Evet öyle gerçekten de daha biz minnacikizOrta yaş sendromuna girmek üzereyiz kızlar
Daha yaslanmadik ya
Eskiden 30 yasinda insanlar çok olgun ve yaşlı görünüyordu şimdi öyle gelmiyor ama
Daha 15-20 yılımız var ya öyle şey yapmayın şimdidenEvet öyle gerçekten de daha biz minnacikiz
Aynen sürükleyiciyse çabuk biter zatenBitsin bakalım ne yapacaklar sonunu merak ettim
Beni tanımayan küçük çocuklar bana hala abla diyor, küçük çocuklar yanılmazOrta yaş sendromuna girmek üzereyiz kızlar
Daha yaslanmadik ya
Eskiden 30 yasinda insanlar çok olgun ve yaşlı görünüyordu şimdi öyle gelmiyor ama
Beni tanımayan küçük çocuklar bana hala abla diyor, küçük çocuklar yanılmaz
Sağol arada dinlenmek iyi geliyor dün kullandım o hakkımıGünaydinkolay gelsin Mia ben bugün dinleneyim bütün hafta yine bol hareketliydi kitap okurum bakım yaparım. Akşam yemegim de var oohh evi toparliyorum bende biz uyanınca Hera mutluluktan ne yapacağını bilemiyo o da ilgi bekliyo kıyamam bebek gibi onla ilgilendim biraz evi toparlama sonra kahvaltı
Kolay gelsin Allah zihin açıklığı versinCuma gününün güzelliği
Yemeğim var benim de akşama, dün 3 makine çamaşır yerleştirdim, bugün 1 makine yıkanır, ütüler yapılırsa süper olur
1 ünite çalışmam lazım en az, finaller yaklaştı, hiçbir dersim bitmedi henüz
Ocak ayı kitabımı bitirdim 2 günde, şubat kitabıma geçmeyi planlıyorumliste olunca okumak daha keyifli hale geldi
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin tedavi işe yarar umarımSlm kızlar
Gerçekten liste yapmak iyi oldu. Sefiller de baya ilerledim ve sürükleyici olmaya başladı.
Bugün biraz ev işleri ve yemek konusunda plan program yapacağım.
Annem kas yırtığından ötürü fizik tedaviye başlayacak. İş yükünü üstüme almam gerekiyor daha fazla.
Okuldan dönünce enerjim olur umarım
Teşekkür ederim cnm inşallah işe yarar çok ağrısı var çünkü bu da son çare gibi bi şey olduGeçmiş olsun canım Allah şifa versin tedavi işe yarar umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?