- 12 Ocak 2019
- 3.004
- 6.642
- 158
Senin oğluş Konyalı. Arada Mevlana takılıyor.Aynen canım. Bi gaza geliyorum değiştireyim diyorum sonra bakıyorum benim en küçük oğlum çok aşırı hareketli ve eşyaya çok zarar veren bi çocuk az daha büyüsün diyorum. 3,5 yaşında 18. Aydan beri çişiyle uğraşıyorum. Alsam yine mahvedecek. Perdeye geçer mesela döner kendi etrafında. Perde etrafına dolanır düğüm olur. öyle yapa yapa yukardan yırtıldı gitti.Seneye ana sınıfına gidecek biraz enerjisini atar gelir inşallah öğrenir yavaş yavaş.
O arkadaş "lady" bizim gibi ev hanımı modunda değil gibi. Ben de mi "lady" takılsam diyorum ama anneeeaaa acıktım susadım çişim dişim... meselelerinden özüme döndürüyor bu bebikolar.flylady bunun yanlış olduğunu söylüyor ve kendinizi böyle yakmayın diyor. Eğer bir günde bu kadar iş yaparsan beyin bunu zor olarak kodluyor ve bir süre iş yapamıyor.Azar azar bebek adımlarıyla ilerlememiz gerektiğini söylüyor.
Amaaa
Benim içimdeki mükemmelliyetçi ruh ya başlayınca her şeyi bitirmek için kendini hırpalıyor ya da amannn zaten mükemmel olmayacak diyip ipin ucunu kaçırıp her şeyi daha da zorlaştırıyor
vay be ankam, anaokulu döneminiz geldi bile mi, gerçekten zaman çok hızlı geçiyor.Aynen canım. Bi gaza geliyorum değiştireyim diyorum sonra bakıyorum benim en küçük oğlum çok aşırı hareketli ve eşyaya çok zarar veren bi çocuk az daha büyüsün diyorum. 3,5 yaşında 18. Aydan beri çişiyle uğraşıyorum. Alsam yine mahvedecek. Perdeye geçer mesela döner kendi etrafında. Perde etrafına dolanır düğüm olur. öyle yapa yapa yukardan yırtıldı gitti.Seneye ana sınıfına gidecek biraz enerjisini atar gelir inşallah öğrenir yavaş yavaş.
Geçmiş olsunGünaydın
Öksürük geçmek bilmedi, aile hekimine gidicem bugün
TeşekkürlerGeçmiş olsun
bende mastit olmuşum başımı kaldıramadım hafta sonu, bende gideceğim bugün doktora, geçmiş olsun bize.Günaydın
Öksürük geçmek bilmedi, aile hekimine gidicem bugün
Geçmiş olsunbende mastit olmuşum başımı kaldıramadım hafta sonu, bende gideceğim bugün doktora, geçmiş olsun bize.
Çok geçmiş olsun, mastit de çok zorbende mastit olmuşum başımı kaldıramadım hafta sonu, bende gideceğim bugün doktora, geçmiş olsun bize.
Güle güle kullan çok güzel olmuş
Teşekkür ederim.Güle güle kullan çok güzel olmuş
Güle güle kullanın çok şık
güle güle kullan çok güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?