doğru tahmin etmişsin :)
Geçmiş olsunGünaydın mutlu haftalar kızlar, hafta sonu bizim 2 küçük kusup durdu, salgın varmış sanırım, giremedim ama görevler tamam, zaten evde olunca ister istemez el atılıyor bi yerlere.
Bu arada hepimizin anneler günü kutlu olsun
Geçmiş olsunGünaydın mutlu haftalar kızlar, hafta sonu bizim 2 küçük kusup durdu, salgın varmış sanırım, giremedim ama görevler tamam, zaten evde olunca ister istemez el atılıyor bi yerlere.
Bu arada hepimizin anneler günü kutlu olsun
bana 1 tane daha diyen yok aslında.bizim kuzular istiyorlar yanlarına bir kız bebek.dayılarında var ona heves ettiklerinden.hatta küçük oğlum herkes doktora gidiyor bebek istiyor biz niye istemiyoruz diye bana çoğu zman çıkışıyorSUHAN sana da kesin 1 tane de kız yap diyorlardır ayy bıktım bu insanlardan. Şu an burda geyiğine takılıyoruz ama herkesin hayatına kimse karışamaz yani
ikinci çocuk delilik, üçücünden sonrası tamamen çılgınlık benceSUHAN , arkayı beşleyelim derken mutfak dolabı yerine çocuk sayısını mı kastettin yoksa Gel dolap yerine çocuk sayısında anlaşalım.
Baya iyi gidiyorsun15 dakika leslie ile yürüyüş ve 6 dk esneme yogası ile bugünki egzersizimi de yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?