İşte o ateşi yangın sanmışMum yakmıyor musun içinde nasıl yangın çıktı sandı. Ben biraz çocukların odasında biraz bizim odada lavanta yağı yakıyorum akşamları. Rahat uyutuyormuş.
Çocukların yetişemeyeceği yüksek bir yer olması lazım Allah korusunMerhaba kizlar 15 dk ev toplama tamam benimde
Mia buhardanlik nasil bi sey yani ne faydasi oluyor. Instagramda görüyorum bazi kisilerde. Ama kizim küçük daha vallahi koymaz ki yansin sakin sakin
İşte o ateşi yangın sanmış
Işığı görünce paniğe kapıldı sanırım
Evimizde sıradan bir gün
Oda kokusu yerine bunu yakıyorumMerhaba kizlar 15 dk ev toplama tamam benimde
Mia buhardanlik nasil bi sey yani ne faydasi oluyor. Instagramda görüyorum bazi kisilerde. Ama kizim küçük daha vallahi koymaz ki yansin sakin sakin
Çok şükürHepinize teşekkür ediyorumŞimdi daha iyiyiz çok şükür ama bu seferki biraz zor oldu, ameliyat sonrası çok ağrım oldu, diğerlerinde olmamıştı, ayağa kalkma sürecim de zor oldu, hemşirelere lütfen beni kaldırmayın dedim neyse geçti en zor kısmı çok şükür
Aynen bir kadın paylaşım yapıyor onu izledim
Dini konuda bilgili biri
Çocuğu küçükken hiç durmazmis
Bulaşık dağ gibi olurmuş neye ihtiyacı varsa onu yıkayıp kullanirmis
Çocuğuyla ilgilenmiş hep
Şimdi o günler geride kaldı benimde evim temiz herkes gibi diyor
Yani bazı şeyler o an şartlar neyse kabul edilmeli elbet geçip gidiyor
Önemli olan aile huzuru ve mutluluğu
Evde birileri varken bosver dinlenBuna çok katılıyorum ama buna tahammül edebilmek de çok önemli, ben mesela dağınıklığa dayanamıyorum, elimde değil, fenalaşıyo gibi oluyorumBu huyum çocuklar kücükken beni çok zorlardı, bırak kalsın derdim kendime ama yapamazdım
Doğum sonrası sürecimde ev de mutfak da baya dağıldı tabii hem annem hem kv var evde, ayağa kalkar kalkmaz orayı burayı toplamaya başladım annem kızıyo git yat diye
Anlatsana ilham olsun topiğeEvet ucunu birakmamak lazım ben de keşke kendi sürecimi baştan anlatabilsem çok uzun zamandır sadelesiyorm , dönüşüyorum evi bu hale getirmek benim de yıllarımı aldı çok emek verdim bu düzen için.
Bı de şey artık istesm de çok şey yapamıyorum ya hemen koltuğa bı uzansam modundayim
İlk günden yalan oldu annemin doğumgünğydü yemeğe götürdüm haliyle abarttım
Allah analı babalı büyütsün ,gözünüz aydınHepinize teşekkür ediyorumŞimdi daha iyiyiz çok şükür ama bu seferki biraz zor oldu, ameliyat sonrası çok ağrım oldu, diğerlerinde olmamıştı, ayağa kalkma sürecim de zor oldu, hemşirelere lütfen beni kaldırmayın dedim neyse geçti en zor kısmı çok şükür
Nereden başlayayım bilemedim ,yazarım inşallahAnlatsana ilham olsun topiğe
X koymaya gönlüm razı olmadı emoji koydumİlk günden yalan oldu annemin doğumgünğydü yemeğe götürdüm haliyle abarttım
Sağlık olsun yarın başlarsın sen deİlk günden yalan oldu annemin doğumgünğydü yemeğe götürdüm haliyle abarttım
Çocukları uyuttum bi gözüm yatağa bakıyor bi gözüm bulaşığaX koymaya gönlüm razı olmadı emoji koydum
Yarına devam
Mutlu yılları olsun annenin
X koymaya gönlüm razı olmadı emoji koydum
Yarına devam
Mutlu yılları olsun annenin
Teşekkürler kızlarSağlık olsun yarın başlarsın sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?