15 dk mutfak-hol-oturma odası toparlandı.
Yaptım yatıyorumuykumu da güzel getirdi.
Mutfağı topladım 1 tepsi kaldı bi de elde yıkadıklarımı kaldırmadım daha fazla dayanamayacağım
15 dk mutfak-hol-oturma odası toparlandı.
Tamamdır listeye ekledim eline sağlık
evet bu özellik uzun zamandır va.hatta bir ara geyiğe falan geçtiğimizde topiğin isminimi değiştirsek/ekleme mi yapsak diye teklifte bulunacaktım ben sana ,buraya çok alıştık farklı bir bölüme geçsekde buranın tadını vermiyordu hiç bir yer.burası bence minimallikten çok daha fazlası.çok daha fazla şey konuşabiliyoruz.Topigin isminide degistirebiliyormusum
Onuda öğrenmiş olduk
ben de öyle. akşam giremiyorum pek.ben bir gün önecenin bildirimlerini sabah yaparım genelde bilginize
Aynen öyle olduevet bu özellik uzun zamandır va.hatta bir ara geyiğe falan geçtiğimizde topiğin isminimi değiştirsek/ekleme mi yapsak diye teklifte bulunacaktım ben sana ,buraya çok alıştık farklı bir bölüme geçsekde buranın tadını vermiyordu hiç bir yer.burası bence minimallikten çok daha fazlası.çok daha fazla şey konuşabiliyoruz.
eline sağlık çok güzel olmuş
Sıra No Kişi Alışkanlık 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 211 Anka Parlak Lavabo 2 Mia- Kitap Okuma 3 CKbeautyandsheer 15 dk Temizlik 4 SUHAN 15 dk Spor 5 Mikan 15 dk Temizlik 6 @inciitanesi Kitap Okuma 7 @Psidan Kitap Okuma 8 @Aysen012 15 dk Temizlik 9 @Kmsl Hnd Temiz Beslenme 10 S spleen 15 dk Spor 11 @lindalinda 15 dk Ev Toplama 12 @mavimli 15 dk Spor 13 @sudem34 15 dk Ev Toplama 14 mimesis 15 dk Diş Bakımı 15 @wendy 15 dk Ev Toplama
Geçmiş olsun bugün nasılsındün erken geçtim eve.migernim fenaydı.uyudum biraz uyanıp yemek yaptım.çamaşırları bile toparlayamadım.mutfağı eşim topladı.bende ödev yaptrıp sporumu yapıp tekrar uyudum.yatana kadar ağızları durmamış sabah kötü bir şekilde bırakıp çıktım mutfağı
ya nasıl güzel çoğalıyoruzEvet çok az kaldı çok da heyecanlı
hızlı çekime alınmış gibi hayal etHepsi 15 dakika mi
Benim yerimden kalkman 15 dakika sürüyor
bu kafaya gelmek biraz zaman alıyor.ben ikinci çocuk bilmem kaç aylık olduktan sonra bu kafaya gelmişti.keşke önce aklımı başıma alsaymışımAynen bir kadın paylaşım yapıyor onu izledim
Dini konuda bilgili biri
Çocuğu küçükken hiç durmazmis
Bulaşık dağ gibi olurmuş neye ihtiyacı varsa onu yıkayıp kullanirmis
Çocuğuyla ilgilenmiş hep
Şimdi o günler geride kaldı benimde evim temiz herkes gibi diyor
Yani bazı şeyler o an şartlar neyse kabul edilmeli elbet geçip gidiyor
Önemli olan aile huzuru ve mutluluğu
Buhurdanligi normalde akşamları yakmam ama evin havası değişsin diye yaktım
Eşimde yangın çıktı diye söndürmeye çalışmış
Yanıma gelip üstünde su olan şey yanıyordu dedi
Hay Allahim
bizi sen sürükledin ilk günden su koyuvermeBu gün benden umut yok ilk günden çarpı yicem
umarım mikana uymamışsındır ankaOyum yataktan yana
maşallahh bitirmişsin temizliğiMerhabaaaa kızlaaarrr
Şükür gelebildim.
Öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun. Ramazandı bayramdı vs derken topiğe girmedim pek. Sonra da birikmiş sayfaları okuyayım dedim. Oku oku anca bitirdim.
@Evilish hayırlı uğurlu olsun bebişin. Mutlulukla sağlıkla büyüt.
SUHAN Anka Mia- ben de 21 günlük alışkanlığa katılmak isterim. Çok geç kalmadım gibi. Listeye eklerseniz sevinirim. Kitap okuma diyeyim. İnşaallah yapabilirim bu sefer aksatmadan. 21 gün bu topiğe girme mi olsa acaba
Bayram temizliği kapsamında
Sobayı kaldırdım. Eşime baksan dursun ne olacak mantığındaydı ama onu da işin içine soktum ve hallettik şükür.
Salon perdeleri hariç diğer perdeleri yıkadım,ütüledim,taktım. Salon temiz. Gerek görmedim.
Camları sildim. Sinekliklerini yıkadım.
Oturma odasının koltuk kılıfları fermuarlı.(şükür ) Onları çıkarıp yıkayıp taktım eşimle. Kırlentler yıkandı.
Halılar toplandı. Yıkamaya göndereceğim ama havalar dengesiz olunca diğer odalardakileri kaldırmadım. Gidişata göre hepsini tek seferde vermek istiyorum. Benim zemin soğuk olduğu için mecburen yazlık kışlık halı kullanıyorum. Haliyle iş yükü artıyor.
Yazlıkları çıkarmıştım çocukların, eşimin ama tam olarak yerleştiremedim. Bitmedi henüz. Yarın bu işi tamamlasam iyi olacak.Birde hava bozunca yine uzun kollu giydiler bugün.
Bulaşık bırakmama arada aksasa da iyi gidiyor diyebilirim.
Kışlık yorganların yüzlerini yıkayıp taktım. Eşim yüklüğe yerleştirdi.
Kızım odasını kendi temizledi.Kışlıklarını kaldırdı. Onları ben dolaplara kaldırdım.
Çocuklar balkonu yıkadı. Derzlerini fırçaladılar. Malum kış boyunca toz toprak çok oluyor burada. Havada toz taşınımı olduğu için sapsarı toz var. Yağmur da yağmayınca toz havada. Balkonda musluk olmadığı için hortumu evin içindeki musluğa takıp yıkıyoruz. Bu da pratik olmuyor.
Bayramda da bayağıdır görüşmediğim akrabalara özellikle gittim.
Özellikle 2.gün çocukların bayramı daha neşeli yaşamalarını istediğimden onların arkadaşlarına ziyarete götürdüm. Çok mutlu oldular.
Uzun zamandır aramadıklarımı özellikle aramaya gayret ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?