birikmiş çamaşırlar vardı. 25 dkya saati ayarladım. 15 dakikada işim bitti. Bazen bazı şeyleri çok büyütüyorum kafamda.
Doğru tespitCamasir katlamak kolayda her şeyi yerine götürme aşamasıni düşünmek ertelemeye sebep![]()
Manisa'nın ünlü tatlısı hiç sevmedim ben tatlı aşığı biri olarak yiyemedimSlmlar,
Sabah çocukları okula gönderdikten sonra annemle sabah kahvesi içtik. Sonra kızım ve eşim uyandı, güzel bir kahvaltı hazırladım. Gözleme yaptım. Kahvaltıdan sonra duş alıp okula geldim. Çıkışta küçük oğluşun toplantısı var. Ben de şambali tatlısı yapmayı düşünüyorum üşenmezsem
Mia- nasıl rutin oluşturdun ne gibi değişiklikler yaptın?
Ben de yaptım hiç güzel olmadıManisa'nın ünlü tatlısı hiç sevmedim ben tatlı aşığı biri olarak yiyemedim
Ama sen yapsaydın da sana gelseydim yerdim
Bende merak ettim neler yapiyosunMia-
Hafta sonu ben hiç bişey yapmama rutini yapıyorum o da çok güzel oluyo pazartesi zorlanıyorum ama![]()
Hahahh iyi olmuş bı sürü malzeme ziyan olmamışBen de yaptım hiç güzel olmadı
Allah tan eşimin ekmeğin üzerine şeker serpip yiyen bir arkadaşı vardı o gelmişti koca tepsiyi yenir yenir dedi ve yedi![]()
Yediğiniz yer sıcak olurdu ya gideydin keşkeBen de bugün unutmuşum 14 şubat olduğunu
Çok evli olduğum için
Eşim dışarı çıkalım dedi
Soğukta hiç tat almıyorum
Evde yiyelim dedim
O balık kavurma yapacak
Mısır ekmeği patlıcan salatası atom yaptım ben de yanına
Belki patates kızartırım
Giyinmek süslenmek zor geldiYediğiniz yer sıcak olurdu ya gideydin keşke![]()
Tamam bunlar kabul edilirGiyinmek süslenmek zor geldi
Bir de dolapta çok az kıyafet bıraktım hepsini yeni eve gönderdim
Saç baş kaş almış başını gitmiş durumda
Evde olmak cazip geldi o yüzden
Hadi inerken kayarak in demirlerden de çıkarken nasıl olacakTamam bunlar kabul edilirBizimde asansör bozuldu 4 kat in çik in çık helak oldum dışarıdan nefret ettim
![]()
hemen yapılır inşallah yaTamam bunlar kabul edilirBizimde asansör bozuldu 4 kat in çik in çık helak oldum dışarıdan nefret ettim
![]()