Merhaba kizlar 15 dk ev toplama tamam benimde
Mia buhardanlik nasil bi sey yani ne faydasi oluyor. Instagramda görüyorum bazi kisilerde. Ama kizim küçük daha vallahi koymaz ki yansin sakin sakin
Oda kokusu yerine bunu yakıyorum
Hem kokusu boğucu olmuyor rahatsız etmiyor ama heryer mis gibi kokuyor
Dogal yağlar olduğu için sevdim birde yağlar uzun süre gider fazla masrafı da yok

Hepinize teşekkür ediyorum Şimdi daha iyiyiz çok şükür ama bu seferki biraz zor oldu, ameliyat sonrası çok ağrım oldu, diğerlerinde olmamıştı, ayağa kalkma sürecim de zor oldu, hemşirelere lütfen beni kaldırmayın dedim neyse geçti en zor kısmı çok şükür

Çok şükür

Buna çok katılıyorum ama buna tahammül edebilmek de çok önemli, ben mesela dağınıklığa dayanamıyorum, elimde değil, fenalaşıyo gibi oluyorum Bu huyum çocuklar kücükken beni çok zorlardı, bırak kalsın derdim kendime ama yapamazdım
Doğum sonrası sürecimde ev de mutfak da baya dağıldı tabii hem annem hem kv var evde, ayağa kalkar kalkmaz orayı burayı toplamaya başladım annem kızıyo git yat diye

Evde birileri varken bosver dinlen
Sonra düzen vs isler bir şekilde rayına giriyor

Anlatsana ilham olsun topiğe

Allah analı babalı büyütsün ,gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…