- 12 Ocak 2019
- 3.037
- 6.695
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kusura bakma çarpı vermek zorundayımAynen ya nerden bildin makineye atılacaklar atıldı ama elde yıkanacak bir kaç parça kaldı yine![]()
Sözün hoşuma gitti.Önce aktivasyon sonra motivasyon. Öyle otururken havadan gelmiyor ki motivasyon. Sen niyetini al başla bi yerden olduğu kadar olsun mükemmel olmak zorunda değil![]()
Yaa sen çok şekersin.Valla kusura bakma çarpı vermek zorundayım![]()
Senin mizacın kesin demevi ya sen=ben bir elmanın yarısı biri sen biri benYaa sen çok şekersin.
Şimdi ben de kalkayım da mutfak savaş alanına dalayım.Dün arkadaş hadi hadi gidelim diye darlayınca kaldı elde yıkanacaklar.
Haftasonu oruca ara vereyim. Hafta içi devam edeceğim inşaallah. Kahvaltı keyfi yapalım değil mi güne enerjik başlayalım.
inciitanesi
mavimli kızlar çok çok geçmiş olsun. Hiç görmemiş gibi olursunuz inşaallah.
![]()
Bişey diyecek insan da çat kapı gelmez. Ama ben de çok geriliyorum maalesef cep telefonumuz var iletişim bu kadar kolayken bir mesaj çekmek çok zor olmasa gerek.Sözün hoşuma gitti.
Önce aktivasyon, sonra motivasyon.
Zaten ilham perilerini beklersem çoookkk beklediğim için...
En iyisi içsel güdülenme. (Aklıma ehliyet alırken işlediğimiz motor dersi geldi. İçten yanmalı motor olacak☺)
Şevvalin orucunu bitireyim dedim. Şükür az kaldı. Dün de kendime iftar hazırlarken çat kapı arkadaş geldi. Eşi kayınvalidesini bir yere götürecekmiş. O da onlarla takılmak istemediğinden kendini bana atmış. Akşam da Türk Sanat Müziği konseri vardı. Gider miyiz dedi. Gideriz demiştim ama böyle pat diye bana geleceğini düşünmedim açıkçası. Evim çok da müsait değildi. Biraz rahatsız oldum. İnsanların ne diyeceği mevzusunu aşamıyorum.Bu konuda görüşlerinize açığım.
( Ben kimseye çat kapı yapmadığım için de tuhaf geliyor. Herkesin yoğunluğu kendine göre zaten.Mia- dünkü görevi yapamadım yoğunluktan.
)
Baktım iş büyüyecek, ona da bir görev verdim. Ben diğer şeyleri hazırladım vs derken geç de olsa iftarımı açtım. Yemeğimizi yedik birlikte. Konsere gittik çocukları alıp. Tabii ki çocukları sarmadı.Açık hava olunca gezdi onlar. Üniversite yıllarına gittim geldim.☺
Bugün de kızımın sokak basketbolu turnuvası var. Kızımda insülin direnci vardı. Maşaallah barekallah sporla vücudu şekillendi ve de zayıfladı. Henüz direncini ölçtürmedim. İnşaallah şifa olmuştur.
Yemekteyiz filozofları (!) özellikle yöresel yemekleri yapamadıklarında ne diyor Anka,Tablonun içine ettim sileyim dedim gitmiyor bu kara leke gibi kaldı ortada
![]()
Olur
Benim ortancada öyle yaaBişey diyecek insan da çat kapı gelmez. Ama ben de çok geriliyorum maalesef cep telefonumuz var iletişim bu kadar kolayken bir mesaj çekmek çok zor olmasa gerek.
Söz erteleme ve mükemmelliyetçilik üzerine okuduğum uygulayamadığım yerlerdenmaşallah kızına çok iyi tebrik ederim
ben de oğluma diyorum git bi karateye git, futbola git falan, yüzmeye git ama yok beyefendi oturuyor kalkmak bilmiyor yerinden
![]()
Araştırayım demeviyi. Sen video izle diyince izlemiştim orada vardı ama hani derine inmeyince aklımda kalmamış.Senin mizacın kesin demevi ya sen=ben bir elmanın yarısı biri sen biri ben![]()
![]()
![]()
Yaa sana da geçmiş olsun.Olursudem34 kansızlıkta unutkanlık. Halsizlik, yorgunluk,depresyon,canım birşey yapmak istemiyor'lar... Nereden mi biliyorum? Ferritini 2.3 e kadar düşmüş ve bir ay arayla 2 serum yiyerek anca düzelen kendimden
![]()
Canım benim 3 çocuk var. Öyle olunca iş ×3Yaa sana da geçmiş olsun.
Misafir konusunda temiz den ziyade toplu ev düzenli gösteriyor.
Kv benim her daim topludur.
Dağılmasına izin vermediği için toplamaya da gerek bırakmaz.
El kremini kullanmıştım gerçekten harika kokuyorJapon kiraz çiçeği olabilir mi o? Ben de kolonyasını kullanıyorum. Bayılıyorum kokusuna :)
Geçmiş olsun cnm ya gerçekten hiç güven kalmamışSelam kızlar
Dün ufak bir hırsızlık hikayem oldu kitabım çalındıama ödevimi yaptım yine de bugün bilgisayardan okudum
Okuldan geldim eve çıkmadan arabanın yanına poşetleri koydum apartman bahçesinde çocuklar falan vardı, oğlum yürümek istedi eve girmedi, apartmanın arka sokağında bir iki tur attık, hiç aklıma gelmezdi birinin götüreceği bir geldim poşetler yok
Çocuklar da şaşırdı şimdi buradaydı diye benimle aradılar, komşu balkondaydu o da şok oldu, küçük yer diye düşünmeyecekmişiz dedim, daha tedbirli olacağız artık
5 yıllık evliliğimde kayınvalidem ilk defa tencerede yemek vermişti onlar gitti çok mahçup oldum, çok üzüldüm, neyseki fazlaydı zaten diye hiç önemsemedi bizden çıkacakmış boşver dedi
Arkadaşımın ödünç romanı, oğluşun ceketi, yeni aldığım terliği hepsi gitti
Sağlık olsun diyoruz artık ama çok dikkat edin sizler de, özellikle çocuklara, ben bu olaydan sonra çok korktum kimin ne yapacağı hiç belli değil
Kısaca her şeye rağmen görev tamam![]()
Geçmiş olsunYa sormayin ben dizimi fena incittim kac gündür yapmadim biseyortopediste gidecegim malesef.