Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya varya benimde aklımdaydı böyle bi program yapmak..Pazar
Genelde ev süpürme silme günüm olsun.
yemek de hazırlamalıyım 2 günlük
Pazartesi
kişisel bakım günüm olsun
yemek hazır ev temiz oh :)
Salı
bugün cam kapı dolap vs silme günüm olsun tabi 1 saatte ne kadar olursa.
yemek yapıyım tabikide.
Çarşamba
Çamaşır yıkansın
ütü günüm olsun.
Perşembe
Çekmece dolap düzenlenicek
buzdolabı kontrol edilicek.
Cuma
Market pazar alışverişi.
Cumartesi
Çiçekler sulanıcak.
Ev belki temizlenebilir
yada börek pasta günü olabilir.
Rutin İşler
Dağınıklık toplamak
Bulaşık yıkamak
Perşembe gününden itibaren başlayayım :)
exra yaptıgım işler olursa eklerim.
minimal yaşam tam benlik bir konu
çok sevdim takipteyim
Sağol canım :)
Senin evin ne durumda
minimalmisin
atmayı çok seviyormuşum. eşim ve annem öyle diyorlar :)) gereksiz kalabalığı yada birşeyler biriktirmeyi sevmiyorum. az eşya çok huzur :)
günaydıııınn
benim 1 yaşında oğlum var ve 2. bebeyi istiyorum. küçülen kıyafetleri saklamak için bana öneride bulunur musnuz??
öne bez kolilerine koyup bazaya yerleştirmiştim ama zaman geçtikçe küçülenler artıyor ve sığmamaya başladık. ayrıca minink beşik, puset dönence , çıngıraklar.... 2 .ye sakladığım herşey evimde kalabalık yapıyor. boşalttığım dolaplar bu minik eşyalarla doluyor
Ben bu gün vakumlu poşet alıp ona koymayı düşünüyorum benimde kıyafet o kadar çok ki atmaya kıyamıyorum bende ikinciyi düşünüyorum bakalım ne olursa artıkgünaydıııınn
benim 1 yaşında oğlum var ve 2. bebeyi istiyorum. küçülen kıyafetleri saklamak için bana öneride bulunur musnuz??
öne bez kolilerine koyup bazaya yerleştirmiştim ama zaman geçtikçe küçülenler artıyor ve sığmamaya başladık. ayrıca minink beşik, puset dönence , çıngıraklar.... 2 .ye sakladığım herşey evimde kalabalık yapıyor. boşalttığım dolaplar bu minik eşyalarla doluyor
Vakumlu posetlere koyulabilir.
Benim oglumdan kalanlar var biraz.
Fazlaliklari koydugumuz bir merdiven boslugumus var oda gibi kapali yani kilitli.
Orada benim fazlaliklar.
Yorgan , yatak, erzak, oglumun kuculenlerinden arabasindan baya bisiler var.
Tabak canakda var.
Annemde koyuyo bende.
Mrb kızlar bende dün mutfak çekmeceler imi yerleştirdim bı kaç kırık ucu falan kırılmış baharatlı epeyce kavonoz falan attım bı kaç kötü olmuş tahta kaşık
Sonra yatak odasında pilates topu bı kaç swit falan tayt falan attım şimdi banyoya girisecegim bakalım neler atarım bilmiyorum bide balkonunmda raflı çekmeceli bı dolap var onuda aticam yarında yazlıkları kaldırıp kisliklari cikarticam atarım yine birşeyler muhtemelen
Selamsss.
Bugun ayakkabi raflari duzenlendi.
Yazlik terlikler en ust raflara kutulandi.
Gereksiz ayakkabi kutulari atildi ve 1 raf suan bos.
Gorunce mutlu oldum.
Bos raf gormeyeli epey zaman oldu ya.
Gardrobumunda ust rafi suan bosta.
Dolmasin oyle kalsin.
Ben bos raf seviyorum sanirim.
Kalemler unitenin cekmecesinde gelisi guzel duruyordu.
Onlari kutuda topladim.
Bir de cakmaklari (esim sigara kullaniyor)
Surekli cakmak getiriyor.
Hepde orda burda.
Hepsini o cekmeceye ve kutuya koydum.
Bugun yatak odasi ve oturma odasi tülunu yikadim.
Yorganlarimi havalandirdim.
Hazir yatagimi sildim.
Yemegimde dunden vardi.
Yarin oglumun odasindayim sabah camla baslayip tül yatak silme diye devam edicem.
Sonra kapilar silincek
En son mutfak dolaplari ve kapanis.
Bu haftayi boyle kapatirim hafta sonu bizde pek is yapilmaz esimde evde olunca iş falan kaliyor.
bende bu ara üşendiğimden çok sıkı girişemiyorum eve. Ama elime geçeni atmaya devam. Fazla askılar, bir adet eski koltuk örtüsü ve bir kaç eski paspas çöpü boyladı. birikmiş ppoşetleri de çöp torbası adı altında gönderiyorum birer birer.
Okudukça rahatlıyorumBiz de bu akşam balkonlardan birine giriştik eşimle. Fazla kabloları, süresi bitmiş garanti kağıtlarını vs vs Attık
Kendimle ilgili yaptığım en önemli şey almamak. Almıyorum. Uzun bir zaman da almayı düşünmüyorum. Herşeyden yeterince var zaten. En azından sezon indirimi başlayana kadar elimdekileri giymek istiyorum.
Ayakkabılarımdan verilecek olanlar var. Hafta sonu belki onları ayırırım.
kıyafetleri hurçlara koyabilirsin ben öyle yaptım düzenlenicek daha.
pusetleri ve yürüteci kalın poşetlere koyup depoya kaldırıcam.
lekeli olanları ve bazı sünmüş kıyafetlerini ayırdım zaten.
bazılarını verdim.
güzel olanlar kaldı
2. belki erkek olucak
kız da olsa birazcık değişik giydirmek isterim o zamanki modaya göre.
pahalı parçaları saklıyorum yani.