İyi akşamlar
Bugün hastalıkla uyandık oğlum ateşlendi, öğleden sonraya kadar eve bakamadım onunla ilgilendim

Ekşi maya batağına düştüm kızlar
Öğleden sonra pizza ve ekmek hamuru yoğurdum, şimdi katlama yapmak için dolaba attım
Geçen hafta yaptım ilk defa çok heyecanlı oluyor, meraklıysanız tavsiye ederim
Sadece yoğur, katla, pişir yaklaşık iki gün alıyor ama yorucu değil

Oğlumu yıkadım yatma saati geldi, gecemiz güzel geçer umarım

Geçmiş olsun oğluşa

Ellerine sağlık ayrıca, ekşi maya olunca ne oluyor Bilgim yok bu konuda

Geçmiş olsun

Eksi maya ilgi istiyor diye biliyorum hiç denemedim iyi fikir

Selamlar
Bugün Yaprak dökümünün 1. Bölümünü izledim
Kitabını okuyunca bir bakıyım dedim.

Pazartesi günleri normalde yoğun geçerdi
Çoğu işi hafta sonu yaptığım için pek işim yok
Ama planlama yapacağım.

Ayy hastaneler çok kalabalık, gribe bağlı olabilir dedi takip edeceğiz

Ekşi maya dolapta duruyor, iki üç güne bir besleniyor, maya geliştiği için her güne gerek olmuyor

Tek sorun aynı gün değil de ertesi gün pişirince daha iyi oluyor, soğuk fermantasyon seviyormuş, önceden planlama gerekiyor birazcık hadi kalkıp yapayım denmiyor

Slmlar
Sabah küçük oğlanı okula bıraktım. Büyüğü yolcu ettim. Kahvaltı yaptık. Annemle lahana sardık. Kızımı yıkadım. Kendim yıkandım. Çamaşır topladım katlanmayı bekliyor. Küçük oğluşu alacağım şimdi. Kitap okumayı planlıyorum öğleden sonra.

Selamlar kızlar bende dün puzzle yapmaya başladım baslamasaydim keske Bugün temizlik günümdü. İşlerim yeni bitti çok yoruldum hafta sonu enkazıni toplamak çok zor oluyo
Oğlanı okula bıraktıktan sonra kursa kayıt yaptırmaya gittim yağmurda çok ıslandım . Drama kursuna yazdırdım öğretmeniyle konuşmuştuk geçen hafta Duygularini kontrol etmekte zorlandığını söyledi kurs iyi gelir inşallah sosyalleşir

Ispanak çok yordu ama dolapta yer kapliyordu iyi oldu daha da almayız bir süre buzluktakiler yeter.

YouTube de 3 ay ücretsiz premium hakkım vardı onu aktif ettim hakkım bitsin iptal ederim
Diğer dizi film platformlarina ara vermiştim sevdiğim diziler falan gelirse aktif edebilirim.
Kaldı 359 gün..

Yeni bi film gördüm canım netfilikşte Kar Kardeşliği izliycem bugün oğlan uyusun yaprak dökümüne başlamışın hayırlı olsun yorumlar çok komik gerçekten bende hep okuyodum yorumları

Geçmiş olsun oğluşa

Ellerine sağlık ayrıca, ekşi maya olunca ne oluyor Bilgim yok bu konuda
Ekmeği çok güzel oluyor mikancım
Annem de hep ekşi maya ile yapar
Patateste katar içine
Tost makinesinde kızartıp üzerine tereyağı ve peynirle çok lezzetli oluyor

Ben tembel olduğumdan uğraşmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…