- 5 Temmuz 2011
- 11.804
- 8.937
alırken mutluyuz atarken mutluyuz ne olacak bizim halimizAtincada mutlu oluyorum hosumada gidiyo
Daha ne atsamki sunudami atsam falan diye dusunurken yakaliyorum kendimi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alırken mutluyuz atarken mutluyuz ne olacak bizim halimizAtincada mutlu oluyorum hosumada gidiyo
Daha ne atsamki sunudami atsam falan diye dusunurken yakaliyorum kendimi.
Ahh bir bilsemmalırken mutluyuz atarken mutluyuz ne olacak bizim halimiz
aynı ben boş bulunup teyzeme bir kaç parça saydım atılacak, carladı bana sustum oturdum
kalabalık evleri görünce elime koca bir çöp poşeti alıp, girişesim geliyor.
ne kadar güzel bir konuymuş..bende hiç sevmem kalabalığı..evime dair süs,püs,ıvır zıvır hiç yok..arkadaşlarım her gelişinde ev taşıyo gibisin al buraya bişeyler diyo ama ben gerçekten sevmiyorum..heleki toz alırken daralıyorum resmen..
ama yinede atılacak bir dünya şey var..kıyafet konusunda hiç kalabalığım olmadı..kendimede,oğlumada evden çıkarmadan yeni bişey almam ama bende bir eş var..aman yarabbim..ne almaya doydu,ne saklamaya..hayır giydiği toplasan 10 u geçmez ama bunu zayıflayınca,bunu yaşlanınca diye diye asla attırmaz bişeyini..
günaydınnn işlerin bittiği ne zaman görülmüş stres yapma kendineSelam kızlar
Dün işler bitmedi.
bugünde bitmiycek of
günaydınnn işlerin bittiği ne zaman görülmüş stres yapma kendine
bende dün 3 saat mutfaktaydım süt şişelerini oğlum için aldığım plastik kaşıklarını ölçek kaşıkları vs ıvır zıvır ne varsa attım :)) ama bu atma işi birden olmuyormuş onu anladım D:
Bence de sakin ol canım.bu ay tüller yıkanıcak cam silinicek
neyse sakin olmalıyım :)
Bence de sakin ol canım.
Eşyalardan kurtuşmaya çalışıyoruz ama kurtulmaya çalışırkende, birçoğundan kurtulmuşkende , devamlı atıyorkende halen eşya kölesiyiz ve işler yetişmiyo bu hepimiz için geçerli bence daha da sadeleşmeliyiz..
Çok haklısın eşinin destek olması lazım.Mesela mutfagı topluyorum
eşim geliyo acıktım diyo yine dagılıyo.
kızım oturma odasını ele geçirdi zaten oyuncaklarla.
yatak odasıda dagınık kalıyor evden ilk ben cıktıgım için.
iş çıkısı eve gidicem
yemek mi yapıyım ev mi toplıyım dolaplaramı bakıyım
daha ütüyü kendime bakım yapmayı saymıyorm bile.
tek kişinin çabalamasıyla düzen falan olmuyo.
canım sıkma kendini bırak dağınık kalsın. herzman düzenli olmuyor ben çocuktan sonra baktım kendimi çok yoruyorum stres yapıyorumm dedimki amaan dağınık olsun kimse madalya takmıyor çok düzenlisin dye biliyorum için düzenli rahat ediyo bende düzen hastasıyımdır ama alışmya çalıyorum dağınık ev yaşanılan evdir diyorum. olduğu kadarMesela mutfagı topluyorum
eşim geliyo acıktım diyo yine dagılıyo.
kızım oturma odasını ele geçirdi zaten oyuncaklarla.
yatak odasıda dagınık kalıyor evden ilk ben cıktıgım için.
iş çıkısı eve gidicem
yemek mi yapıyım ev mi toplıyım dolaplaramı bakıyım
daha ütüyü kendime bakım yapmayı saymıyorm bile.
tek kişinin çabalamasıyla düzen falan olmuyo.
Ay sen taşınıyo musun.burayı unutmadım :) taşınmaya çok az kaldı, atacaklarıma da başlar başlamaz hepsini yazacağım :))
Çok haklısın eşinin destek olması lazım.
Çocuğun dağınıklığına bakma o olacak büyüyene kadar kaçış yok
Mutfak işinde eşin yardımcı olsa keşke..
Yatak odan neden dağılıyor ? Oraya bi çare bulabilirsin. Komodinlerin sehpaların üstü dolu my ?
Ben yatak odamdaki komodin ve makyaj aynamın üzerindeki herşeyi kaldırdım her şeyi.. hiç bişey yok dümdüz yaşanmıyo gibi çoğuny attım ya da dolap içlerinw kaldırdım. O yüzden yatak odam dağılmıyo çok fazla
Mutfaktada gerwçleri dolap içlerine kaldırabilirsin. Daha az dağınık olur.
burayı unutmadım :) taşınmaya çok az kaldı, atacaklarıma da başlar başlamaz hepsini yazacağım :))