yesss beeeeMutfağı topladım 1 tepsi kaldı bi de elde yıkadıklarımı kaldırmadım daha fazla dayanamayacağım
bir kaç kez denemiştim ben benim konularımda olmuştu.muhtemelen yönetimde değiştirmez gibi başlığı , kulubün demirbaş konularından biri.dağıldığımız dönemde aklımdan geçmişti.Aynen öyle oldu
Dostluğumuzun yeri başka
Burayada elimiz alıştı tabi
İsim değiştirsem kesin mikan başıma dikilir ne yaptın diye
Aslında değiştirip şok yaşatmak aklimdan geçmedi değil
Geri düzeltemem diye tırstım
bugün geçti şükür.da iyiyim.bikaç gündür üstümdeydi.dün zirve yaptıGeçmiş olsun bugün nasılsın
bir kaç kez denemiştim ben benim konularımda olmuştu.muhtemelen yönetimde değiştirmez gibi başlığı , kulubün demirbaş konularından biri.dağıldığımız dönemde aklımdan geçmişti.
Beni çözmüşsünAynen öyle oldu
Dostluğumuzun yeri başka
Burayada elimiz alıştı tabi
İsim değiştirsem kesin mikan başıma dikilir ne yaptın diye
Aslında değiştirip şok yaşatmak aklimdan geçmedi değil
Geri düzeltemem diye tırstım
Öyle oldu biraz
Salı görünümlü cumaGünaydın hanımlarr, bugünün cuma olması bi bana garip gelmiyodur umarım
gerçekten öyle oldu bana.Salı görünümlü cuma
Sağol canım.maşallahh bitirmişsin temizliği
Kız takılma mutfağa, sen yapacağını yapmışsın.dün erken geçtim eve.migernim fenaydı.uyudum biraz uyanıp yemek yaptım.çamaşırları bile toparlayamadım.mutfağı eşim topladı.bende ödev yaptrıp sporumu yapıp tekrar uyudum.yatana kadar ağızları durmamış sabah kötü bir şekilde bırakıp çıktım mutfağı
Nasıl alisirlarsa öyle gidiyorKız takılma mutfağa, sen yapacağını yapmışsın.
geçen ben de aynı konudan bir kızdım
mutfağı çiçek gibi yapıyorum. tam tezgahın ortasında sandviç hazırlıyor bizim herif, öylece bırakıp çıkıyor. kavgalıydık da, her yeri topladım orayı bıraktım durdum. bir şey söylemesini bekledim, ama söylemeyince yine sildim temizledim
kendi kendime sinir olduğumla kaldım.
bari mübarek lavabonun su tutulup yıkanan bir yerinde yap şunu. ya da bir tepsi içinde yap, tepsiyi lavaboya silkeleriz.
düşündükçe senin migrenin azar kimsenin umru değil valla.
Merhaba. Birkaç gündür giremedim siteye. Kızımın dişleri çıkıyor çok huzursuz ve uyuyamıyor. Dün sadece dişlerimi fırçaladım, ip ve gargara kullanamadım. Bugün başlayacağıma inanıyorum.
Aynen geç değil önemli olan vazgeçmemekMerhaba. Birkaç gündür giremedim siteye. Kızımın dişleri çıkıyor çok huzursuz ve uyuyamıyor. Dün sadece dişlerimi fırçaladım, ip ve gargara kullanamadım. Bugün başlayacağıma inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?