Teşekkür ederim, daha iyiler çok şükürMikan geçmiş olsun canım şimdi nasıl çocuklar ?
Bizde bugün muayeneye gittik test yapıldı çok az da olsa değişme varmış . İnşallah seneye tamamen iyileşmiş olur. Şükür atlattık bugünü
İnşallah canımTeşekkür ederim, daha iyiler çok şükür
Size de geçmiş olsun, çok şükür hayırlı haberler almışsınız çok sevindimtamamen iyileştiğinin de haberini verirsin burdan en kısa zamanda inşallah
Çok sevindim canımMikan geçmiş olsun canım şimdi nasıl çocuklar ?
Bizde bugün muayeneye gittik test yapıldı çok az da olsa değişme varmış . İnşallah seneye tamamen iyileşmiş olur. Şükür atlattık bugünü
çocuksuz olsun 1 saat olsun, çıkma günden bence herkes kabul eder fikri böyle verSeneye gün grubuna katılmayı düşünmüyorum. Ortam beni boğmaya başladı. Biraz değersizlik duygularıyla da cebelleşiyorum bu aralar ondan kalabalık beni basıyor.
Geçmiş olsun sizede.Günaydın kızlar, hasta olan herkeslere çok geçmiş olsun, bende dün izin aldım, cumartesi temizlik vardı dedim temiz evde keyif yapayım, kızım hastaydı öğleye doğru aradı öğretmeni, bu arada sadece yıkanan çamaşırları toplayıp yerleştirebilmiştimonu alınca küçüklerinde çıkışı olunca hepsini aldım, 5 dk geçmeden eşim de geldi, pazar gibi pazartesi geçirdim
bu arada punch'a başladım ve ilk eserimi bitirdim bile, ben şok
Canım geçmiş olsun geçen bahsetmiştin dimi sonuç bekliyorum diyeMikan geçmiş olsun canım şimdi nasıl çocuklar ?
Bayıldım çok güzel olmuş ellerine sağlık
Yeni yılımız sağlıklı, bol bereketli heyecanlı mutlu huzurla dolu olsun.Eski yıl sona erdi, yepyeni bir yıl geldi
Herkese şimdiden sağlıklı, mutlu, huzurlu güzel bir yıl diliyorum sevdiklerimizle
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun
Size de geçmiş olsun, çok çok güzel olmuş yastıkGünaydın kızlar, hasta olan herkeslere çok geçmiş olsun, bende dün izin aldım, cumartesi temizlik vardı dedim temiz evde keyif yapayım, kızım hastaydı öğleye doğru aradı öğretmeni, bu arada sadece yıkanan çamaşırları toplayıp yerleştirebilmiştimonu alınca küçüklerinde çıkışı olunca hepsini aldım, 5 dk geçmeden eşim de geldi, pazar gibi pazartesi geçirdim
bu arada punch'a başladım ve ilk eserimi bitirdim bile, ben şok
Çocuksuz olmuyor maalesef bırakacak yeri olmayanlar varçocuksuz olsun 1 saat olsun, çıkma günden bence herkes kabul eder fikri böyle ver
Biz de öyle yapıyoruz yıllardır biz gidiyoruz bu sene ben çağırdımAkşam arkadaşlarımızla gireceğiz yeni yıla, neredeyse 5 yıldan fazladır beraber giriyoruz, tatillerde de beraberiz genelde, bu sefer ona gideceğiz, aşırı rahatımgiderken de noel babalı pasta alacağım, sadece hazırlan ve çık, süper.
Ellerine sağlık
Amiin canım çok teşekkür ederimCanım geçmiş olsun geçen bahsetmiştin dimi sonuç bekliyorum diye
Çok sevindim daha da güzel günlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?