Selamlar
Bugün buzdolabını düzenlemek temizleme işim var. Öğleden sonra yapmayı planlıyorum.

Daire kanalının son bölümünü izledim. Özgün evleri çok seviyorum.

Biraz evi ve kendimi toparlayıp gelirim.

Günaydin kolay gelsin Mia ben bugün dinleneyim bütün hafta yine bol hareketliydi kitap okurum bakım yaparım. Akşam yemegim de var oohh evi toparliyorum bende biz uyanınca Hera mutluluktan ne yapacağını bilemiyo o da ilgi bekliyo kıyamam bebek gibi onla ilgilendim biraz evi toparlama sonra kahvaltı

Sağol arada dinlenmek iyi geliyor dün kullandım o hakkımı

Cuma gününün güzelliği
Yemeğim var benim de akşama, dün 3 makine çamaşır yerleştirdim, bugün 1 makine yıkanır, ütüler yapılırsa süper olur

1 ünite çalışmam lazım en az, finaller yaklaştı, hiçbir dersim bitmedi henüz

Ocak ayı kitabımı bitirdim 2 günde, şubat kitabıma geçmeyi planlıyorum liste olunca okumak daha keyifli hale geldi

Kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin Ben derslerden kalmışım 2 dersten kaydımi yenilemedim bu sene motivasyonum yoktu

Slm kızlar
Gerçekten liste yapmak iyi oldu. Sefiller de baya ilerledim ve sürükleyici olmaya başladı.

Bugün biraz ev işleri ve yemek konusunda plan program yapacağım.
Annem kas yırtığından ötürü fizik tedaviye başlayacak. İş yükünü üstüme almam gerekiyor daha fazla.

Okuldan dönünce enerjim olur umarım

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin tedavi işe yarar umarım

Kitabımı bitirdim çok akıcı ve güzeldi
Yeni kitaba pazartesi başlarım
Liste yapmak çok iyi oldu gerçekten de.

Buzdolabini temizledim ve düzenledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…