Ben bugün camları silmeye niyet ettimGünaydın
Ortalığı toparladım balkon yıkadım. Bulaşık makinesini boşaltıp kahvaltı yaparım. Bu hafta camları silmem lazım
Yarın başlarım artık. Spor yap yemek yap zamanım yetmiyo
El ayak hastalığı çok yaygın okullarda3 buçuktan beri ayakta sayılırım. Küçük oğlum istifra etti sabaha kadargeçen hafta kızımla büyük oğlum bu hafta küçüğü, büyük oğlumun da ağzında yaralar çıkmış. Eşim bugün doktora götürecek. Sersem gibiyim eve gidince uyumayı planlıyorum.
Teşekkür ederimEl ayak hastalığı çok yaygın okullarda
ve aşırı bulaşıcı
İnşallah öyle bir şey değildir
Geçmiş olsun şimdiden.
Kızımın sınıfında çok çıktı bu hastalıkTeşekkür ederimumarım değildir ya
Ben bugün camları silmeye niyet ettim
Ama ödev yapmamak için acıktım susadım diyen çocuklar gibi oyalanıp duruyorum
inşallah bulaşmazKızımın sınıfında çok çıktı bu hastalık
Doktor sınıfta varsa mutlaka bulaşır dedi. Henüz olmadı ama
Şimdi de su çiçeği görülmüş. Neyse ki aşısı olanlar hafif atlatıyor.
Reklam icin sağol kuzuuuKüçük adımlar büyük hedeflere ulaştırır
Bak çok güzel topik ismide olur bu
Küçük adımlarla büyük hedeflere
tr_lelli topik başlığına benzedi
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canıminşallah çabuk atlatır
Böyle benimde bir gün grubum vardi yillar yillar önce Allah mufaza eylesin beni öyle ortamdan.Bende memleketten uzaktayım kimsem yok diye komşu grubuna katılmıştım. Her gittiğimde sanki işkence çekiyordum bitmesi için gün sayıyorum ama herkes çok eğleniyor topuklu ayakkabılar abiyeler falan
Bende taşım onlardan küçük olduğu için uyum sağlayamıyorum sanıyordum. Demek kırklı yaşlarda da aynı şeyleri hissediyorsunBöyle benimde bir gün grubum vardi yillar yillar önce Allah mufaza eylesin beni öyle ortamdan.
Yanlarinda kiyafet getiren mi dersin, topuklu ayakkabi tasiyan mi dersin, makyaj yapan mi dersin.
Soklar icinde kaliyordum
Anaokulu grup velileriydi kaynasmak icin öyle gün attılar ortaya bitsin şu okul hepsini engellicem diyordum ki öyle oldu :)
40 yaşındayım bir daha hic öyle birilerini görmedim çok şükür.
Benim için tam bir imtihandı
ozamanda nerden dustum ben buraya ne isim var diyordum ama o gune girmis oldum cikamadim günde neredeyse okul sezonu boyunca sürdü ayda 1 bile zor katlanıyordum.Bende taşım onlardan küçük olduğu için uyum sağlayamıyorum sanıyordum. Demek kırklı yaşlarda da aynı şeyleri hissediyorsunbende bir tek bana saçma geliyor sanıyordum ya bu mesajlarınız görünce çok mutlu oluyorum
Yaa öyle tanıdık ki yazdıklarınızozamanda nerden dustum ben buraya ne isim var diyordum ama o gune girmis oldum cikamadim günde neredeyse okul sezonu boyunca sürdü ayda 1 bile zor katlanıyordum.
Okul önünde denk gelince hep bahane buluyordum gidip gelme olmasın diye.
Hatta anaokul bitti benim oglum baska okulda 1. Sinifa basladi yani hicbiriyle ayni sınıfa dusmedi ama aynı semtteydik yine yolda avm görünce gormemezlige geliyordum.
Neyin kafasıydı onların ki hala bilmiyorum.
Onun totişini yerimHerosta çekmeceleri düzenliyordu çocuğum ona da bi çay yapayım hak etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?