Teşekkür ederim, daha iyiler çok şükür

Size de geçmiş olsun, çok şükür hayırlı haberler almışsınız çok sevindim tamamen iyileştiğinin de haberini verirsin burdan en kısa zamanda inşallah

Günaydın kızlar, hasta olan herkeslere çok geçmiş olsun, bende dün izin aldım, cumartesi temizlik vardı dedim temiz evde keyif yapayım, kızım hastaydı öğleye doğru aradı öğretmeni, bu arada sadece yıkanan çamaşırları toplayıp yerleştirebilmiştim onu alınca küçüklerinde çıkışı olunca hepsini aldım, 5 dk geçmeden eşim de geldi, pazar gibi pazartesi geçirdim

bu arada punch'a başladım ve ilk eserimi bitirdim bile, ben şok

Akşam arkadaşlarımızla gireceğiz yeni yıla, neredeyse 5 yıldan fazladır beraber giriyoruz, tatillerde de beraberiz genelde, bu sefer ona gideceğiz, aşırı rahatım giderken de noel babalı pasta alacağım, sadece hazırlan ve çık, süper.

Geçmiş olsun sizede.
Herkes senin izin almanı beklemiş gibi

Ooo baya hızlısın

Canım geçmiş olsun geçen bahsetmiştin dimi sonuç bekliyorum diye
Çok sevindim daha da güzel günlere inşallah

Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun
Size de geçmiş olsun, çok çok güzel olmuş yastık
çocuksuz olsun 1 saat olsun, çıkma günden bence herkes kabul eder fikri böyle ver
Çocuksuz olmuyor maalesef bırakacak yeri olmayanlar var
Biz de öyle yapıyoruz yıllardır biz gidiyoruz bu sene ben çağırdım yemeğe olmadığı için rahatım yine de sadece abır cubur çerez meyve ve meze olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…