• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kizlar 15 dk ev toplama tamam benimde👍
Mia buhardanlik nasil bi sey yani ne faydasi oluyor. Instagramda görüyorum bazi kisilerde. Ama kizim küçük daha vallahi koymaz ki yansin sakin sakin😂
Oda kokusu yerine bunu yakıyorum
Hem kokusu boğucu olmuyor rahatsız etmiyor ama heryer mis gibi kokuyor
Dogal yağlar olduğu için sevdim birde yağlar uzun süre gider fazla masrafı da yok

Hepinize teşekkür ediyorum🙏🏻 Şimdi daha iyiyiz çok şükür ama bu seferki biraz zor oldu, ameliyat sonrası çok ağrım oldu, diğerlerinde olmamıştı, ayağa kalkma sürecim de zor oldu, hemşirelere lütfen beni kaldırmayın dedim😂 neyse geçti en zor kısmı çok şükür

Hepinize teşekkür ediyorum🙏🏻 Şimdi daha iyiyiz çok şükür ama bu seferki biraz zor oldu, ameliyat sonrası çok ağrım oldu, diğerlerinde olmamıştı, ayağa kalkma sürecim de zor oldu, hemşirelere lütfen beni kaldırmayın dedim😂 neyse geçti en zor kısmı çok şükür
Çok şükür 🙏

Aynen bir kadın paylaşım yapıyor onu izledim
Dini konuda bilgili biri

Çocuğu küçükken hiç durmazmis
Bulaşık dağ gibi olurmuş neye ihtiyacı varsa onu yıkayıp kullanirmis
Çocuğuyla ilgilenmiş hep

Şimdi o günler geride kaldı benimde evim temiz herkes gibi diyor
Yani bazı şeyler o an şartlar neyse kabul edilmeli elbet geçip gidiyor
Önemli olan aile huzuru ve mutluluğu

Buna çok katılıyorum ama buna tahammül edebilmek de çok önemli, ben mesela dağınıklığa dayanamıyorum, elimde değil, fenalaşıyo gibi oluyorum😵‍💫 Bu huyum çocuklar kücükken beni çok zorlardı, bırak kalsın derdim kendime ama yapamazdım
Doğum sonrası sürecimde ev de mutfak da baya dağıldı tabii hem annem hem kv var evde, ayağa kalkar kalkmaz orayı burayı toplamaya başladım annem kızıyo git yat diye😂

Buna çok katılıyorum ama buna tahammül edebilmek de çok önemli, ben mesela dağınıklığa dayanamıyorum, elimde değil, fenalaşıyo gibi oluyorum😵‍💫 Bu huyum çocuklar kücükken beni çok zorlardı, bırak kalsın derdim kendime ama yapamazdım
Doğum sonrası sürecimde ev de mutfak da baya dağıldı tabii hem annem hem kv var evde, ayağa kalkar kalkmaz orayı burayı toplamaya başladım annem kızıyo git yat diye😂
Evde birileri varken bosver dinlen
Sonra düzen vs isler bir şekilde rayına giriyor

Evet ucunu birakmamak lazım ben de keşke kendi sürecimi baştan anlatabilsem çok uzun zamandır sadelesiyorm , dönüşüyorum evi bu hale getirmek benim de yıllarımı aldı çok emek verdim bu düzen için.

Bı de şey artık istesm de çok şey yapamıyorum ya hemen koltuğa bı uzansam modundayim😅😅
Anlatsana ilham olsun topiğe 😍

Allah analı babalı büyütsün ,gözünüz aydın 🤗

Back
X