Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ben de :) en çok kazanmak istediğim alışkanlık ne düşüneyim yarına kadarMinimal kızların mayıs alışkanlık listesi
1-Anka - parlak lavabo
2-Mia- kitap okuma
3-CKbeautyandsheer
4-SUHAN
5-Mikan
Başka katılmak isteyen arkadaşlar sizler de adınızı ekleyebilirsinizbaşlarken tablo yaparız
Tamam canım isim değişmiş hayırlı olsunBen de ben de :) en çok kazanmak istediğim alışkanlık ne düşüneyim yarına kadar
Ben hepsini yapmaya çalışacağım. Ama spesifik olarak 15 dk temizliği alıyorumMinimal kızların mayıs alışkanlık listesi
1-Anka - parlak lavabo
2-Mia- kitap okuma
3-CKbeautyandsheer
4-SUHAN
5-Mikan
Başka katılmak isteyen arkadaşlar sizler de adınızı ekleyebilirsinizbaşlarken tablo yaparız
Onlar örnek bambaşka bir şey de olabilirBen hepsini yapmaya çalışacağım. Ama spesifik olarak 15 dk temizliği alıyorum![]()
Başka bir şey gelmiyor şimdi aklıma bu liste iyiOnlar örnek bambaşka bir şey de olabilir
Minimal kızların mayıs alışkanlık listesi
1-Anka - parlak lavabo
2-Mia- kitap okuma
3-CKbeautyandsheer
4-SUHAN
5-Mikan
6-inciitanesi
Fly lady aylık alışkanlıkları
1- lavabonuzu parlatın. (lavaboda bulaşık biriktirme ve akşam yatmadan mutlaka topla) ++++++++++
2- günde 15 dakika temizlik( en dağınık yerlerden 15 dakika düzenle) ++++++++++ (banyoyu toparladım)
3- sabah kalkınca pijamaları çıkar ve ayakkabılara kadar giyin (ayakkabıyla rahat edemeyen sadede pijamaları çıkarabilir ama çalışanlara uymaz bu gerçi)
4- sabah yatağı topla
5- 15 dakika da olsa spor yap
6- suya dikkat et su içmeye odaklan
7- banyoyu temiz tut (sabahları hızlıca çok detaya girmeden klozet ve lavabo yıka ve yerleri kurut)
8- her gün 1 makine çamaşır yıka kurut katla kaldır ++++++++++++
9- yatmadan önce rutini oluştur ++++++++++++ (Temizleyici+nemlendirici+diş fırçalama)
10- kağıt dağınıklığı diyor. Ayrıntı için linke tık tık Monthly Habit: October – Paper Clutter | FlyLady.net
11- menü planlama
12- bakım
1 ini alsak canım takip için. 21 gün sonra diğerine geçersin.CKbeautyandsheer --> Mutfak tezgahı parlat + 15 dk etrafı toparla + Varsa 1 makine çamaşır yıka/kurut/katla/yerleştir.
Tabii ki, 1 tanesini yazabilirsin.1 ini alsak canım takip için. 21 gün sonra diğerine geçersin.
Lavaboyu alayım bana yandaş olTabii ki, 1 tanesini yazabilirsin.![]()
yandaş olurum elbet ama listede etraf toparlamaya daha çok ihtiyacım var.Lavaboyu alayım bana yandaş ol![]()
Hımmm tamam o zaman onu alalım napalım :))yandaş olurum elbet ama listede etraf toparlamaya daha çok ihtiyacım var.![]()