• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğlen çamaşırları kurutmaya attım evden çıkarken hazırlandım çöpleri attım
Simit aldım
Kızımı okuldan alıp eşime uğradım.
Evin önünde kedi gördük simitten bir parça verdik kızım sevdi biraz ama kedi hoşlanmıyordu tavrına güldük uzaktan seyrettik eve geldik.

Kızımı bırakıp markete uğradım listemdeki çoğu ürünü aldım eve geldim yerleştirdim.
Okul çıkışı kızımla tekrar gideceğiz onun da almak istedikleri varmış.

Saç bakımı yaparım.

Birazdan ajandami kontrol edeceğim
Dizi izlerim.
Akşam yemeğini eşim yapacak salata yaparım yanına

Sabah arkadaşıma kahvaltıya gittik . Bugün baya sağlıksiz bol kalorili beslendim süperdi 😂😂
Bitmedi tabi ki akşama da Hatay döner yicem yarın devam sağlıklı beslenmeye 😅
Sporumu yaptım 💪
Mutfakta çok az isim var onu halledip kahvemi yaparım kitap okurum 😍
Bu aralar oğlum okula girerken ağlamaya başladı 😬😬 okul tatilleri bu kadar çok olmasa daha iyi olur herhalde 😂
Okulu bırakacak çocuk 😂

Sabah arkadaşıma kahvaltıya gittik . Bugün baya sağlıksiz bol kalorili beslendim süperdi 😂😂
Sporumu yaptım 💪
Bu aralar oğlum okula girerken ağlamaya başladı 😬😬 okul tatilleri bu kadar çok olmasa daha iyi olur herhalde 😂
Okulu bırakacak çocuk 😂
Ohh afiyet olsun 😍
Tatil araya girince huylari degisiyor.🥲

Evet hiç istemiyo okula gitmeyi istemesi 3 yıl sürmüştü zaten bu yıl biraz iyiydi sürekli tatil olunca gitmek istemiyo 😂😂
Beni goremiyomus napcan beni görüp dedim 😂😂
Evet alışkanlıkları değişiyor çocuklar tam alışıyor tatil oluyor geç uyanmak evde vakit geçirmek daha güzel geliyor.
Soğukta okula mi gidilir 😅

Sporumu yaptım 💪
Okulu bırakacak çocuk 😂
Hatay döner kısmına takılı kalıp muhteşem butonuna bastım 🙈

Oğlun tam alışacak nisan ara tatili gelecek, senden ayrılmak istemiyor mu ondan mı ağlıyor ?

Ben de kahve içip kitap okuyorum. Baya sevdim kitabı ergenler ve ergen ebeveynleri mutlaka okumalı, çok şey öğreniyorum 👌

Hatay döner kısmına takılı kalıp muhteşem butonuna bastım 🙈

Oğlun tam alışacak nisan ara tatili gelecek, senden ayrılmak istemiyor mu ondan mı ağlıyor ?

Ben de kahve içip kitap okuyorum. Baya sevdim kitabı ergenler ve ergen ebeveynleri mutlaka okumalı, çok şey öğreniyorum 👌
Nisan'da ara tatil mi var 😅
Evet beni çok özlüyomus içinden hep ağlamak geliyormuş. Beni gördüğü saatleri hesapliyo.
Şimdi ben ağlama desem duygularını bastırmış oluyorum ağla desem her gün ağlayacak bende şaşırdım ne yapacağımı 😁

Back