Günaydin dün çok yoruldum arkadaşıyla gittik dişçiye çok komiklerdi ağzında kekle röntgen filmi çekinmeye girdi benim oğlan Bugün öğretmeniyle görüşmeye gidicem onlar ingilizce dersindeyken baya ilerlerleme var şükür girişlerde ağlamıyo artık . Korkuları çok azaldı okuduğum Bütün beyinli çocuk kitabı çok işe yaradı. Gece yatarken vampirlerden korkuyo diyelim ben hep konuyu değiştirip gülmesi için biseyler anlatıyordum. Kitaptan sonra sürekli korkuları hakkında konuştuk gece lambası aldık şuan çok çok azaldı çok mutluyum içimi dökmüsüm

Ne kadar güzel bir haber sağlıkla, huzurla oturun, ben de bahçeli bir ev hayal ediyorum, oldukça uzak bir hayal ama sizi okuyunca neden olmasın dedim
bana da uzaktı. Ama hedef önemli. Niyetine girince zorluyor insan şartları.
Yalnızca fiyat artışlarına yetişemiyoruz diye büyük masrafı bir an önce halletmek istedik.
Evin gelmiş olması yeterli bizim için şu an. Faaliyete geçmesi için 1-2 ay daha geçer diye düşünüyorum.

Allahım herkesin gönlüne göresini versin.

Ooo güzel gelişmeler bunlar.

Selamlar
Mikan videoyu izledim güzeldi.
Not almak gerekiyor ama bir saatmis uzun sürdü

Dün kitabımı baya okudum nerdeyse yarısına geldim.

Bugün etrafı toparlayıp Beyhan Budak videosu izledim kahvemi yaptım ajandama baktım
Fazla iş yapmayacağım bir gün olacak. Dinleneyim biraz

Ben de not almadım altta biri özetlemiştir dedim maddeleri ama kimse yazmamış sanırım ya da çok yorum vardı göremedim ben de dün kitabımı bitirdim sefillere devam

Benim kitapta bitmek üzere pek beğenmedim yaşıma uygun değil lise aşkları üniversite maceralarıni anlatiyo yaşlandıgimi hissettim
Bugun bir haber okudum y kuşağı niye yaşlanmıyor Z kuşağı neden yaşlı görünüyor diye

Z kuşağı kozmetik ürünleri yanlış kullanıyormuş
Mavi ışığa çok erken yaşta maruz kalıyormuş

Estetik ve botoksla erken yaşta tanışıyormuş

Yani sonuç yaşlanmıyormuşuz
Gençmişiz
Okuyabılırmışiz bu tarz kitapları

Ben de şey okudum 90-99 kuşağı psikolojisi en bozuk kuşakmış

Ama okurken sürekli annelerini düşünüyorum yaa Habere gelince çok doğru tespit valla

Orta yaş sendromuna girmek üzereyiz kızlar
Daha yaslanmadik ya
Eskiden 30 yasinda insanlar çok olgun ve yaşlı görünüyordu şimdi öyle gelmiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…