• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manisa'nın ünlü tatlısı hiç sevmedim ben tatlı aşığı biri olarak yiyemedim 😁
Ama sen yapsaydın da sana gelseydim yerdim 😍
Bende merak ettim neler yapiyosun Mia- Mia-
Hafta sonu ben hiç bişey yapmama rutini yapıyorum o da çok güzel oluyo pazartesi zorlanıyorum ama 😬
Kızz Hatay’da da çok meşhurdur, sokak aralarında bile satılır 🤭 ben şerbetli tatlı fanı değilim açıkçası ama severim yine de arada 🥲

Kızlar bişey soracam
Şimdi biliyorsunuz oğlum hazırlık ama bu yıl bitti kabul ediyorum
Mart nisan mayıs 3 ay kaldı
Okul ıb diploması uygulayan bir okul
10. Ve 11. Sınıfta
Bunun artı ve eksileri var
Bu programa dahil olan öğrenciler yks ye hazırlanamıyormuş zor ve yoğun olduğu için

Yurtdışı istiyor oğlum ama ben boğaziçi İstanbul Üniversitesi ya da odtü gibi bir yer olursa Türkiye de okusun istiyorum
Bilgisayar mühendisliği istiyor her ne kadar estetik doktoru ol diye ısrar etsemde😬😬

Ben 9. Sınıfla beraber dershane ile desteklesem mi gereksiz mi olur
Yoksa 11. 12. Sınıfta gitse yeter mi
Oğlum erken diyor ama bence değil zaman hızlı yolu şimdiden çizip ona göre adım atmalı

Bu konuda fikri olan tanıdığı olan varsa yardımcı olursa sevinirim🙈

Kızlar bişey soracam
Şimdi biliyorsunuz oğlum hazırlık ama bu yıl bitti kabul ediyorum
Mart nisan mayıs 3 ay kaldı
Okul ıb diploması uygulayan bir okul
10. Ve 11. Sınıfta
Bunun artı ve eksileri var
Bu programa dahil olan öğrenciler yks ye hazırlanamıyormuş zor ve yoğun olduğu için

Yurtdışı istiyor oğlum ama ben boğaziçi İstanbul Üniversitesi ya da odtü gibi bir yer olursa Türkiye de okusun istiyorum
Bilgisayar mühendisliği istiyor her ne kadar estetik doktoru ol diye ısrar etsemde😬😬

Ben 9. Sınıfla beraber dershane ile desteklesem mi gereksiz mi olur
Yoksa 11. 12. Sınıfta gitse yeter mi
Oğlum erken diyor ama bence değil zaman hızlı yolu şimdiden çizip ona göre adım atmalı

Bu konuda fikri olan tanıdığı olan varsa yardımcı olursa sevinirim🙈
İstemeden dersaneye giderse verim alabilir mi? Oğlun her türlü Allah’ın izni ile iyi bir üniversiteye gider bence. Çok boğma erken bir tükenmişliğe girmesin. Ama kendi istiyorsa tabi ki başka

Bahsettiğin sistemle direkt yurtdışı üniversitesine mi gidiyor. Bu muhteşem bir şey bence sınav stresi olmadan lise okumak 🤩

İstemeden dersaneye giderse verim alabilir mi? Oğlun her türlü Allah’ın izni ile iyi bir üniversiteye gider bence. Çok boğma erken bir tükenmişliğe girmesin. Ama kendi istiyorsa tabi ki başka

Bahsettiğin sistemle direkt yurtdışı üniversitesine mi gidiyor. Bu muhteşem bir şey bence sınav stresi olmadan lise okumak 🤩
Evet canım öyle bir sistemmiş
Okulun sitesinden yurtdışına giden öğrencilerin üniversitelerini de inceledim çok çok güzel ama yoğun ve yorucu bir programmış

Hani bizdeki gibi sınava gir not al tarzından biraz farklıymış
Onun için okul daha toplantı yapmadı erken tabi
9. Sınıf notlarına İngilizce bilgisine psikolojik durumuna göre seçim yapılıyormuş
Haklısın istemeden dershane çok iyi olmaz ama geçen sene ki dershanesi davet ediyor

Ben de hem ıb için notları yüksek olur hem de yks için hazırlık olur diye düşünüyorum ama oğluma erken geliyor

Ona bırakırsam da yanlış bir karar olmasından korkuyorum ama dediğin gibi çalışıp sınava girecek de o
Verimsiz de olabilir bilemedim inan düşünüp duruyorum
Bir sürü şey izledim bununla ilgili
Kafam iyice karıştı 🙈

Evet canım öyle bir sistemmiş
Okulun sitesinden yurtdışına giden öğrencilerin üniversitelerini de inceledim çok çok güzel ama yoğun ve yorucu bir programmış

