bana da uzaktı. Ama hedef önemli. Niyetine girince zorluyor insan şartları.Ne kadar güzel bir habersağlıkla, huzurla oturun, ben de bahçeli bir ev hayal ediyorum, oldukça uzak bir hayal ama sizi okuyunca neden olmasın dedim
Günaydindün çok yoruldum arkadaşıyla gittik dişçiye çok komiklerdi ağzında kekle röntgen filmi çekinmeye girdi benim oğlan Bugün öğretmeniyle görüşmeye gidicem onlar ingilizce dersindeyken baya ilerlerleme var şükür girişlerde ağlamıyo artık . Korkuları çok azaldı okuduğum Bütün beyinli çocuk kitabı çok işe yaradı. Gece yatarken vampirlerden korkuyo diyelim ben hep konuyu değiştirip gülmesi için biseyler anlatıyordum. Kitaptan sonra sürekli korkuları hakkında konuştuk gece lambası aldık şuan çok çok azaldı çok mutluyum içimi dökmüsüm
Ben de not almadım altta biri özetlemiştir dedim maddeleri ama kimse yazmamış sanırım ya da çok yorum vardı göremedimSelamlar
Mikan videoyu izledim güzeldi.
Not almak gerekiyor ama bir saatmis uzun sürdü
Dün kitabımı baya okudum nerdeyse yarısına geldim.
Bugün etrafı toparlayıp Beyhan Budak videosu izledim kahvemi yaptım ajandama baktım
Fazla iş yapmayacağım bir gün olacak. Dinleneyim biraz
Bugun bir haber okudum y kuşağı niye yaşlanmıyor Z kuşağı neden yaşlı görünüyor diyeBenim kitapta bitmek üzere pek beğenmedim yaşıma uygun değil lise aşkları üniversite maceralarıni anlatiyo yaşlandıgimi hissettim
Ben de şey okudum 90-99 kuşağı psikolojisi en bozuk kuşakmışBugun bir haber okudum y kuşağı niye yaşlanmıyor Z kuşağı neden yaşlı görünüyor diye
Z kuşağı kozmetik ürünleri yanlış kullanıyormuş
Mavi ışığa çok erken yaşta maruz kalıyormuş
Estetik ve botoksla erken yaşta tanışıyormuş
Yani sonuç yaşlanmıyormuşuz
Gençmişiz
Okuyabılırmışiz bu tarz kitapları
Ben 86 lıyımBen de şey okudum 90-99 kuşağı psikolojisi en bozuk kuşakmış
89 luyum yırttım deseneBen de şey okudum 90-99 kuşağı psikolojisi en bozuk kuşakmış
Ama okurken sürekli annelerini düşünüyorum yaaBugun bir haber okudum y kuşağı niye yaşlanmıyor Z kuşağı neden yaşlı görünüyor diye
Z kuşağı kozmetik ürünleri yanlış kullanıyormuş
Mavi ışığa çok erken yaşta maruz kalıyormuş
Estetik ve botoksla erken yaşta tanışıyormuş
Yani sonuç yaşlanmıyormuşuz
Gençmişiz
Okuyabılırmışiz bu tarz kitapları
94 lü olarak azıcık var bozuklukBen de şey okudum 90-99 kuşağı psikolojisi en bozuk kuşakmış
92liyim ben de, şaşırdığım bir sonuç olmadıHepiniz yirtmissiniz bi ben varım pisikelejisi bozuk
Ben de 90 lıyım kızHepiniz yirtmissiniz bi ben varım pisikelejisi bozuk
10 günle kurtulmuşumBen de şey okudum 90-99 kuşağı psikolojisi en bozuk kuşakmış
Aramızda en minnak senmisin oyyy94 lü olarak azıcık var bozukluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?