Ay insallah canım çantadan vazgeçtim bunun içinYaa güle güle kullan canıminşallah memnun kalırsın hangi marka hangi model kaç papele aldın
Güle güle kullan, kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorumHepsi birbirine benziyorbunu aldım
Sağol canım umarım faydası olurGüle güle kullan, kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum
Oğlan okula gitmiyor iki gündür uyuyorumErken uyanmış gibisin
Oğlan okula gitmiyor iki gündür uyuyorum
Kendime geldim çok şükür
Yoklama alınmıyor dedi inşallah beni keklemiyordurOhhh ne güzel.
Niye gitmiyo okula hasta değildir inşallah
Devam bizim öğretmen etkinlik yaptiriyomuş. Dün gösteri felan yapmışlar. Şiir okumuşlar şarkı söylemişler bazı çocuklar dans etmişYoklama alınmıyor dedi inşallah beni keklemiyordur
Kimse gelmiyor 3 kişi telefon oynayıp geliyoruz gitmeyecem o yüzden dedi
Siz nasılsınız
Okul devam mı
Ne güzel keşke bizim okulda da yapılsaDevam bizim öğretmen etkinlik yaptiriyomuş. Dün gösteri felan yapmışlar. Şiir okumuşlar şarkı söylemişler bazı çocuklar dans etmiş
Yarında oyuncak günü yapacaklarmış
süpersinSelam dün gece minimalizm perileri geldi bana
İndüksiyonlu ocağa uymayacak çaydanlık ve 2 kapaklı ızgara tavayı ayırdım annem ve ablam beğendi onlara gidecek
1 tayt, 1 kazak , kullanılmayan 2 güneş gözlüğü, 3 kolye, bir büyük poşet kağıt evrak gitti
Teşekkür ederimGünaydın kızlar,Mia- hayırlı olsun, bende merak ediyorum sonuçlarını.
Vayyy eline sağlıkSelam dün gece minimalizm perileri geldi bana
İndüksiyonlu ocağa uymayacak çaydanlık ve 2 kapaklı ızgara tavayı ayırdım annem ve ablam beğendi onlara gidecek
1 tayt, 1 kazak , kullanılmayan 2 güneş gözlüğü, 3 kolye, bir büyük poşet kağıt evrak gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?