- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Bunu denemeye çalıştım ama 15 dkya bile üşendim yaBende bazi şeyleri ne zamandir erteliyordum. Aslinda bi ara her gun 1 oda temizlemek gibi bi huyum vardi da bebekten sonra tabi uçtu gitti.
Buni da deneyebilirsiniz kizlar. Her gun bir oda mantigi mesela bugun yatak odasi topla toz al supurge tamam. Canin yaomak isterse yerini sil. Ama baska oda asla toplamiyordum o gun. Diger günlerde temizlenen odalarda düzeni koruyunca acayip temiz oluyordu ev. Birde en fazla 15 dakikami aliyordu. Ne guzel gunlerdi beeee
Üşenmek yok mikan. Bende haftaya böyle bi sistem belirlicem acayip temiz oluyor benden demesi. Ama bi önceki gün temizlenen yerde daginikligi korumak şartBunu denemeye çalıştım ama 15 dkya bile üşendim ya
Bir de tersten deneyelim. Düz takla atamıyorsak ters takla atarız.belleza yapacaklarını değil gün sonu yaptıklarını yazıyormuş, ben de bunu bir kaç gün denedim gerçekten daha motive edici oluyor sen de dene istersen
Benim o ufaklık var ya o ufaklık... aahh o ufaklık der, susarım. Adam girdiği her odaya hatıra bırakıyor. Girmediği oda da yok.Bende bazi şeyleri ne zamandir erteliyordum. Aslinda bi ara her gun 1 oda temizlemek gibi bi huyum vardi da bebekten sonra tabi uçtu gitti.
Buni da deneyebilirsiniz kizlar. Her gun bir oda mantigi mesela bugun yatak odasi topla toz al supurge tamam. Canin yaomak isterse yerini sil. Ama baska oda asla toplamiyordum o gun. Diger günlerde temizlenen odalarda düzeni koruyunca acayip temiz oluyordu ev. Birde en fazla 15 dakikami aliyordu. Ne guzel gunlerdi beeee
Ben de seni seviyomBen izledim.
Teşekkürler paylaşım için. Seviyorum ben o maymunu ama
flylady bunun yanlış olduğunu söylüyor ve kendinizi böyle yakmayın diyor. Eğer bir günde bu kadar iş yaparsan beyin bunu zor olarak kodluyor ve bir süre iş yapamıyor.Bunu bugün erteleyip durduğum yatak odasını süpürme işinde anladım. Birkaç gündür çamaşır işiyle uğraşınca dur şunlar bitsin de öyle süpüreyim diyerek erteliyordum. Bazen de çocuklardan kaynaklı mecburi ertlemeler... Bugün kalkıp çamaşırları hallettim ve süpürdüm. Yatağın altını süpürmek en zor kısım bence. İlk zor kısımdan başladım ve o kadar da zor değilmiş dedim. Mutfağı da o gazla süpürdüm.
Sabah birkaç dolabın kapağını sildim. Mutfak dolabı da bana zor gelir.
İftardan sonra abone olduğumuz ama bir türlü etkinliklerini yapmaya fırsat bulamadığımız Meraklı Minik dergisinin oyununu oynadık kısaca.
Zaman yönetimini daha iyi yapmalıyım. Bu konuda sizlerden yardım almalıyım. Bunu psikologla görüşmek de aklıma geldi. Okunacak kitaplar, yapılacak hobi çalışmaları, çocuklar için faydalı olacağını düşündüğüm her iş vs bu ara sekteye uğruyor ve bu beni rahatsız etmeye başladı. Süresiz ajanda aldım. Onu da etkili kullanamadım. Her gün şunları yapacağım diyip yapmamış olmak can sıkıcı.
Şimdilerde hiçbir şey yazmıyorumbelleza yapacaklarını değil gün sonu yaptıklarını yazıyormuş, ben de bunu bir kaç gün denedim gerçekten daha motive edici oluyor sen de dene istersen
Elinize sağlık, baya iş bitmişMerhaba kizlar 3 odanin cami iç dis silindi. Tüller yikanip takiliyor. Kizimi parka bile götürdüm markete de gittik geldik. Simdi biraz dinleneyim dedim. Aksama daha yemek yok. Aklimda ufak tefek işler var. Hafta ici de 2 görevim var. Birincisi dyson in parçalarını yıkamak ikincisi robot supurgenin parcalarini yikamak.
