Eline sağlıkBaya eleme yapıyorum gerçekten
Aynı olan kitaplar vardı onları eledim
Tabak çanak eliyorum
Halıları yıkanabilir alacağım evdekileri anneme götüreceğim
Sadeleşeceğim bu sayede
Kolay gelsin camları silmem lazım benimdeGünaydın
Ortalığı toparladım balkon yıkadım. Bulaşık makinesini boşaltıp kahvaltı yaparım. Bu hafta camları silmem lazım
Yarın başlarım artık. Spor yap yemek yap zamanım yetmiyo
Bence çok mantıklı tatildeNe zaman tatil acaba bende mi o zaman silsem aklıma girdin bak
Haftaya Cuma karnelerNe zaman tatil acaba bende mi o zaman silsem aklıma girdin bak
Çok geçmiş olsun Mikancım3 buçuktan beri ayakta sayılırım. Küçük oğlum istifra etti sabaha kadargeçen hafta kızımla büyük oğlum bu hafta küçüğü, büyük oğlumun da ağzında yaralar çıkmış. Eşim bugün doktora götürecek. Sersem gibiyim eve gidince uyumayı planlıyorum.
İçireyim bugün dut ve keçiboynuzu pekmezi var evde. Yoğurt asla yemez de ayran içer yapayım akşamaÇok geçmiş olsun Mikancım
Pekmez iyi gelir diyolar ağız yarası için
Kefir ayran yoğurt bol tükettir bağırsaklarına iyi gelir
ayran da olurİçireyim bugün dut ve keçiboynuzu pekmezi var evde. Yoğurt asla yemez de ayran içer yapayım akşama
10 gün sonra tatil başlıyorNe zaman tatil acaba bende mi o zaman silsem aklıma girdin bak
Geçmiş olsun3 buçuktan beri ayakta sayılırım. Küçük oğlum istifra etti sabaha kadargeçen hafta kızımla büyük oğlum bu hafta küçüğü, büyük oğlumun da ağzında yaralar çıkmış. Eşim bugün doktora götürecek. Sersem gibiyim eve gidince uyumayı planlıyorum.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Teşekkür ederim Wendy size de çok geçmiş olsunGünaydın kızlar, mikan geçmiş olsun, benim oğlum da ateşli hafta sonundan beri, hali de pek yok, aynı şeyleri hafta sonu yaşadıkrabbim iyilik versin hemen iyileşsinler inşallah.
karadut varsa ağız yarasına o çok iyi geliyor, aftoral sprey var aft tarzı yaralarda kızıma iyi gelmişti, öyle bi ağız yarasıysa eczaneden alabilirsin.
Bence de mantıklı hafta sonu yağış görünüyor bide yoksa yani silerim silmesine deeeBence çok mantıklı tatilde
Geçmiş olsunGünaydın kızlar, mikan geçmiş olsun, benim oğlum da ateşli hafta sonundan beri, hali de pek yok, aynı şeyleri hafta sonu yaşadıkrabbim iyilik versin hemen iyileşsinler inşallah.
karadut varsa ağız yarasına o çok iyi geliyor, aftoral sprey var aft tarzı yaralarda kızıma iyi gelmişti, öyle bi ağız yarasıysa eczaneden alabilirsin.
Çok geçmiş olsun canım3 buçuktan beri ayakta sayılırım. Küçük oğlum istifra etti sabaha kadargeçen hafta kızımla büyük oğlum bu hafta küçüğü, büyük oğlumun da ağzında yaralar çıkmış. Eşim bugün doktora götürecek. Sersem gibiyim eve gidince uyumayı planlıyorum.
Geçmiş olsun size deGünaydın kızlar, mikan geçmiş olsun, benim oğlum da ateşli hafta sonundan beri, hali de pek yok, aynı şeyleri hafta sonu yaşadıkrabbim iyilik versin hemen iyileşsinler inşallah.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?