Dyson döner başlık olduğu için yapışmıyorMerhaba hanımlar sizi okumaktan büyük keyif alıyorum aranızdaki enerjiniz çok güzel bazen bende katılmak istiyorum ama devamlı olamam diye korkuyorum. Sizlere bir sorum olacaktı dyson şarjlı almak istiyorum aranızda kullananlarınız var gerçekten anlatıldığı gibi hayat mı kurtarıyor . Robot al diyen arkadaşlarım da var ama ben önce dyson mı almalıyım diye düşünüyorum. Bi arkadaşım dyson da çekim gücünü ayarlayamıyorsun halılar yapışıyor işkence oldu süpürmek diyor hepsi için mi bu böyle belki belli modellerde böyledir diyorum ama sizin fikirleriniz benim için çok değerli olumlu ve olumsuz yanlarını sizden duymak istedim yardımcı olursanız çok mutlu olurum
İnce hali derken kilim tarzı şeylerde sadeceDyson döner başlık olduğu için yapışmıyor
Ama ince halılarda takiliyor o başlık o yüzden ileri ileri süpürmek yerine geri geri süpürmek gerekiyor
Tabiki de önce dyson alınmalı
Robot da iyi olsada dyson kadar farklı kullanım alanı yok
Duvar baza cekmece koltuk ne istersen her yeri dysonla supururum kablo derdi yok
Süpürgeyi çekip durmak yok
Bel ağrısı bile yok
Sonsuz tavsiyem önerim dyson olurdu.
Aramıza her zaman katılabilirsiniz bu arada
Sosyallik ve fikir görüşleri için buradayız
Kalip beyaz sabun dan mı diyorsunSelam kizlar. Doğurmuş dogurmamis her ne canliya olursa olsun annelik yapan annelerimizin günü kutlu olsunnn
Ben bi kahvaltıya tav oldum ucuza gittim bu anneler gününde
Neyse napalim bu anneler günü de böyle olsun. Rabbime şükürler olsun bir evlat emanet gönderip beni anne yaptığı için
Bugun yarinin yemegini yapıp robot supurge çalıştırıp kızın çamaşırlarını atmam lazim.
Bu kitap konusuna el atmak istiyorum ama bi çözüm bulacağım inşallah.
Dus jeli yerine duş sabunu denemek istiyorum ayni etkiyi verir mi diye. Ama duj jeli zaten bizde kesinlikle cok uzun süre gidiyor. Bilemedim.
Yok mia duş sabunu var yani duru marka da gördüm arkadas ondan kullanıyormuş bi deneyesim var.Kalip beyaz sabun dan mı diyorsun
Sen söyleyince baktım güzel gibi olabilirYok mia duş sabunu var yani duru marka da gördüm arkadas ondan kullanıyormuş bi deneyesim var.
Eline sağlık o işleri benimde yapmam lazımBende yarının yemeklerini yaptim mutfakta buzdolabini üstten temizledim. Boşalacak peynir zeytin kaplarini doldurdum. 2 saattir mutfakta napiorum anlamadim. Kizimi yikadim kendim duş aldim. Aferim bana
Aynen nemlendirmek lazim. Bi denemek istiyorum bakalım.Sen söyleyince baktım güzel gibi olabilir
Elimdeki dus jeli bitince sabun kullanacağım eşim arada sabun alıp geliyor bende almıştım önceden onları bitirmek istiyorum.
Dus jeli kullanıp exra sabunda kullanıyorum bazen
Sabun daha iyi temizliyor sanki
Sonrasında nemlendirmek gerek cildi
Afiyet olsun,benim de ağrılarım var biraz yemek yapamadm maalesefYemeği dışarıdan yedik
Bugün yemek yapasım yoktu iyi oldu.
TamamAh canım öyle mi yazdığımı sanıyorum
Dün ve bugün de benim 15 dakikalık düzen işi tamamdır .
Haziran annelerine takılıyorum ya doğum yaklaştıkça heyecan artıyorTamam
Tek tek kontrolüm altındasınız
Başka bir sayfaya yazmışsın cumadan beri sadece beğenip gittin
Geçmiş olsun dinlen bol bolAfiyet olsun,benim de ağrılarım var biraz yemek yapamadm maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?