Yoldan çıkartma beni
Aynen hafta sonları görürüz en azındanMia- canım alışmıştınız ne güzel ama sağlık olsun en azından annende olacak özledikçe gider seversiniz
Güle güle kullansınKüçüğü de uzun kollu pijama takımı ,,,iç çamaşırı aldım 3 lü
Atlet de aldım
Bir tavşanlı kulaklık
Kartı odeyeyim alırım kampanya olursa bariBen çıktıysam sende çıkmalısın
Teşekkür ederim canım aysonu yaklaştıkça para daha çok harcanıyor yaGüle güle kullansın
Bugün banada alışveriş perileri geldi
adi bakalım kasım indirimi olur mu dersinKartı odeyeyim alırım kampanya olursa bari
Evet ödeme çıkıyor mutlakaTeşekkür ederim canım aysonu yaklaştıkça para daha çok harcanıyor ya
İlk defa gözlük aldık 700 tl tuttu o da devlet karşılıyormuş bir kısmını
Yapıcam yapıcam bugün olmazsa yarınMikan kalk temizle robot rahatlık valla ben hergün sabah çalıştırıyorum
Bitince hemen toz haznesini boşaltıyorum
Fırçasını da haftada bir temizliyorum geriye ne kaldı ki bu kadar üşenilecek
Aralıkta oluyor sanırım şahane cuma indirimi gibi birseydiH
adi bakalım kasım indirimi olur mu dersin
Valla gaza geldim temizledim filtresini de değiştirdim şarja koydumMikan kalk temizle robot rahatlık valla ben hergün sabah çalıştırıyorum
Bitince hemen toz haznesini boşaltıyorum
Fırçasını da haftada bir temizliyorum geriye ne kaldı ki bu kadar üşenilecek
Aynı şekilde suç ve cezayı bitiremedimSefiller’e başladım baya oldu ama yapamıyorum ilerleyemiyorum aslında harika bir kitap ama çok uzun diye mi bilmiyorum okumakta çok zorlanıyorum
Suç ve cezayı okurken zorlanmamıştım böyle sefiller hem uzun hem başka ciltleri de var o da biraz sanırım beni alıkoyuyorAynı şekilde suç ve cezayı bitiremedim
Günde 20 sayfa okumayı düşünüyorum
Güzel gidiyor ama uzun
Aynen akışına bırakmak gerekSuç ve cezayı okurken zorlanmamıştım böyle sefiller hem uzun hem başka ciltleri de var o da biraz sanırım beni alıkoyuyor
Bazı kitaplar için doğru zaman gerekiyor sanırım sanırım şu an doğru zaman değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?