kolay gelsin.şimdiden başarılarben yine yapamadım. alışkanlık tembeli yine ben
bu akşam kariyer etkinliği konuşmam var, online. ona hazırlanıyorum.
bu akşamdan sonra daha istikrarlı olurum inşallah. bana ceza da verebilirsiniz.
Teşekkürleriki boğa waoww.
mutlu yılları olsun eşinin szinle birikte
Mikan seninde eşinin doğum günü kutlu olsun
Başarılar kolay gelsinben yine yapamadım. alışkanlık tembeli yine ben
bu akşam kariyer etkinliği konuşmam var, online. ona hazırlanıyorum.
bu akşamdan sonra daha istikrarlı olurum inşallah. bana ceza da verebilirsiniz.
Hemen geliyor
eline sağlık.bende iki poşet kıyafet ayırmıştım çocuklarınkinden geçen günlerde.dün bir arkadaşa teslim ettim.tanıdığına vercekmiş.benimde iki parça hiç giymediğim şifon gömleklerim vardı.onlarıda verdim
İçinden geldiği gibi seç mikan
İçinden geldiği gibi seç mikan
Ne tarafa doğru açılıyor kapılar ona göre alın
Ben kıyafetlerini ayırmıştım çocukların. Satsam mı yoksa versem mi ikilemindeydim.( Daha önce hiç satış yapmadığım için bilmiyorum.)eline sağlık.bende iki poşet kıyafet ayırmıştım çocuklarınkinden geçen günlerde.dün bir arkadaşa teslim ettim.tanıdığına vercekmiş.benimde iki parça hiç giymediğim şifon gömleklerim vardı.onlarıda verdim
Tişörtü bir nebze görmezden gelebilirdim ama dışarda giyilecek tarzda şortla yatması beni delirtti ki yıkanmamış bir şeyle yatması çileden çıkarttı
Çok geçmiş olsunYaaMikan çok güldüm hemde çok hak verdim sana, haklısın arkadaşım bende dışarıdan bir şeyle yatağın üzerine vs oturunca bile sinir oluyorum.
Dün ve bugünkü görevim tamam.
Bu evdeki norovirüs mü ne haltsa büyük kızıma da geçti, gece o da hastalandı, bugün hepimiz evdeyiz. Küçük ishale çevirmiş, böyle böyle bitecek inşallah. Rabbim tüm çocuklarımızı korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?