Hani bizdeki gibi sınava gir not al tarzından biraz farklıymış
Onun için okul daha toplantı yapmadı erken tabi
9. Sınıf notlarına İngilizce bilgisine psikolojik durumuna göre seçim yapılıyormuş
Haklısın istemeden dershane çok iyi olmaz ama geçen sene ki dershanesi davet ediyor

Ben de hem ıb için notları yüksek olur hem de yks için hazırlık olur diye düşünüyorum ama oğluma erken geliyor

Ona bırakırsam da yanlış bir karar olmasından korkuyorum ama dediğin gibi çalışıp sınava girecek de o
Verimsiz de olabilir bilemedim inan düşünüp duruyorum
Bir sürü şey izledim bununla ilgili
Kafam iyice karıştı 🙈
O zaman gitse iyi gibi her iki sistem için de.
Yaz tatili bir gelsin tekrar konuşursunuz olmazsa belki fikri değişir

Haftalık planımı sadelestirdim aslında
Buzdolabinı perşembe günleri kontrol ediyordum artık hergun kontrol ediyorum 5-10 dk sürüyor.

Wc banyo nevresim cuma günleri
Sil süpür cumartesi yapıyorum. Max 2 saat sürüyor
Hepsini tek gün yapınca çok yorucu oluyordu.

Pazar dahil diğer günlerimde ev işi planlamadim

Düzenleme işlerinde canım isterse yapıyorum acele etmiyorum. Düzenlediğim yerlerin düzenini korumaya çalışıyorum.
Haftalık işlerden ziyade günlük akışa odaklaniyorum
Her günüm aynı olmuyor o yüzden bakım günüm çarşamba da olabilir perşembe de
Pazartesi günüm boş da geçebilir dışarıda da geçebilir.
Market günüm de yok mesela ne zaman vaktim varsa o zaman çıkıyorum. Listeye bağlı.

Ajandaya yazıyorum herseyi az ve öz ve daha sonra ekleme çıkartma yapıyorum.

Birde eşimle kızım ev içinde iş paylaşımı daha özenli yapmaya başladılar.

Haftalık planımı sadelestirdim aslında
Buzdolabinı perşembe günleri kontrol ediyordum artık hergun kontrol ediyorum 5-10 dk sürüyor.

Wc banyo nevresim cuma günleri
Sil süpür cumartesi yapıyorum. Max 2 saat sürüyor
Hepsini tek gün yapınca çok yorucu oluyordu.

Pazar dahil diğer günlerimde ev işi planlamadim

Düzenleme işlerinde canım isterse yapıyorum acele etmiyorum. Düzenlediğim yerlerin düzenini korumaya çalışıyorum.
Haftalık işlerden ziyade günlük akışa odaklaniyorum
Her günüm aynı olmuyor o yüzden bakım günüm çarşamba da olabilir perşembe de
Pazartesi günüm boş da geçebilir dışarıda da geçebilir.
Market günüm de yok mesela ne zaman vaktim varsa o zaman çıkıyorum. Listeye bağlı.

Ajandaya yazıyorum herseyi az ve öz ve daha sonra ekleme çıkartma yapıyorum.

Birde eşimle kızım ev içinde iş paylaşımı daha özenli yapmaya başladılar.
Her gün ev işi modunda olmamak güzel olmuş. Ben planladığım işleri planladığım gün yapmak zorunda hissedince yapasım gelmiyor. Plan program işinde bi dikiş tutturamadım o yüzden. Her gün oturup planlama yapacağım diyorum erteleyip duruyorum.

Her gün ev işi modunda olmamak güzel olmuş. Ben planladığım işleri planladığım gün yapmak zorunda hissedince yapasım gelmiyor. Plan program işinde bi dikiş tutturamadım o yüzden. Her gün oturup planlama yapacağım diyorum erteleyip duruyorum.
Ben de yapamıyorum mikancım
Kervan yolda düzülür mantığım yüzünden hiç derli toplu değilim

Haftalik değilde günlük plan yaparak başlayabilirsin. Sonra kendiliginden bir rutin ortaya çıkıyor. Her hafta bir önceki planlara bakıyorum lazeri ne zaman yapmışım retinol serum hangi günler kullanmışım bakıp diğer haftayı planlamak daha kolay oluyor.
Başlamak zor ama gerisi geliyor.

Her ne kadar planlı olsamda evim mükemmel temiz düzenli diyemem ama kontrol altında olduğunu hissediyorum buda benim ilgi alanimi başka yöne çekiyor.
Diğer türlü evi düzensiz ve pis hissedersem hayatıma devam edemiyorum yani problem bende olabilir. O yüzden belki senin uyguladigin yöntem daha iyidir 😊

Back