Oda oda gidince cok guzel oluyor. Yeni yıkanmış mis gibi tül kokusu. Tüller icin yikarken beyaz olmasi icin napiosunuz acaba. Bu dahakine onerilerinizi dikkate alarak yıkarım beyaz zaten ama kar gibi istiyorum. Birde yatak odasinda sizce kravuze tül olur mu. Tül ya da perde ya da halı yenileme işleri sizce kac senede bi olmali. Benim daha 7 sene oldu cok mu erken.
Benim mobilyalar da 12 yil gider sanirim rahat. Bütçe var da hani derler ya ota boka paranı harcama diye.Elinize sağlık, baya iş bitmişPerde, halı vs gibi eşyalar bence kişilerin kullanımına ve eşyanın kalitesine bağlı eskime durumuna göre değişkenlik gösterir, aşırı güneş alan camların perdeleri yırtılıyomuş mesela, ya da çok silinen çok yıkanan halılar çok çabuk deforme olabilir, ben halılarımı 9 sene kullanıp değiştirmiştim, elimden geldiği kadar evi ve eşyaları temiz kullanmaya gayret ettiğim için çok çabuk deforme olmadı, perdelerim de 10 yıl sonra değiştirdim taşınırken, 7 yıl da çok erken değil bence, eğer bütçe varsa değiştirilebilir, mobilya adına da sadece mutfak masamı değiştirdim kalan tüm eşyalar evlenirken alınanlar, 12 yıllık
Benimkiler de 15 yıllık ama kullanılacak hali kalmadı artık. Perdeler yarıya kadar yırtık yatak odasında sadece güneşlik var. Koltuklar yırtıldı. Mutfak masası baya eskidi, sandalyeler yırtıldı evi görsen sadaka veresin gelirBenim mobilyalar da 12 yil gider sanirim rahat. Bütçe var da hani derler ya ota boka paranı harcama diye.Ee bende gönlüme göre harcayamiyorum bu sekilde düşününce. Ne yirtik var ne yipranmislik.
Bıdık az daha büyüsün madem napalim.
Olsun anka en azindan eskimisler degistirdigin zaman oh ber dersin sende. Aman eşya iste bugun alsam 1 sene sonra gene modasi gececek. Ne yetişmek mümkün ne de almamak.Benimkiler de 15 yıllık ama kullanılacak hali kalmadı artık. Perdeler yarıya kadar yırtık yatak odasında sadece güneşlik var. Koltuklar yırtıldı. Mutfak masası baya eskidi, sandalyeler yırtıldı evi görsen sadaka veresin gelirbi de oturduğumuz siteyi görsen lüks güvenlikli falan
Aynen canım. Bi gaza geliyorum değiştireyim diyorum sonra bakıyorum benim en küçük oğlum çok aşırı hareketli ve eşyaya çok zarar veren bi çocuk az daha büyüsün diyorum. 3,5 yaşında 18. Aydan beri çişiyle uğraşıyorum. Alsam yine mahvedecek. Perdeye geçer mesela döner kendi etrafında. Perde etrafına dolanır düğüm olur. öyle yapa yapa yukardan yırtıldı gitti.Olsun anka en azindan eskimisler degistirdigin zaman oh ber dersin sende. Aman eşya iste bugun alsam 1 sene sonra gene modasi gececek. Ne yetişmek mümkün ne de almamak.
Kravuze tül olabilir ama çok düz model seçersen daha iyi olur yatak odan modern di düz desensizMerhaba kizlar 3 odanin cami iç dis silindi. Tüller yikanip takiliyor. Kizimi parka bile götürdüm markete de gittik geldik. Simdi biraz dinleneyim dedim. Aksama daha yemek yok. Aklimda ufak tefek işler var. Hafta ici de 2 görevim var. Birincisi dyson in parçalarını yıkamak ikincisi robot supurgenin parcalarini yikamak.
Oda oda gidince cok guzel oluyor. Yeni yıkanmış mis gibi tül kokusu. Tüller icin yikarken beyaz olmasi icin napiosunuz acaba. Bu dahakine onerilerinizi dikkate alarak yıkarım beyaz zaten ama kar gibi istiyorum. Birde yatak odasinda sizce kravuze tül olur mu. Tül ya da perde ya da halı yenileme işleri sizce kac senede bi olmali. Benim daha 7 sene oldu cok mu erken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?